הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ab

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אהלן חברים
רציתי לשאול האם התוכנית הזאת בסדר או שיש מה לשפר? והאם זה בסדר מבחינת סוגי השרירים? רגליים כתפיים יד קדמית ו-חזה גב ויד אחורית?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-06-13-11-49-00.png
    Screenshot_2016-06-13-11-49-00.png
    KB 222.2 · צפיות: 118
  • Screenshot_2016-06-13-11-49-03.png
    Screenshot_2016-06-13-11-49-03.png
    KB 212.7 · צפיות: 108
  • פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי:

בגל מקרה כמו שנאמר למעלה זה לא באמת משנה מה תעשה במשך חודש.
לא יודע מה איתכם אבל ישלי תחושה שאתם חושבים שלהתקדם אפשר רק עם ברזלים... מה לעשות שאני חייל קרבי ואין לי חדכ אבל אני שומר על תזונה וישלי תפריט דל פחמימה בחודשיים הורדתי כמעט 6 קג ובזמן שיש לי מיוחדת אני רוצה להרים ברזלים זה הכל ... רק שאלתי אם התרגילים סבבה החלוקת שרירים וכו... את ההתקדמות תשאירו לי

לא יודע מה איתכם אבל ישלי תחושה שאתם חושבים שלהתקדם אפשר רק עם ברזלים
אף אחד לא בא אליך בטענות.
התקדמות בחדר כושר אפשר רק עם ברזלים, זה הרי מה שביקשת עצה לגביו לא?
אתה לא ברור.

אמרנו לך, אם הרעיון הוא להתאמן חודש אחד ואח"כ אין לך אפשרות אז תעשה מה שנראה לך כי זה לא ישנה יותר מידיי.
התקדמות היא לטווח הרחוק.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא בא אליך בטענות.
התקדמות בחדר כושר אפשר רק עם ברזלים, זה הרי מה שביקשת עצה לגביו לא?
אתה לא ברור.

אמרנו לך, אם הרעיון הוא להתאמן חודש אחד ואח"כ אין לך אפשרות אז תעשה מה שנראה לך כי זה לא ישנה יותר מידיי.
התקדמות היא לטווח הרחוק.
בסדר נכון להיום ישלי חודש חדכ וכל השאר זה עבודה על משקל גוף.. ישלי בבסיס 2 דמבלים של 12.5קג ..זה לא העניין.. אם לא לתת חשיבות לזה שיש לי רק חודש האם התרגילים סבירים ?זה הכל חח מה נכנסו עמוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית