עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מיותר. אפשר להשתמש בכלל הרגיל: תוכנית של 12 תרגילים באימון, ועוד עם טווחי חזרות שלא יורדים מ-8, למתאמן טבעי, מקומה בפח.אם אתה מעוניין בהתייחסות רצינית, תכתוב את התוכנית במלואה כמו שצריך כאן ותפרט על משקלי העבודה הנוכחיים שלך.
good cop bad cop 😘מיותר. אפשר להשתמש בכלל הרגיל: תוכנית של 12 תרגילים באימון, ועוד עם טווחי חזרות שלא יורדים מ-8, למתאמן טבעי, מקומה בפח.
רק בנושאי דדליפט@Matty, תעשה בוא את חלקך 🤣
@yujinius, איך נראה דדליפט? אני מרגיש שמזמן לא הזכרנו כאן את גלעדבאדי, את פועלו ואת משימת חייו להכיר לנו דברים בגוף האדם ובסביבתו.רק בנושאי דדליפט
🤣🤣🤣🤣🤣@yujinius, איך נראה דדליפט? אני מרגיש שמזמן לא הזכרנו כאן את גלעדבאדי, את פועלו ואת משימת חייו להכיר לנו דברים בגוף האדם ובסביבתו.
גלעדגוף כבודו במקומו מונח, אך חוששני שאילו בדדליפט עסקינן אין אדם נאור יותר בנושא ממורינו ורבינו מתתיהו.@yujinius, איך נראה דדליפט? אני מרגיש שמזמן לא הזכרנו כאן את גלעדבאדי, את פועלו ואת משימת חייו להכיר לנו דברים בגוף האדם ובסביבתו.
יש לי הרגשה שתוכנת מילים נרדפות השתלטה על המחשב של ידידנו משכבר הימים יוג'ין.גלעדגוף כבודו במקומו מונח, אך חוששני שאילו בדדליפט עסקינן אין אדם נאור יותר בנושא ממורינו ורבינו מתתיהו.
כאילו באיזה קטע?אך חוששני שאילו בדדליפט עסקינן אין אדם נאור יותר בנושא ממורינו ורבינו מתתיהו.
בקטע שאתה תותח שהרים 200 קילו בגיל 16.כאילו באיזה קטע?
יוסי, הלוואי וזה היה זה.בקטע שאתה תותח שהרים 200 קילו בגיל 16.
אנחנו כולנו מקנאים, תאמין לי.
רק נרשמתי שבוע שעבר לחדכ (במיוחדת אז ישלי חודש לתת בעבודה) ולכן זה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע... וזה מה שכתב לי המדריך בחדכ ולכן אני שואל אם זה בסדר וכן אני רוצה התייחסות רצינית ולא מה שהולך כאן בפוסטאם אתה מעוניין בהתייחסות רצינית, תכתוב את התוכנית במלואה כמו שצריך כאן ותפרט על משקלי העבודה הנוכחיים שלך.
וכן אני רוצה התייחסות רצינית
אם אתה מעוניין בהתייחסות רצינית, תכתוב את התוכנית במלואה כמו שצריך
סתם לעצבן אותך 😛כאילו באיזה קטע?
טעות מרה נפלה בידך ידידי המלומד יוסף.יש לי הרגשה שתוכנת מילים נרדפות השתלטה על המחשב של ידידנו משכבר הימים יוג'ין.
דבר ראשון אני מסכים עם סטיץ'רק נרשמתי שבוע שעבר לחדכ (במיוחדת אז ישלי חודש לתת בעבודה) ולכן זה תוכנית AB 4 פעמים בשבוע... וזה מה שכתב לי המדריך בחדכ ולכן אני שואל אם זה בסדר וכן אני רוצה התייחסות רצינית ולא מה שהולך כאן בפוסט
דבר שני, זו רשימת תרגילים לא תכנית. חסר כאן אלמנט של התקדמות.אפשר להשתמש בכלל הרגיל: תוכנית של 12 תרגילים באימון, ועוד עם טווחי חזרות שלא יורדים מ-8, למתאמן טבעי, מקומה בפח.
מה שיש בדף זאת התוכנית שאני עובד לפיה ... רשימה של תרגילים שאני עושה באימון A ובאימון B מה מסובך בזה?זה תוכנית...סתם לעצבן אותך 😛
טעות מרה נפלה בידך ידידי המלומד יוסף.
דבר ראשון אני מסכים עם סטיץ'
דבר שני, זו רשימת תרגילים לא תכנית. חסר כאן אלמנט של התקדמות.
דבר שלישי, מה אתה מצפה להשיג בחודש? ומה יקרה אחרי החודש של המיוחדת?
תראה, בלי לבאס או משהו אבל אם בעוד חודש אתה לא חוזר לאימונים ומתכוון לעשות רק פק"לים.. אז זה במילא לא כל כך משנה מה תעשה בחודש הקרוב.מה שיש בדף זאת התוכנית שאני עובד לפיה ... רשימה של תרגילים שאני עושה באימון A ובאימון B מה מסובך בזה?זה תוכנית...
ואחרי חודש אני חוזר לצבא ומשם כבר לא יהיה לי חדכ ולכן אני אמשיך ברגיל שלי שזה ריצות ופקלי כוח (שכיבות סמיכה מתח מקבילים TRX מה שיש במוצב)
כמו שאמרתי:רשימה של תרגילים שאני עושה באימון A ובאימון B מה מסובך בזה?זה תוכנית.
בגל מקרה כמו שנאמר למעלה זה לא באמת משנה מה תעשה במשך חודש.זו רשימת תרגילים לא תכנית. חסר כאן אלמנט של התקדמות.