הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gatorade Powder

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, לפני כמה ימים פתחתי פה אשכול על Pre Workout, והבנתי שאני לא אקח את זה.
ואתמול הלכתי לחבר שלי שמשחק פוטבול, והוא סיפר לי שהמאמן שלו נותן לו אבקת גטורייד, שהוא מבקש שייקח לפני אימון נראה לי.

קיצור, אז אמרתי, אני אנסה גטורייד היום לפני אימון, ולקחתי בקבוק במנטה, ובאמת, לא צוחק, באתי למנטה שפוך מעייפות, באמת זה יכול להיות פסיכולוגי או אמיתי, אבל באתי למנטה שפוך היום, קניתי הלכתי לחדר כושר ושתיתי וממש הקפצתי את הביצועים באיזה 20%, והייתי הרבה יותר ערני.

עכשיו, אני בן 15, מסה, בלה בלה בלה, שווה לקחת ?

ד"א, אותו חבר אמר לי שזה לא בריא ומשמין, זה נכון ?

מה יש בזה? סוכר ומלחים?
אם כן, אז בגדול המתאמן הממוצע אין לו צורך לרוב בכמויות כאלה גדולות של סוכר ומלחים, למרות שכמויות נמוכות יותר יכולות להועיל
הוא משחק פוטבול אז הוא בהחלט יכול להרוויח מזה, אבל אתה לא שורף קלוריות או מזיע כמוהו באימון

מה יש בזה? סוכר ומלחים?
אם כן, אז בגדול המתאמן הממוצע אין לו צורך לרוב בכמויות כאלה גדולות של סוכר ומלחים, למרות שכמויות נמוכות יותר יכולות להועיל
הוא משחק פוטבול אז הוא בהחלט יכול להרוויח מזה, אבל אתה לא שורף קלוריות או מזיע כמוהו באימון
זה המשקה אנרגיה של הNBA (פרסומת או משהו, חסות כזו), לא יודע ממה זה מורכב, ראיתי שיש בו 38 פחמימה מתוכם 35 סוכרים, זה כאילו סוכר מטבח ? או סוכר יותר בריא ?

זה המשקה אנרגיה של הNBA (פרסומת או משהו, חסות כזו), לא יודע ממה זה מורכב, ראיתי שיש בו 38 פחמימה מתוכם 35 סוכרים, זה כאילו סוכר מטבח ? או סוכר יותר בריא ?
זה כל מה שיש שם או עוד דברים? קשה לדעת מה זה בידיוק בלי לראות את התווית, אבל ניחוש שלי שזה דקסטרוז, ששונה מסוכר מטבח, אבל עדיין סוכר

חיכיתי לך, דווקא אשמח לשמוע את הדעה שלך בנוגע לGatorade.
תערובת של אשלגן ונתרן + סוכר.
זה לא משקה שאמור להמריץ אותך כמו שפרה וורקאאוט אמור מכיוון שהמטרות של המוצרים שונות.

אתה יכול לקחת אבקת סודה לשתייה עם קצת סוכר ענבים וזה ייתן לך את אותו אפקט לדעתי, התאוששות טובה יותר בזמן האימון אולי..
בתחרות הפאוורליפטינג האחרונה שתיתי משקה דומה על מנת לאזן את המלחים בגוף כי איבדתי הרבה במהלך היום, נראה לי שלמטרה זו זה אחלה.

לגביי ההשמנה, סתם קשקוש.

• פותח/ת השרשור
תערובת של אשלגן ונתרן + סוכר.
זה לא משקה שאמור להמריץ אותך כמו שפרה וורקאאוט אמור מכיוון שהמטרות של המוצרים שונות.

אתה יכול לקחת אבקת סודה לשתייה עם קצת סוכר ענבים וזה ייתן לך את אותו אפקט לדעתי, התאוששות טובה יותר בזמן האימון אולי..
בתחרות הפאוורליפטינג האחרונה שתיתי משקה דומה על מנת לאזן את המלחים בגוף כי איבדתי הרבה במהלך היום, נראה לי שלמטרה זו זה אחלה.

לגביי ההשמנה, סתם קשקוש.

סבבה, אבל אני לא מוצא ממריץ אחר, אני כמעט מקיא מתמרים וכשאין בננות אני אוכל תמרים, אבל בננות כבר לא כל כך משפיעות עליי, כך גם על תמרים, אני אוכל משהו כמו דקה שניים לפני אימון, אני כבר לא מוצא דברים שממריצים אותי, כשאני שותה קפה אני לא ישן בלילה, ופרה וורקאוט לא לגילי, אני כבר אובד עצות.

סבבה, אבל אני לא מוצא ממריץ אחר, אני כמעט מקיא מתמרים וכשאין בננות אני אוכל תמרים, אבל בננות כבר לא כל כך משפיעות עליי, כך גם על תמרים, אני אוכל משהו כמו דקה שניים לפני אימון, אני כבר לא מוצא דברים שממריצים אותי, כשאני שותה קפה אני לא ישן בלילה, ופרה וורקאוט לא לגילי, אני כבר אובד עצות.
אם אתה רוצה ממריץ תשתה קפה.
פרוקטוז לא אמור להמריץ אותך, אם היית באמצע אימון נפח מרגיש שאתה לא מצליח להתאושש זה משהו אחר.. פחמימה זמינה אמורה למלא גליקוגן וזה כבר עניין אחר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה ממריץ תשתה קפה.
פרוקטוז לא אמור להמריץ אותך, אם היית באמצע אימון נפח מרגיש שאתה לא מצליח להתאושש זה משהו אחר.. פחמימה זמינה אמורה למלא גליקוגן וזה כבר עניין אחר.

שתיתי קפה עם סטיביה וזה לא השפיע עליי כמו הגטורייד של אתמול, אם זה תלוי במה שאכלתי ואיך ישנתי, גם אתמול וגם היום ישנתי 8 שעות, אתמול אכלתי קבבים, והיום אכלתי סושי, חחח, חרא של אוכל את האמת, בשבוע שבועיים אחרונים די קשה לי לשמור, בד"כ אני אוכל חזה עוף ואורז, או עוף ואורז, או ספגטי בולונז.

שתיתי קפה עם סטיביה וזה לא השפיע עליי כמו הגטורייד של אתמול, אם זה תלוי במה שאכלתי ואיך ישנתי, גם אתמול וגם היום ישנתי 8 שעות, אתמול אכלתי קבבים, והיום אכלתי סושי, חחח, חרא של אוכל את האמת, בשבוע שבועיים אחרונים די קשה לי לשמור, בד"כ אני אוכל חזה עוף ואורז, או עוף ואורז, או ספגטי בולונז.
זה גם שאלה של כמה סבילות פיתחת כבר לקפה ולכמויות של קפאין
ותכלס קבבים וסושי זה אחלה אוכל מכל הבחינות, אני לא רואה עם זה שום בעיה

• פותח/ת השרשור
זה גם שאלה של כמה סבילות פיתחת כבר לקפה ולכמויות של קפאין
ותכלס קבבים וסושי זה אחלה אוכל מכל הבחינות, אני לא רואה עם זה שום בעיה

אבל בסושי אין הרבה חלבון, ואכלתי קבב בלי פחממה, אכלתי רק קבב, בלי פיתה או אורז.

אבל בסושי אין הרבה חלבון, ואכלתי קבב בלי פחממה, אכלתי רק קבב, בלי פיתה או אורז.
תלוי כמה סושי ואיזה סוג אתה אוכל, תיאורטית אפשר להשיג לא מעט חלבון משם
וקבב זה אחלה גם רק הבשר עצמו, אני לא רואה סיבה שלא

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה סושי ואיזה סוג אתה אוכל, תיאורטית אפשר להשיג לא מעט חלבון משם
וקבב זה אחלה גם רק הבשר עצמו, אני לא רואה סיבה שלא

אז אתה אומר לי שאני יכול כל יום במקום לאכול חזה עוף ואורז ללכת לסושיה הקרובה לבית ולדפוק שני מנות אינסייד אאוט פיש ?

אז אתה אומר לי שאני יכול כל יום במקום לאכול חזה עוף ואורז ללכת לסושיה הקרובה לבית ולדפוק שני מנות אינסייד אאוט פיש ?
תיאורטית כן, במידה וכמות הבשר זהה (כי כמות החלבון תהיה די זהה) ואם יש לך כסף לזה
לדעתי לאכול דג במקום עוף זה עדיף כי אתה מקבל שם גם שומן יותר טוב

ואתמול הלכתי לחבר שלי שמשחק פוטבול
מי זה?
ואיפה הוא משחק?

והוא סיפר לי שהמאמן שלו נותן לו אבקת גטורייד, שהוא מבקש שייקח לפני אימון נראה לי.
מי זה?

שהוא מבקש שייקח לפני אימון נראה לי.
גייטורייד זה למשך אימון,לא פרה וורקאאוט

עכשיו, אני בן 15, מסה, בלה בלה בלה, שווה לקחת ?
שווה,אבל לא מתאים לך

ד"א, אותו חבר אמר לי שזה לא בריא ומשמין, זה נכון ?
תחליף חברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית