הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ab

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אהלן חברים
רציתי לשאול האם התוכנית הזאת בסדר או שיש מה לשפר? והאם זה בסדר מבחינת סוגי השרירים? רגליים כתפיים יד קדמית ו-חזה גב ויד אחורית?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-06-13-11-49-00.png
    Screenshot_2016-06-13-11-49-00.png
    KB 222.2 · צפיות: 118
  • Screenshot_2016-06-13-11-49-03.png
    Screenshot_2016-06-13-11-49-03.png
    KB 212.7 · צפיות: 108
אם אתה מעוניין בהתייחסות רצינית, תכתוב את התוכנית במלואה כמו שצריך כאן ותפרט על משקלי העבודה הנוכחיים שלך.

אם אתה מעוניין בהתייחסות רצינית, תכתוב את התוכנית במלואה כמו שצריך כאן ותפרט על משקלי העבודה הנוכחיים שלך.
מיותר. אפשר להשתמש בכלל הרגיל: תוכנית של 12 תרגילים באימון, ועוד עם טווחי חזרות שלא יורדים מ-8, למתאמן טבעי, מקומה בפח.

@yujinius, איך נראה דדליפט? אני מרגיש שמזמן לא הזכרנו כאן את גלעדבאדי, את פועלו ואת משימת חייו להכיר לנו דברים בגוף האדם ובסביבתו.
גלעדגוף כבודו במקומו מונח, אך חוששני שאילו בדדליפט עסקינן אין אדם נאור יותר בנושא ממורינו ורבינו מתתיהו.

גלעדגוף כבודו במקומו מונח, אך חוששני שאילו בדדליפט עסקינן אין אדם נאור יותר בנושא ממורינו ורבינו מתתיהו.
יש לי הרגשה שתוכנת מילים נרדפות השתלטה על המחשב של ידידנו משכבר הימים יוג'ין.

• פותח/ת השרשור
רק נרשמתי שבוע שעבר לחדכ (במיוחדת אז ישלי חודש לתת בעבודה) ולכן זה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע... וזה מה שכתב לי המדריך בחדכ ולכן אני שואל אם זה בסדר וכן אני רוצה התייחסות רצינית ולא מה שהולך כאן בפוסט

כאילו באיזה קטע?
סתם לעצבן אותך 😛
יש לי הרגשה שתוכנת מילים נרדפות השתלטה על המחשב של ידידנו משכבר הימים יוג'ין.
טעות מרה נפלה בידך ידידי המלומד יוסף.
רק נרשמתי שבוע שעבר לחדכ (במיוחדת אז ישלי חודש לתת בעבודה) ולכן זה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע... וזה מה שכתב לי המדריך בחדכ ולכן אני שואל אם זה בסדר וכן אני רוצה התייחסות רצינית ולא מה שהולך כאן בפוסט
דבר ראשון אני מסכים עם סטיץ'
אפשר להשתמש בכלל הרגיל: תוכנית של 12 תרגילים באימון, ועוד עם טווחי חזרות שלא יורדים מ-8, למתאמן טבעי, מקומה בפח.
דבר שני, זו רשימת תרגילים לא תכנית. חסר כאן אלמנט של התקדמות.
דבר שלישי, מה אתה מצפה להשיג בחודש? ומה יקרה אחרי החודש של המיוחדת?

• פותח/ת השרשור
סתם לעצבן אותך 😛

טעות מרה נפלה בידך ידידי המלומד יוסף.

דבר ראשון אני מסכים עם סטיץ'

דבר שני, זו רשימת תרגילים לא תכנית. חסר כאן אלמנט של התקדמות.
דבר שלישי, מה אתה מצפה להשיג בחודש? ומה יקרה אחרי החודש של המיוחדת?
מה שיש בדף זאת התוכנית שאני עובד לפיה ... רשימה של תרגילים שאני עושה באימון A ובאימון B מה מסובך בזה?זה תוכנית...
ואחרי חודש אני חוזר לצבא ומשם כבר לא יהיה לי חדכ ולכן אני אמשיך ברגיל שלי שזה ריצות ופקלי כוח (שכיבות סמיכה מתח מקבילים TRX מה שיש במוצב)

מה שיש בדף זאת התוכנית שאני עובד לפיה ... רשימה של תרגילים שאני עושה באימון A ובאימון B מה מסובך בזה?זה תוכנית...
ואחרי חודש אני חוזר לצבא ומשם כבר לא יהיה לי חדכ ולכן אני אמשיך ברגיל שלי שזה ריצות ופקלי כוח (שכיבות סמיכה מתח מקבילים TRX מה שיש במוצב)
תראה, בלי לבאס או משהו אבל אם בעוד חודש אתה לא חוזר לאימונים ומתכוון לעשות רק פק"לים.. אז זה במילא לא כל כך משנה מה תעשה בחודש הקרוב.
תעשה מה שבא לך, מה שיותר כיף לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית