100 גרם ענבים= פחות מפרוסת לחם.
עכשיו אתה יכול לאכול את זה בראש שקט.
הנקודה הייתה שאני לא מסתובב עם משקל או לא שוקל את מה שאני אוכל ולכן אני לא אוכל את מה שאני לא יודע לכמת בעצמי.
עכשיו אתה יכול להמשיך לכתוב תגובות של פעמיים גבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
100 גרם ענבים= פחות מפרוסת לחם.
עכשיו אתה יכול לאכול את זה בראש שקט.
הנקודה הייתה שאני לא מסתובב עם משקל או לא שוקל את מה שאני אוכל ולכן אני לא אוכל את מה שאני לא יודע לכמת בעצמי.
עכשיו אתה יכול להמשיך לכתוב תגובות של פעמיים גבר.
או שתראה כמו ענבאם תאכל ענב ירוק בחיטוב תסיים 25 אחוז שומן באותו רגע.
לא אבל אתה מסכים שאתה אמור לדעת לאיזה ערכים אתה מגיע בסוף יום?הפואנטה שלי נבעה ממה שאמרת.
אין שום צורך שתדע לכמת ענבים.
בוא נסכם שאתה סתם מתעקש ומתבצר כמו הרבה אנשים כאן לפעמים. אני מעריך את משה והעצות שלו אבל הייעוץ שלי הוא לא למטרת חיטוב. את הכמעט 40 קג שלי ירדתי כמעט לגמרי בכוחות עצמי.אז את העצות שלך לחיטוב אתה לא צריך למכור לי.
כמו שכתבתי קודם, תמשיך להתנהג כמו "גבר" ותגיע רחוק.אני ממש לא מתעקש, אני מנסה להסביר לך ואתה מסרב לחשוב.
בסדר, כנראה שהניסיון יעשה את שלו ואתה תלמד עם הזמן.
כמו שכתבתי קודם, תמשיך להתנהג כמו "גבר" ותגיע רחוק.
אה?"ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים
יש משקל דיגיטלי קטן שאפשר לשם עליו את האוכל וזה ירשום לך כמ האוכל שוקל ואתה לא צריך לשבור את הראש או להמציא את הגלגל מחדש .לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתה
וכו', "ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים לכן מעדיף לא להתעסק עם דברים שקשה לי לדעת מה הערך שלהם.
אני פשוט לא אוכל ענבים..