ייעוץ סייקל שלישי מסה (מספר שאלות)

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
Testosterone Enanthate 750mg/EW 1-12
Testosterone propionate 100mg/EOD 1-3
Boldenone 1200mg/EW 1-3
Boldenone 800mg/EW 4-10
Superdrol 30mg/ed 1-4

בזמן הסייקל:
HCG 500iu/wk
TUDCA 1.5g/day 1-4

PCT after 21days

Tamoxifen 40/40/20/20
Clomid 100/100/50/50

עכשיו כמה שאלות:
1. להתחיל עם הפרגניל מהשבוע השני או הראשון? ומתי לסיים (זריקה אחרונה??)

2. אני יודע שיש לי רגישות והפרולקטין שלי בשמיים במיוחד אחרי הסייקל ויש אפשרות שגם האסטרוגן (קצת נוזל מהפטמה אחרי הסייקל).
כדאי לקחת דוסטינקס בזמן הסייקל או אחריו? אם כן באיזה מינון?
אם יש רגישות לאסטרוגן ומרגיש כדאי לקחת ארמידקס (ומינון)?

3. אחרי מה שציינתי, יש צורך להוסיף פרווירון לסייקל? (אולי יעזור בהפחתה של ההמרה לאסטרוגן?)

4. ואם יש הערות לגבי הסייקל עצמו אשמח לשמוע (לדוגמא אם היציאה ל-PCT בזמן הנכון? אם כדאי למשוך את הסייקל 14 שבועות? אם לוותר על הפרופ?)

תודה

כמה שאלות ,
1.כיצד ניתן לדעת אם הפרולקטין אכן גבוהה מאוד מבלי לעשות בדיקות?
2. האם יש רגישות בפיטמות?
3.תן קצת מידע..סיימת סייקל של 4 שבועות סופרדרול...כמה ק"ג עלית , כמה התחזקת , ופרסם קצת תמונות....

כמה שאלות ,
1.כיצד ניתן לדעת אם הפרולקטין אכן גבוהה מאוד מבלי לעשות בדיקות?
2. האם יש רגישות בפיטמות?
3.תן קצת מידע..סיימת סייקל של 4 שבועות סופרדרול...כמה ק"ג עלית , כמה התחזקת , ופרסם קצת תמונות....
1. תופעות הלוואי מפרולקטין גבוה די דומות לאלו מאסטרוגן גבוה.
בעת הופעות תופעות, ניתן, ראשית, לקחת טמוקסיפן או ארימידקס
באם הן חולפות ולא שבות, סימן שזו הייתה עליה באסטרוגן שגרמה לכך.
באם לאו, יש להשתמש בדוסטינקס.
זו מעין דרך של אלימינציה (שלילה), שלא הכי אידיאלית, כי תמיד עדיף לנטר את תופעות הלוואי על ידי בדיקת דם, ולחסוך שימוש מיותר בתרופות מסוג SERM ו-AI.
הערה חשובה: באם ידועה, או שהוכחה על ידי בדיקות דם, רגישות לפרולקטין (באופן כללי, או בזמן סייק ספציפית), תמיד המשתמש יצטרך לקחת דוסטיקס בעת סייקל.

2. רגישות בפטמות היא תופעת לוואי המתחילה בעת עליית אסטרוגן ו/או פרולקטין בהינתן גוף רגיש לכך מראש.

1.ישנן תופעות לוואי נוספות מלבד הרגישות בפיטמות כתוצאה מהעלייה בפרולקטין/אסטרוגן?
2. האם הדבר יכול לפגוע באיכות הסייקל ובתוצאות?

1.ישנן תופעות לוואי נוספות מלבד הרגישות בפיטמות כתוצאה מהעלייה בפרולקטין/אסטרוגן?
2. האם הדבר יכול לפגוע באיכות הסייקל ובתוצאות?
1. עייפות, ליבידו ירוד ואי-אונות במקרים קיצוניים, פליטת זרע/שפיכה איטית ולעיתים מלווה בחושת כאב או מיחוש כללית באיזור החלציים, ספיחת נוזלים מוגברת לגוף ובעיקר באופן תת-עורי (נותן מעין מראה "שומני" - Bloat), גלי חום ונדודי שינה, כאבי ראש ומפרקים
2. כמובן שעלול לפגוע. נכון שבסייקל רמות האסטרוגן עולות אל מעל הנורמה, והדבר אף טוב (ניצולת גלוקוז גבוהה, בעיקר), אך רמות המלוות בתופעות לוואי, בעיקר אלו המתרחשות ברקמות החזה הרגישות, אינן רצויות ויש לטפלן בהקדם. לגבי פרולקטין, הוא אמנם פחות "פוגע" אבל באופן כללי רמות גבוהות של פרולקטין אינן טובות לגוף. כך או כך, יש לנסות ולשאוף שרמת הפרולקטין יהיו בנורמה בזמן הסייקל ושרמות האסטרוגן הגבוהות לא תגרומנה לתופעות לוואי חריגות

1. עייפות, ליבידו ירוד ואי-אונות במקרים קיצוניים, פליטת זרע/שפיכה איטית ולעיתים מלווה בחושת כאב או מיחוש כללית באיזור החלציים, ספיחת נוזלים מוגברת לגוף ובעיקר באופן תת-עורי (נותן מעין מראה "שומני" - Bloat), גלי חום ונדודי שינה, כאבי ראש ומפרקים
2. כמובן שעלול לפגוע. נכון שבסייקל רמות האסטרוגן עולות אל מעל הנורמה, והדבר אף טוב (ניצולת גלוקוז גבוהה, בעיקר), אך רמות המלוות בתופעות לוואי, בעיקר אלו המתרחשות ברקמות החזה הרגישות, אינן רצויות ויש לטפלן בהקדם. לגבי פרולקטין, הוא אמנם פחות "פוגע" אבל באופן כללי רמות גבוהות של פרולקטין אינן טובות לגוף. כך או כך, יש לנסות ולשאוף שרמת הפרולקטין יהיו בנורמה בזמן הסייקל ושרמות האסטרוגן הגבוהות לא תגרומנה לתופעות לוואי חריגות

מוניטין:)

• פותח/ת השרשור
טוב אז עדכון מצב

לאורך השלושה שבועות האחרונים אני מרגיש עייפות בסייקל, עייף לאורך ההיום וגם באימון, בהתחלה שחבתי שזה השפעה של הסופרדרול אבל זה המשיך גם בשבוע הזה שכבר סיימתי את השימוש.

התחלתי לקחת לפני שבוע חצי כדור ארמידקס כל 3 ימים, שמתי לב לשתי בעיות, אחת היא שמפיטמה אחת שאני לוחץ יוצא נוזל ופיטמה השניה אני מרגיש שאני תופס איזה משהו (לא גולה) מרגיש כאילו יש שמהו מתחת.

מה צריך לעשות? להשתמש בטמוקסיפן ? ביחד עם ארמידקס?

טוב אז עדכון מצב

לאורך השלושה שבועות האחרונים אני מרגיש עייפות בסייקל, עייף לאורך ההיום וגם באימון, בהתחלה שחבתי שזה השפעה של הסופרדרול אבל זה המשיך גם בשבוע הזה שכבר סיימתי את השימוש.

התחלתי לקחת לפני שבוע חצי כדור ארמידקס כל 3 ימים, שמתי לב לשתי בעיות, אחת היא שמפיטמה אחת שאני לוחץ יוצא נוזל ופיטמה השניה אני מרגיש שאני תופס איזה משהו (לא גולה) מרגיש כאילו יש שמהו מתחת.

מה צריך לעשות? להשתמש בטמוקסיפן ? ביחד עם ארמידקס?
אולי מדובר בפרולקטין חורג. השתמש בדוסטינקס לבינתיים במינון 0.25mg/e3.5d

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית