הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ענבים ירוקים לא מומלצים בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Zyzz
  • פורסם בתאריך
100 גרם ענבים= פחות מפרוסת לחם.
עכשיו אתה יכול לאכול את זה בראש שקט.

הנקודה הייתה שאני לא מסתובב עם משקל או לא שוקל את מה שאני אוכל ולכן אני לא אוכל את מה שאני לא יודע לכמת בעצמי.
עכשיו אתה יכול להמשיך לכתוב תגובות של פעמיים גבר.

הפואנטה שלי נבעה ממה שאמרת.
אין שום צורך שתדע לכמת ענבים.

זה לא משנה אם זה 400 מתחת ל BMR או 379 מתחת לbmr

אתה בייעוץ, שאל את משה לגבי כמות ענבים ותראה מה הוא יגיד לך.

בוא נסכם שאתה סתם מתעקש ומתבצר כמו הרבה אנשים כאן לפעמים. אני מעריך את משה והעצות שלו אבל הייעוץ שלי הוא לא למטרת חיטוב. את הכמעט 40 קג שלי ירדתי כמעט לגמרי בכוחות עצמי.אז את העצות שלך לחיטוב אתה לא צריך למכור לי.

בוא נסכם שאתה סתם מתעקש ומתבצר כמו הרבה אנשים כאן לפעמים. אני מעריך את משה והעצות שלו אבל הייעוץ שלי הוא לא למטרת חיטוב. את הכמעט 40 קג שלי ירדתי כמעט לגמרי בכוחות עצמי.אז את העצות שלך לחיטוב אתה לא צריך למכור לי.

אני ממש לא מתעקש, אני מנסה להסביר לך ואתה מסרב לחשוב.
בסדר, כנראה שהניסיון יעשה את שלו ואתה תלמד עם הזמן.

אני ממש לא מתעקש, אני מנסה להסביר לך ואתה מסרב לחשוב.
בסדר, כנראה שהניסיון יעשה את שלו ואתה תלמד עם הזמן.
כמו שכתבתי קודם, תמשיך להתנהג כמו "גבר" ותגיע רחוק.

לא יודע עם התכוונת אלי, אבל אני בחיטוב מעדיף להתעסק בכמויות שקל לדעת כמה אתה צורך מהן לדוגמא פרוסת לחם,תפוח, פיתה
וכו', "ענבים" יכולים להיות הרבה דברים שונים אצל אנשים שונים לכן מעדיף לא להתעסק עם דברים שקשה לי לדעת מה הערך שלהם.
אני פשוט לא אוכל ענבים..
יש משקל דיגיטלי קטן שאפשר לשם עליו את האוכל וזה ירשום לך כמ האוכל שוקל ואתה לא צריך לשבור את הראש או להמציא את הגלגל מחדש .
שמחתי לעשות לך את החיים קלים יותר

ואוו תודה, עוד תגובות מיותרות ?

Back
למעלה תחתית