הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל מסה רביעי

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
משקל:84
גובה: 1.72
הייתי שמח לשמוע חוות דעת על סייקל מסה שיהיה כמה שיותר יבש בעקבות הנטייה שלי לצבור נוזלים.
אשמח לשמוע בנוסף את דעתכם על החברה מדיטק (אריזה עם קוד).
החומרים יהיו ככל הנראה של באייר ושל מדיטק ואולי la pharma.
תודה מראש.
יש ברשותי ארימדקס, כלומיד, פרובירון, טמוקסיפן.(כמובן כלומיד וטמוקסיפן ל pct)

נערך לאחרונה:
החברות שציינת טובות, כל עוד מדובר במוצר מקורי שנבדק.
באייר היא חברה רפואית, ובהנחה והטסט יצא מבית מרקחת - אזי מדובר בחומר הכי בטוח ואיכותי לשימוש, ללא עוררין.

אשמח שתפרט את היסטוריית השימוש שלך בקצרה - מה כלל כל סייקל, לכמה זמן הורץ ומהן היו התוצאות.

מעבר לכך, איכות הסייקל ועד כמה הוא "יבש" תקבע לא רק לפי אופי החומרים, אלא לפי אופי התזונה. תזכור שחומרים שנוטים לגרום לספיחת נוזלים עודפת הם לאו דווקא לא טובים, ואפילו הפוך הוא - אידיאלים למאסה, כי במילא עולים במשקל הגוף והויזואליות משתנה. באם המטרה היא לשמור על מראה יבש מתוך בחירה אישית, ישנם חומרים אנשר יהיו עדיפים למקרה זה.

לאחר שתענה לי על הסיטוריית הסייקלים וכד', יהיה אפשר להתקדם ולהרכיב עבורך המלצה לסייקל אידיאלי

• פותח/ת השרשור
החברות שציינת טובות, כל עוד מדובר במוצר מקורי שנבדק.
באייר היא חברה רפואית, ובהנחה והטסט יצא מבית מרקחת - אזי מדובר בחומר הכי בטוח ואיכותי לשימוש, ללא עוררין.

אשמח שתפרט את היסטוריית השימוש שלך בקצרה - מה כלל כל סייקל, לכמה זמן הורץ ומהן היו התוצאות.

מעבר לכך, איכות הסייקל ועד כמה הוא "יבש" תקבע לא רק לפי אופי החומרים, אלא לפי אופי התזונה. תזכור שחומרים שנוטים לגרום לספיחת נוזלים עודפת הם לאו דווקא לא טובים, ואפילו הפוך הוא - אידיאלים למאסה, כי במילא עולים במשקל הגוף והויזואליות משתנה. באם המטרה היא לשמור על מראה יבש מתוך בחירה אישית, ישנם חומרים אנשר יהיו עדיפים למקרה זה.

לאחר שתענה לי על הסיטוריית הסייקלים וכד', יהיה אפשר להתקדם ולהרכיב עבורך המלצה לסייקל אידיאלי

בעקרון אני לא הכי מתגאה בסייקלים הקודמים מכיוון שעשיתי טעות וסמכתי על מישהו שמכר חומרים באיכות על הפנים.
אני יכול להגיד לך שהסייקל חיטוב האחרון כלל: טסט פרופיונט, טרן מיקס, ווינסטרול, קלן, אנאבר.
3 פעמים בשבוע, 1CC מכל חומר. הסייקל ארך כ-12 שבועות.
התוצאות לא היו בשמיים למרות שכן נגזרתי יחסית יפה אבל עדיין לא מה שציפיתי עם כמות החומרים הנ"ל.
כרגע אני עומד על 14-15% פחות או יותר.
מתכוון להגיע כמה שיותר נקי ל95 קילו ומשם להתחיל סייקל חיטוב.
אשמח לשמוע המלצות לגבי הסייקל.
הבאייר אכן מבית מרקחת, וגם המדיטק הוא באריזה עם קוד, ה LA PHARMA זה באמפולות ככה שאין לי כל כך איך לבדוק את טיב החומר.
בנוסף הייתי רוצה לדעת האם יהיה כדאי להמשיך בסיום הסייקל מסה ישר סייקל חיטוב או לעשות PCT ורק לאחר מכן להתחיל סייקל חיטוב?
אני רק אציין שאני די מתלבט האם ללכת לסייקל חיטוב ולרדת לאחוז שומן ממש נמוך ומשם להתחיל או לחילופין לצבור עוד קצת מסה ומשם לחטב.
בכל מקרה אשמח לשמוע את חוות דעתך, המון תודה על העזרה
פה בצפון אין יותר מדי מאיפה להביא חומרים ואלה שיש מחזיקים לרוב אותו הדבר, הבעיה העיקרית זה הטרן שאין של חברות כל כך מוכרות, מה שאני יכול להשיג מבחינת טרן זה של חברת SFT אתה מכיר?

נערך לאחרונה:
על 14-15 אחוזי שומן ניתן בהחלט להתחיל סייקל מאסה
באם יש לך אפשרות לרכוש טסט באייר והוא אכן מבית מרקחת - לך על זה (הרבה כסף, אבל שווה את השקט הנפשי)
מדיטק אף היא חברת UG טובה בהחלט ורבים מהמשתמשים בה בארץ מרוצים. היא אמנם די יקרה יחסית לחברת UG, אבל, שוב, באם המקור שלך אמין וזמין - לך על זה.
LA PHARMA יחסית חדשה בביצה המקומית כאן. גם היא UG מחו"ל. הדעות עליה בינתיים טובות, אם כי לא הייתי ממהר להריץ אותה באופן אישי, ומחכה לראות כיצד תתנהג במעלה הדרך.

חברה אחרת טובה שנכנסה לפני מספר חודשים לשוק היא זנקו UG מתאילנד. גם אני ורבים אחרים השתמשו בחומרים ועד כה התוצאות מעולות וחוות הדעת חיוביות מכל כיוון. באם יש לך אפשרות לרכוש אותם - בהחלט הייתי ממליץ. לדעתי גם המחיר שלה יחסית סביר והוגן לעומת UG מדיטק, ללא הבדלי איכות כלל וכלל.

יש לך 2 אפשרויות לגבי המשך השימוש בחומרים:
1. לסיים סייקל מאסה, לבצע PCT, לנוח כמה חודשים ולחזור לסייקל חיטוב
2. לסיים סייקל מאסה, לבצע "גשר" של 5-6 שבועות, לבצע סייקל חיטוב ואז לבצע PCT אגרסיבי וארוך יותר בכדי להבטיח את ההתאוששות

• פותח/ת השרשור
על 14-15 אחוזי שומן ניתן בהחלט להתחיל סייקל מאסה
באם יש לך אפשרות לרכוש טסט באייר והוא אכן מבית מרקחת - לך על זה (הרבה כסף, אבל שווה את השקט הנפשי)
מדיטק אף היא חברת UG טובה בהחלט ורבים מהמשתמשים בה בארץ מרוצים. היא אמנם די יקרה יחסית לחברת UG, אבל, שוב, באם המקור שלך אמין וזמין - לך על זה.
LA PHARMA יחסית חדשה בביצה המקומית כאן. גם היא UG מחו"ל. הדעות עליה בינתיים טובות, אם כי לא הייתי ממהר להריץ אותה באופן אישי, ומחכה לראות כיצד תתנהג במעלה הדרך.

חברה אחרת טובה שנכנסה לפני מספר חודשים לשוק היא זנקו UG מתאילנד. גם אני ורבים אחרים השתמשו בחומרים ועד כה התוצאות מעולות וחוות הדעת חיוביות מכל כיוון. באם יש לך אפשרות לרכוש אותם - בהחלט הייתי ממליץ. לדעתי גם המחיר שלה יחסית סביר והוגן לעומת UG מדיטק, ללא הבדלי איכות כלל וכלל.

יש לך 2 אפשרויות לגבי המשך השימוש בחומרים:
1. לסיים סייקל מאסה, לבצע PCT, לנוח כמה חודשים ולחזור לסייקל חיטוב
2. לסיים סייקל מאסה, לבצע "גשר" של 5-6 שבועות, לבצע סייקל חיטוב ואז לבצע PCT אגרסיבי וארוך יותר בכדי להבטיח את ההתאוששות
הלוואי והייתה לי אפשרות להגיע לבן אדם ולהגיד לו להביא לי חברה מסויימת אבל שנינו יודעים שזה בלתי אפשרי, אני די תלוי במה שיש בשוק כרגע ובצפון אין יותר מדי..
בכל אופן באייר אני אקנה ללא ספק ואקנה כמות שתספיק לי לכל אורך הסייקל על מנת לא להיתקע.
מדיטק אכן די יקר לחברת ug אבל אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים מאשר לקנות חרא שמיוצר פה כמו שעשיתי עד עכשיו.
לדעתי אלך על מסה מכיוון שלא מזמן סיימתי חיטוב ופסיכולוגית אין לי את הכוחות להיכנס לזה שוב.
אשמח אם תרשום לי סייקל מומלץ למסה שישפר משמעותית וייתן לי את הקפיצת מדרגה הזאת.
שוב המון המון תודה

אופציה א' - סייקל Bulk "רטוב"
1-10 - טסט אנתת 750mg לשבוע, מפוצל ל-2
1-2 - ננדרולון ארוך ("דקה") - 800mg לשבוע, מפוצל ל-2
3-9 - ננדרולון ארוך ("דקה") - 400mg לשבוע, מפוצל ל-2
1-5 - אנאדרול/דיבול - 50mg ביום
2-11 - פרגניל 500iu לשבוע, מפוצל ל-2
13 - PCT סטנדרטי של 4 שבועות (מופיע בנעוץ בפורום סטרואידים)

אופציה ב' - סייקל Bulk "יבש"
1-10 - טרן אנתת 400mg לשבוע, מפוצל ל-2
1-4 - סופרדרול - 30mg ביום

• פותח/ת השרשור
אופציה א' - סייקל Bulk "רטוב"
1-2 - ננדרולון ארוך ("דקה") - 800mg לשבוע, מפוצל ל-2
3-9 - ננדרולון ארוך ("דקה") - 400mg לשבוע, מפוצל ל-2
1-5 - אנאדרול/דיבול - 50mg ביום

אופציה ב' - סייקל Bulk "יבש"
1-10 - טרן אנתת 400mg לשבוע, מפוצל ל-2
1-4 - סופרדרול - 30mg ביום
בדרך כלל טסט אננטט זה 250mg ל1 cc אני צודק? אם כן איך אדע לחלק למשל את ה750mg לפעמיים? 1.5cc נכון?
פעמיים בשבוע אפשר לעשות למשל ראשון ושלישי זריקה זה בסדר המרווח?
האם יש העדפה לאחד מהסייקלים שציינת? אם ה”רטוב“ יהיה עדיף אני אלך על זה..
בעקרון טסט אננטט יתבסס על באייר כמו שאמרנו.
דקה יש לו במלאי של מדיטק.
עכשיו השאלה מה עדיף?
שוב אלף תודות על העזרה.
שאלה נוספת האם לקחת במהלך הסייקל פרובירון וארימידקס?

בדרך כלל טסט אננטט זה 250mg ל1 cc אני צודק? אם כן איך אדע לחלק למשל את ה750mg לפעמיים? 1.5cc נכון?
פעמיים בשבוע אפשר לעשות למשל ראשון ושלישי זריקה זה בסדר המרווח?
האם יש העדפה לאחד מהסייקלים שציינת? אם ה”רטוב“ יהיה עדיף אני אלך על זה..
בעקרון טסט אננטט יתבסס על באייר כמו שאמרנו.
דקה יש לו במלאי של מדיטק.
עכשיו השאלה מה עדיף?
שוב אלף תודות על העזרה.
שאלה נוספת האם לקחת במהלך הסייקל פרובירון וארימידקס?
אם האנתת בא בויאל במינון של 250mg ל-1ml (סטנדרטי), אזי 1.5ml יתנו לך 375mg בזריקה, והרי 2 זריקות בשבוע יתנו לך 750mg.
באם תבחר לקנות טסט באייר שבא באמפולה, אז תוכל 3 אמפולות בשבוע: ראשון, שלישי, חמישי, וכך תקבל 750mg.
לגבי פרווירון - אם תבחר להשתמש בננדרולון ארוך ("דקה"), אזי יש כדאיות לשילוב פרווירון בסייקל. מינון מקובל הוא 50mg ביום, מפוצל ל-2 (משמע כדור 1 בוקר, כדור 1 בערב).
בארימידקס אין צורך להשתמש מראש, כל עוד לא ידועות רגישויות לתופעות לוואי הקשורות באסטרוגן גבוה. בכל מקרה, תמיד כדאי לשמור בהישג יד ארימידקס.
חשוב גם שכבר עכשיו, לפני תחילת הסייקל, תתארגן על כלל התרופות ל-PCT: כלומיד וטמוקסיפן. כמובן שפרגניל גם (בו תשתמש במהלך הסייקל)

מבין 2 הסייקלים שרשמתי לך, ההבדל העיקרי הוא פוטנציאל ספיחת הנוזלים. סייקל א' מאופיין יותר בספיחת נוזלים, בעית תת-עורית, עקב החומר הארומטי למדי כמו דיבול/אנאדרול וכן ננדרולון ארוך ("דקה"). סייקל ב' מאופיין בפחות ספיחת נוזלים פוטנציאל, ואם כזו, אזי כבר ברובה תוך-שרירית, מה שיעניק דווקא מראה דחוס וקשיח.

שוב אדגיש כי חשובה התזונה הנכונה וההולמת לסייקל מאסה וכן תוכנית אימונים עצימה מספיק ונפח משלים תומך

• פותח/ת השרשור
אם האנתת בא בויאל במינון של 250mg ל-1ml (סטנדרטי), אזי 1.5ml יתנו לך 375mg בזריקה, והרי 2 זריקות בשבוע יתנו לך 750mg.
באם תבחר לקנות טסט באייר שבא באמפולה, אז תוכל 3 אמפולות בשבוע: ראשון, שלישי, חמישי, וכך תקבל 750mg.
לגבי פרווירון - אם תבחר להשתמש בננדרולון ארוך ("דקה"), אזי יש כדאיות לשילוב פרווירון בסייקל. מינון מקובל הוא 50mg ביום, מפוצל ל-2 (משמע כדור 1 בוקר, כדור 1 בערב).
בארימידקס אין צורך להשתמש מראש, כל עוד לא ידועות רגישויות לתופעות לוואי הקשורות באסטרוגן גבוה. בכל מקרה, תמיד כדאי לשמור בהישג יד ארימידקס.
חשוב גם שכבר עכשיו, לפני תחילת הסייקל, תתארגן על כלל התרופות ל-PCT: כלומיד וטמוקסיפן. כמובן שפרגניל גם (בו תשתמש במהלך הסייקל)

מבין 2 הסייקלים שרשמתי לך, ההבדל העיקרי הוא פוטנציאל ספיחת הנוזלים. סייקל א' מאופיין יותר בספיחת נוזלים, בעית תת-עורית, עקב החומר הארומטי למדי כמו דיבול/אנאדרול וכן ננדרולון ארוך ("דקה"). סייקל ב' מאופיין בפחות ספיחת נוזלים פוטנציאל, ואם כזו, אזי כבר ברובה תוך-שרירית, מה שיעניק דווקא מראה דחוס וקשיח.

שוב אדגיש כי חשובה התזונה הנכונה וההולמת לסייקל מאסה וכן תוכנית אימונים עצימה מספיק ונפח משלים תומך
אני מעדיף את הסייקל היבש אבל הבעיה שלי היא הטרן שאין לבן אדם שום חברה מוכרת, יש לו רק שטויות שמיוצרות בארץ ואני לא רוצה.
בעקרון זה לא משנה אם החלוקה היא 1.5ml פעמיים בשבוע או 1ml שלוש פעמים בשבוע נכון?
יש לי כלומיד וטמוקסיפן לpct.
פרובירון לא צריך לפי מה שאתה אומר אלא אם כן אלך על דקה.
לא ידועות לי בעיות של אסטרוגן אבל די מפחיד אותי לקבל גינו, ארימידקס לא יהיה כדאי כטיפול מונע?
ובמצב שאין טרן נורמלי שאוכל להשיג אני כנראה אלך על הסייקל של הדקה(שדי מפחיד אותי כי מעולם לא ניסיתי ושמעתי כבר על המושג דקה דיק..)

אני מעדיף את הסייקל היבש אבל הבעיה שלי היא הטרן שאין לבן אדם שום חברה מוכרת, יש לו רק שטויות שמיוצרות בארץ ואני לא רוצה.
בעקרון זה לא משנה אם החלוקה היא 1.5ml פעמיים בשבוע או 1ml שלוש פעמים בשבוע נכון?
יש לי כלומיד וטמוקסיפן לpct.
פרובירון לא צריך לפי מה שאתה אומר אלא אם כן אלך על דקה.
לא ידועות לי בעיות של אסטרוגן אבל די מפחיד אותי לקבל גינו, ארימידקס לא יהיה כדאי כטיפול מונע?
ובמצב שאין טרן נורמלי שאוכל להשיג אני כנראה אלך על הסייקל של הדקה(שדי מפחיד אותי כי מעולם לא ניסיתי ושמעתי כבר על המושג דקה דיק..)
נסה להשיג טרן של זנקו, לא תצטער. ובכלל, החומרים שלהם טובים אז כדאי לנסות.
אם אין לך גישה לזנקו או לטרן איכותי מחברה מוכרת ומוכחת אחרת - ותר מראש על טרן, ופנה לסייקל הכולל דקה של מדיטק.

אין לך מה לחשוש מג'ינו (כולנו חוששים מזה בעת שימוש בסטרואידים). אתה לא תקבל חלילה ג'ינו בין לילה לכל החיים. קיימים סימפטומים שמורגשים מראש ובהם ניתן לטפל ישירות ולמנוע התפתחויות. אני בכלל טוען, שרוב האוכלוסייה המשתמשת בסטרואידים במינונים סבירים, לא תחווה תופעות לוואי הקשורות בעלייה חדה של אסטרוגן או פרולקטין. עם זאת, יש תמיד להתחיל סייקל כאשר ברשותך כל להחומרים ל-PCT (ובניהם כמובן טמוקסיפן, שבעת הצורך עשוי לעזור להתמודדות עם סימפטומים של ג'ינו), ארימידקס וכאשר נעשה שימוש בננדרולון לסוגיו ("דקה" או NPP) אז גם דוסטינקס. חשוב להדגיש כי אין להשתמש בשום תרופה מראש סתם כך! אלו לא כדורי מנטוס.... רק במידה ותהיה רגישות מוכחת, אזי יהיה ניתן להתחיל בטיפול.

• פותח/ת השרשור
נסה להשיג טרן של זנקו, לא תצטער. ובכלל, החומרים שלהם טובים אז כדאי לנסות.
אם אין לך גישה לזנקו או לטרן איכותי מחברה מוכרת ומוכחת אחרת - ותר מראש על טרן, ופנה לסייקל הכולל דקה של מדיטק.

אין לך מה לחשוש מג'ינו (כולנו חוששים מזה בעת שימוש בסטרואידים). אתה לא תקבל חלילה ג'ינו בין לילה לכל החיים. קיימים סימפטומים שמורגשים מראש ובהם ניתן לטפל ישירות ולמנוע התפתחויות. אני בכלל טוען, שרוב האוכלוסייה המשתמשת בסטרואידים במינונים סבירים, לא תחווה תופעות לוואי הקשורות בעלייה חדה של אסטרוגן או פרולקטין. עם זאת, יש תמיד להתחיל סייקל כאשר ברשותך כל להחומרים ל-PCT (ובניהם כמובן טמוקסיפן, שבעת הצורך עשוי לעזור להתמודדות עם סימפטומים של ג'ינו), ארימידקס וכאשר נעשה שימוש בננדרולון לסוגיו ("דקה" או NPP) אז גם דוסטינקס. חשוב להדגיש כי אין להשתמש בשום תרופה מראש סתם כך! אלו לא כדורי מנטוס.... רק במידה ותהיה רגישות מוכחת, אזי יהיה ניתן להתחיל בטיפול.
דוסטינקס אני שומע פעם ראשונה
לפי מה שזה נראה כרגע אני אלך על הסייקל של הדקה.
רק תן לי לראות שהבנתי נכון:
PCT: כלומיד וטמוקסיפן - חובה
ארימידקס - בשעת הצורך אם מופיעים סימנים של ג'ינו (איך לצרוך מבחינת כמויות?)
דוסטינקס - ?
פרובירון - אם אני משתמש בדקה אז לקחת 1 כדור בוקר 1 כדור ערב (לכל אורך הסייקל?)

דוסטינקס אני שומע פעם ראשונה
לפי מה שזה נראה כרגע אני אלך על הסייקל של הדקה.
רק תן לי לראות שהבנתי נכון:
PCT: כלומיד וטמוקסיפן - חובה
ארימידקס - בשעת הצורך אם מופיעים סימנים של ג'ינו (איך לצרוך מבחינת כמויות?)
דוסטינקס - ?
פרובירון - אם אני משתמש בדקה אז לקחת 1 כדור בוקר 1 כדור ערב (לכל אורך הסייקל?)
דובר רבות על דוסטינקס (נקרא גם קבותרים) בפורום - כדאי לך לחפש וללמוד. מדובר בתרופה להורדת פרולקטין. גם היא, בדומה להתייחסות לארימידקס, תחכה בצד ורק במידת הצורך יעשה בה שימוש.
לגבי ארימידקס - כן - לשעת הצורך
פרווירון - כדור בבוקר וכדור בערב
PCT - כמו שמופיע בנעוץ בראש הפורום הכולל כלומיד וטמוקסיפן. ראה את משך הזמנים והמינונים שם

• פותח/ת השרשור
דובר רבות על דוסטינקס (נקרא גם קבותרים) בפורום - כדאי לך לחפש וללמוד. מדובר בתרופה להורדת פרולקטין. גם היא, בדומה להתייחסות לארימידקס, תחכה בצד ורק במידת הצורך יעשה בה שימוש.
לגבי ארימידקס - כן - לשעת הצורך
פרווירון - כדור בבוקר וכדור בערב
PCT - כמו שמופיע בנעוץ בראש הפורום הכולל כלומיד וטמוקסיפן. ראה את משך הזמנים והמינונים שם
Pct אני יודע איך לקחת קראתי בנעוץ.
רק צריך לסגור את הפינה של הארימידקס בנוגע למינון.

• פותח/ת השרשור
בינתיים רק שמור אותו בצד. מינון יקבע לפי חומרת תופעות הלוואי ולא מראש
סבבה
ושאלה אחרונה עד כמה קריטי להזריק פרגניל לאותו המקום שהזרקתי במהלך הסייקל? כי אני לא מתכוון להזריק פרגניל לבטן..
ואני הולך לעשות בישבן ובכתפיים

סבבה
ושאלה אחרונה עד כמה קריטי להזריק פרגניל לאותו המקום שהזרקתי במהלך הסייקל? כי אני לא מתכוון להזריק פרגניל לבטן..
ואני הולך לעשות בישבן ובכתפיים
העדיפות להזרקת הפרגניל היא חד משמעית לתוך תת-שומן באיזור הטבור
אל תזריק לאתר אחר

מצטער על ההקפצה.
אבל האם תוכל להמליץ גם על סייקל חיטוב טוב?
אתה מעט מקדים את המאוחר.
אני מבין שיש "וייב" ומרגיש לך כבר עכשיו לפנטז על סיום מאסה איכותית וכניסה לסייקל חיטוב אפילו טוב מבעבר. אבל המתן, תעבור תחנה תחנה. כמו שנאמר כאן על ידי רבים - שימוש בסטרואידים זה כמו מרתון.

למרות זאת, אתייחס בנימה כללית:

אז כמובן ונצא מנקודת הנחה שחיטוב קשור בתזונה מתאימה (דגש על כמות חלבון ושומן הולמת, גרעון קלורי מתון והורדה הדרגתית למול ההתקדמות, בעיקר מפחמימות), לצד אימונים עצימים. בהנחה ושני המשתנים הללו יבוצעו כהלכה, אזי מרבית החיטוב יהיה מוצלח כך או כך. עם זאת, קיימים מספר חומרים שהם יותר מתאימים לשימוש בחיטוב (בשל אופים ותכונותיהם):

1. טסט - חומר הבסיס. לא חייב כלל להשתמש בטסט פרופ (סתם תדירו תזריקות גבוה - לא נחמד), וטסט אנטט גם יתאים. עניין צבירת הנוזלים הוא שולי, שכן ככל ותנוע קדימה על ציר הזמן, התזונה גרום לך להיות פחות נוזלי בין כה וכה.
מינון מומלץ:
טסט פרופ - 150-200 מ"ג כל יומיים
טסט אנתת - 375-500 מ"ג כל 3.5 ימים

2. טרן - חומר מאוד טוב בכל אספקט ולכל מטרה (מאסה וחיטוב כאחד). הייחודיות של טרן רבה ולא סתם הוא נחשב לסטרואיד הטוב ביותר, כסטרואיד משנה לטסטוסטרון. טרן יעניק לך בוסט אנדרוגני ואנאבולי מאוזן (צבירת כוח, שמירה על מאסה וניוד שומן יעיל) ויתרום להעלאת חילוף החומרים (ניצולת גלוקוז גבוהה, סינטזת חלבון ומאזן חנקן משופר, שיפור הרגישות לאינסולין). כמובן ולטרן עוד כמה איכויות, אך לצורך המטרה לשמה סייקל החיטוב מתבצע, נסתפק בנאמר לעיל.
מינון מומלץ:
טרן אצטט - 100-150 מ"ג כל יומיים
טרן אנתת - 200-300 מ"ג כל 3.5 ימים

3. אוראלי "יבש" - וינסטרול או אנאבר יתאימו למשימה. ההעדפה היא דווקא לוינסטרול, מאחר והחומר זול יותר, פשוט יותר, קל להשגה ופחות נתון לזיופים. וינסטרול יעניק לך מראה וסקולרי וקשיח ויתרום לניוד השומן. אנאבר יעשה זאת בצורה זהה ואך טובה, תוך הדגש על ניוד השומן ומתן כוח נוסף. כמו כן, אנאבר רעיל פחות בהרבה מוינסטרול. באם תמצא מקור מהימן ואיכותי לאנאבר והממון בידך, העדיפות תהיה לאנאבר.
מינון מומלץ:
וינסטרול - 50-60 מ"ג כל יום
אנאבר - 70-80 מ"ג כל יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית