עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המלצה של מי ועל סמך מה הוא המליץ?מה הסיכוי שמשהו יודע כמה מ"ג EGCG יש בתיון אחד של תה ירוק?
ההמלצה היא 400 מ"ג ביום ואני לא יודע בכמה תיונים להשתמש...
נשאל אחרת: למה אתה מחפש לצרוך מספיק EGCG ביום? זה לא קריטי כלל. יש רכיבים אחרים חשובים שצריך להיות מודאג לצריכה הולמת שלהם לפני שפוזלים למשהו כמו EGCG. למשל אומגה3
כמו שדניאל אמר, יש כל כך הרבה דברים לפני שצריך להקפיד עליהם לפני שנכנסים לרזולוציה כזו של מינון של ECGC.
מקורות חלבון איכותיים, מקורות שומן איכותיים, ויטמינים, מינרלים, כל אלה באים לפני.
סירטון ממש מעניין אבל אם אתה רוצה רק את ההמלצה זה בדקה 3 אחי.המלצה של מי ועל סמך מה הוא המליץ?
תודה על הבדיקה אחי אבל זה באמת לא מה שאני משתמש 😃זה היחיד שמצאתי
your best bet is Lipton Green Tea bags, which contained about 71mg EGCG per serving
אבל אני בטוח שכנראה זו לא החברה שאתה משתמש אז כנראה יש פחות מ71 כי הם טוענים שבLIPTON יש הכי הרבה
לפני שינה אני לא אשן בחיים חחח אני כל כך רגיש לקפאין...אני לוקח 100 מ"ג לפני אימון ואם זה בלילה קשה לי לישון.עזוב כמויות ומשקלים ושטויות..
שים תיון אחד ביום בכוס תה שלה לפני השינה, גם טעים וגם מועיל.
לא צריך להתעסק עם זה יותר מידי
לא, סרטון זה לא מקור אמין. תמצא את המחקר עצמוסירטון ממש מעניין אבל אם אתה רוצה רק את ההמלצה זה בדקה 3 אחי.
ממש אוהב את הערוץ הזה. ממה שהם אומרים הם מבססים את הסרטונים על מחקרים מקווה שזה מקור אמין מספיק.
אז אתה אומר שכוס או שתיים בבוקר יעשו את הטריק?זה לא משנה.. אני אישית שותה בלילה אחרי כול הארוחות, יושב במרפסת עם כוס תה ונענע ומנרגל ראש ואז.. למיטה.
ציינתי כבר בעבר, שמאז שהתחלתי זה שיפר לי משמעותית את החילוף חומרים בגוף ואת תחושת הנפיחות.
ניסיתי למצוא רפרנס אצלם אבל צריך לשלוח להם אימייל אז זה יקח קצת זמן.לא, סרטון זה לא מקור אמין. תמצא את המחקר עצמו
אז אתה אומר שכוס או שתיים בבוקר יעשו את הטריק?
ניסיתי למצוא רפרנס אצלם אבל צריך לשלוח להם אימייל אז זה יקח קצת זמן.
אם הם יחזרו אלי אני אפרסם פה.
תודה אחי אני אנסה את זה.אכן.
שלח מייל, אבל קח ספוילר. אין להם, ואם יש להם זה לא כתוב שםניסיתי למצוא רפרנס אצלם אבל צריך לשלוח להם אימייל אז זה יקח קצת זמן.
אם הם יחזרו אלי אני אפרסם פה.
Enzymology of Methylation of Tea Catechins and Inhibition of Catechol-O-methyltransferase by (−)-Epigallocatechin Gallateשלח מייל, אבל קח ספוילר. אין להם, ואם יש להם זה לא כתוב שם