הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב במפשעה

nicklancer1

משתמש מתחיל
91
20
נק' מוניטין:
21
91
20
אהלן, לפני כשבועיים בערך חזרתי לבצע סקוואט אחרי הפסקה של חודשיים, יום לאחר האימון כל השרירים שלי היו תפוסים והנחתי שביום לאחר מכן הכל יהיה בסדר אז זהו שלא. ביום של האימון הבא הלכתי להתאמן למרות הכאבים וניסיתי לבצע סקוואט, כאשר נכנסתי לסטים של החימום שמעתי סוג של "קליק" באיזור השמאלי של המפשעה וכתוצאה מכך ויתרתי על האימון באותו יום.
היום לאחר כשבועיים מן המקרה ניסיתי לחזור לנסות לבצע את התרגיל והרגשתי את הכאב בכלל בצד ימין של המפשעה ובצד ימין הכל עבר..
מישהו יודע מה כדאי לעשות כדי להעביר את הכאב? אני מבצע מתיחה למשפעה לפני כל אימון..
תודה רבה והמשך שבוע טוב!

• פותח/ת השרשור
מצטער על ההקפצה, הכאבים עדיין לא עברו, הכאבים מורגשים כאשר אני יורד לשבירת מקביל בסקוואט, ככל שהפיסוק רחב יותר כך הכאבים מורגשים יותר..

אם הכאבים לא עוברים אחרי חימום טוב ומתיחות לאיזור.
ושמעת קליק מהאיזור. אני הייתי רץ לבדיקה של רופא ולא ממשיך להעמיס משקלים על האיזור.
שורה תחתונה: קח מנוחה מהסקוואט ולך להיבדק.

משהו כזה כן, הכל די רגוע ביום יום חוץ מהזמן שאני עושה סקוואט זה ממש מקשה עליי.

כנראה שזה זה לפי מה שאתה מתאר, גידים נמתחים בדרך כלל מעומס יתר...
תשים בן גיי או וולטרן כל יום ותעסה את המקום כמה שיותר לפני אימון ואחרי אימון, אני אישית עיסתי עם כדור עיסוי (כמו כדור טניס קשיח) ועבד לי מצויין, כבר אין כאבים.

• פותח/ת השרשור
כנראה שזה זה לפי מה שאתה מתאר, גידים נמתחים בדרך כלל מעומס יתר...
תשים בן גיי או וולטרן כל יום ותעסה את המקום כמה שיותר לפני אימון ואחרי אימון, אני אישית עיסתי עם כדור עיסוי (כמו כדור טניס קשיח) ועבד לי מצויין, כבר אין כאבים.
תודה רבה על התגובה, תוכל לומר לי במשך כמה זמן הפציעה נמשכה? האם שמת בן גיי למרות שלא הורגשו שום כאבים באיזור? האם עשית סקוואט בזמן הפציעה?

תודה רבה על התגובה, תוכל לומר לי במשך כמה זמן הפציעה נמשכה? האם שמת בן גיי למרות שלא הורגשו שום כאבים באיזור? האם עשית סקוואט בזמן הפציעה?

הפציעה נמשכה לי שבועיים, בשבוע הראשון לא עשיתי כלום ואמרתי לעצמי "זה יעבור", וזה לא עבר, בשבוע השני שמתי כמעט כל יום משחה לפני השינה ולפני ואחרי כל אימון עיסיתי את המקום, בסוף השבוע כבר לא הרגשתי כלום...
עשיתי סקוואט, אבל תעבוד קל יותר מבדרך כלל ואל תעמיס (אל תעשה SS או כל תוכנית עם 3 פעמים סקוואט בשבוע כל עוד הפציעה קיימת).
בהצלחה, אל תזניח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית