הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה רביעי

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
משקל:84
גובה: 1.72
הייתי שמח לשמוע חוות דעת על סייקל מסה שיהיה כמה שיותר יבש בעקבות הנטייה שלי לצבור נוזלים.
אשמח לשמוע בנוסף את דעתכם על החברה מדיטק (אריזה עם קוד).
החומרים יהיו ככל הנראה של באייר ושל מדיטק ואולי la pharma.
תודה מראש.
יש ברשותי ארימדקס, כלומיד, פרובירון, טמוקסיפן.(כמובן כלומיד וטמוקסיפן ל pct)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מעט מקדים את המאוחר.
אני מבין שיש "וייב" ומרגיש לך כבר עכשיו לפנטז על סיום מאסה איכותית וכניסה לסייקל חיטוב אפילו טוב מבעבר. אבל המתן, תעבור תחנה תחנה. כמו שנאמר כאן על ידי רבים - שימוש בסטרואידים זה כמו מרתון.

למרות זאת, אתייחס בנימה כללית:

אז כמובן ונצא מנקודת הנחה שחיטוב קשור בתזונה מתאימה (דגש על כמות חלבון ושומן הולמת, גרעון קלורי מתון והורדה הדרגתית למול ההתקדמות, בעיקר מפחמימות), לצד אימונים עצימים. בהנחה ושני המשתנים הללו יבוצעו כהלכה, אזי מרבית החיטוב יהיה מוצלח כך או כך. עם זאת, קיימים מספר חומרים שהם יותר מתאימים לשימוש בחיטוב (בשל אופים ותכונותיהם):

1. טסט - חומר הבסיס. לא חייב כלל להשתמש בטסט פרופ (סתם תדירו תזריקות גבוה - לא נחמד), וטסט אנטט גם יתאים. עניין צבירת הנוזלים הוא שולי, שכן ככל ותנוע קדימה על ציר הזמן, התזונה גרום לך להיות פחות נוזלי בין כה וכה.
מינון מומלץ:
טסט פרופ - 150-200 מ"ג כל יומיים
טסט אנתת - 375-500 מ"ג כל 3.5 ימים

2. טרן - חומר מאוד טוב בכל אספקט ולכל מטרה (מאסה וחיטוב כאחד). הייחודיות של טרן רבה ולא סתם הוא נחשב לסטרואיד הטוב ביותר, כסטרואיד משנה לטסטוסטרון. טרן יעניק לך בוסט אנדרוגני ואנאבולי מאוזן (צבירת כוח, שמירה על מאסה וניוד שומן יעיל) ויתרום להעלאת חילוף החומרים (ניצולת גלוקוז גבוהה, סינטזת חלבון ומאזן חנקן משופר, שיפור הרגישות לאינסולין). כמובן ולטרן עוד כמה איכויות, אך לצורך המטרה לשמה סייקל החיטוב מתבצע, נסתפק בנאמר לעיל.
מינון מומלץ:
טרן אצטט - 100-150 מ"ג כל יומיים
טרן אנתת - 200-300 מ"ג כל 3.5 ימים

3. אוראלי "יבש" - וינסטרול או אנאבר יתאימו למשימה. ההעדפה היא דווקא לוינסטרול, מאחר והחומר זול יותר, פשוט יותר, קל להשגה ופחות נתון לזיופים. וינסטרול יעניק לך מראה וסקולרי וקשיח ויתרום לניוד השומן. אנאבר יעשה זאת בצורה זהה ואך טובה, תוך הדגש על ניוד השומן ומתן כוח נוסף. כמו כן, אנאבר רעיל פחות בהרבה מוינסטרול. באם תמצא מקור מהימן ואיכותי לאנאבר והממון בידך, העדיפות תהיה לאנאבר.
מינון מומלץ:
וינסטרול - 50-60 מ"ג כל יום
אנאבר - 70-80 מ"ג כל יום
קודם כל המון המון תודה על התגובה המפורטת.
רציתי לשאול לגבי הטרן האם אתה ממליץ על חברה מסויימת או שאין שינוי מהחברות שהמלצת קודם? פשוט כי אני יודע שקשה יותר להשיג טרן מאשר טסט ויש המון זיופים תוצרת הארץ.
בנוסף תיסוף של קלן ביחד עם ווינסטרול כדאי?
עוד שאלה קטנה האם אתה מכיר את החברה הנל וממליץ?

קבצים מצורפים

• IMG-20160422-WA0011.jpg
    IMG-20160422-WA0011.jpg
    KB 80.3 · צפיות: 191
נערך לאחרונה:
קודם כל המון המון תודה על התגובה המפורטת.
רציתי לשאול לגבי הטרן האם אתה ממליץ על חברה מסויימת או שאין שינוי מהחברות שהמלצת קודם? פשוט כי אני יודע שקשה יותר להשיג טרן מאשר טסט ויש המון זיופים תוצרת הארץ.
בנוסף תיסוף של קלן ביחד עם ווינסטרול כדאי?
עוד שאלה קטנה האם אתה מכיר את החברה הנל וממליץ?
אין שינוי מהחברות. חברה טובה לא הופכת את עורה בין לילה. צריך להיות סבלני ולהכיר את האנשים הנכונים, אין ספק. אבל זה שווה, כי בסוף מקבלים חומר אמיתי במינון הנכון.

קלן הוא שורף שומן טוב ואני די אוהב לשלב אותו בחיטוב. כמובן ובחיטוב כלשהו (עם או בלי סטרואידים), יהיה ניתן לשלב לפי הפרוטוקולים בסיסים המומלצים.

החברה שבתמונה היא חברה די טובה אך שוב, הדעות חלוקות לגביה. אם יש לך מקור אמין ואיכותי שאתה סומך עליו והוכיח את עצמו בפנייך בעבר - אין מניעה לרכוש.

• פותח/ת השרשור
אין שינוי מהחברות. חברה טובה לא הופכת את עורה בין לילה. צריך להיות סבלני ולהכיר את האנשים הנכונים, אין ספק. אבל זה שווה, כי בסוף מקבלים חומר אמיתי במינון הנכון.

קלן הוא שורף שומן טוב ואני די אוהב לשלב אותו בחיטוב. כמובן ובחיטוב כלשהו (עם או בלי סטרואידים), יהיה ניתן לשלב לפי הפרוטוקולים בסיסים המומלצים.

החברה שבתמונה היא חברה די טובה אך שוב, הדעות חלוקות לגביה. אם יש לך מקור אמין ואיכותי שאתה סומך עליו והוכיח את עצמו בפנייך בעבר - אין מניעה לרכוש.
קניתי דקה ארוך של מדיטק
ואננטט של מדיטק
הקטע הוא ששניהם 250 מ”ג וזה בוויאל.
אני לא מבין איך אני אמור לחלק 800 מ”ג לפעמיים בשבוע

קניתי דקה ארוך של מדיטק
ואננטט של מדיטק
הקטע הוא ששניהם 250 מ”ג וזה בוויאל.
אני לא מבין איך אני אמור לחלק 800 מ”ג לפעמיים בשבוע
תוכל גם להריץ דקה במינון 500mg שבועי ובהעמסה תזריק 1g.
סך הכל ההפרשים בין 400mg ל-500mg די זניחים וניתן להתמודד עימם.

• פותח/ת השרשור
תוכל גם להריץ דקה במינון 500mg שבועי ובהעמסה תזריק 1g.
סך הכל ההפרשים בין 400mg ל-500mg די זניחים וניתן להתמודד עימם.
לא כל כך הבנתי.
שבועיים ראשונים 800 מג מפוצל לפעמיים
ושבוע 3-9 400 מג מפוצל לפעמיים
לא רשמת לי משהו לגבי העמסה.
אני פשוט רוצה לוודא שאני עושה הכל כמו שכתבת לי וכמו שצריך

לא כל כך הבנתי.
שבועיים ראשונים 800 מג מפוצל לפעמיים
ושבוע 3-9 400 מג מפוצל לפעמיים
לא רשמת לי משהו לגבי העמסה.
אני פשוט רוצה לוודא שאני עושה הכל כמו שכתבת לי וכמו שצריך
מאחר והויאל בא במינון של 250mg, תבצע:
שבועיים ראשונים - 1000mg (גרם אחד) מפוצל לפעמיים. השבועיים הלוו נקראים "העמסה". אתה לוקח כמות גבוהה פי 2 מהכמות שתיקח ביתר הסייקל, בכדי לגרום לחומר להגיע לרמות שיא בדם מהר יותר.
שבוע 3-9 - 500mg מפוצל לפעמיים.

האם מובן?

• פותח/ת השרשור
מאחר והויאל בא במינון של 250mg, תבצע:
שבועיים ראשונים - 1000mg (גרם אחד) מפוצל לפעמיים. השבועיים הלוו נקראים "העמסה". אתה לוקח כמות גבוהה פי 2 מהכמות שתיקח ביתר הסייקל, בכדי לגרום לחומר להגיע לרמות שיא בדם מהר יותר.
שבוע 3-9 - 500mg מפוצל לפעמיים.

האם מובן?
אה אוקיי עכשיו מובן.
אנאדרול או דיאנבול יש עדיפות?
פרגניל להזריק מתחת לטבור או שיש אזור אחר בבטן שצריך?
שוב אלף תודות אתה לא מבין כמה אתה עוזר לי

אה אוקיי עכשיו מובן.
אנאדרול או דיאנבול יש עדיפות?
פרגניל להזריק מתחת לטבור או שיש אזור אחר בבטן שצריך?
שוב אלף תודות אתה לא מבין כמה אתה עוזר לי
אנאדרול ודיבול די דומים בהתנהגותם - שניהם מעלים במהירות כוח ומאסה (יתרון מובהק לאנאדרול על פני הדיבול בשניהם), נוטים לצבור הרבה נוזלים לגוף, בעיקר תת-עורית (עלול לתת מראה שומני מעט ו"נפוח"), שניהם רעילים במידה גבוהה לגוף (אנאדרול יותר מדיבול), ושניהם נוטים לעבור ארומטיזציה מהירה ובשיעור גבוהה, מה שאומר שרמות האסטרוגן בגופך יעלו לעין שיעור. היתרון בשניהם הוא כמובן מתן בוסט אדיר לתחילת הסייקל, חרף כל התופעות השליליות.

עם זאת, ובנימה אישית, אני תמיד מעדיף להמליץ על אוראלי יבש. היתרון באוראלים יבשים הוא אי-המרה לאסטרוגן, או המרה קלה בחלק מהמקרים (תלוי באוראלי ספציפית), ספיחה מופחתת של נוזלים ובעיקר ספיחה תוך-שרירית (מתן מראה מוצק וקשיח, ולא "שומני" ורטוב) ועם זאת מתן כוח ומאסה בצורה מאוזנת.

ישנם כמה אוראלים העונים לקטגוריה זו, ובהם העוצמתי והאיכותי ביותר הוא הסופרדרול:
ייעוץ - ייעוץ סייקל לאחר כמה שנים
ייעוץ - ייעוץ לחומרים לסייקל מספר 4
ייעוץ - סייקל שלישי מסה (מספר שאלות)
מידע - dianabol VS superdrol
ייעוץ - מידע - סייקל שני: רשמים והתייעצות להמשך

באם לא הוא, בחר באנאדרול או דיבול.

• פותח/ת השרשור
אנאדרול ודיבול די דומים בהתנהגותם - שניהם מעלים במהירות כוח ומאסה (יתרון מובהק לאנאדרול על פני הדיבול בשניהם), נוטים לצבור הרבה נוזלים לגוף, בעיקר תת-עורית (עלול לתת מראה שומני מעט ו"נפוח"), שניהם רעילים במידה גבוהה לגוף (אנאדרול יותר מדיבול), ושניהם נוטים לעבור ארומטיזציה מהירה ובשיעור גבוהה, מה שאומר שרמות האסטרוגן בגופך יעלו לעין שיעור. היתרון בשניהם הוא כמובן מתן בוסט אדיר לתחילת הסייקל, חרף כל התופעות השליליות.

עם זאת, ובנימה אישית, אני תמיד מעדיף להמליץ על אוראלי יבש. היתרון באוראלים יבשים הוא אי-המרה לאסטרוגן, או המרה קלה בחלק מהמקרים (תלוי באוראלי ספציפית), ספיחה מופחתת של נוזלים ובעיקר ספיחה תוך-שרירית (מתן מראה מוצק וקשיח, ולא "שומני" ורטוב) ועם זאת מתן כוח ומאסה בצורה מאוזנת.

ישנם כמה אוראלים העונים לקטגוריה זו, ובהם העוצמתי והאיכותי ביותר הוא הסופרדרול:
ייעוץ - ייעוץ סייקל לאחר כמה שנים
ייעוץ - סייקל שלישי מסה (מספר שאלות)
מידע - dianabol VS superdrol
ייעוץ - מידע - סייקל שני: רשמים והתייעצות להמשך

באם לא הוא, בחר באנאדרול או דיבול.
אוקיי הבנתי..
עכשיו אני רואה שרשמת 500iu של פרגניל מה שאומר שזה 2 חבילות בשבוע.
מה המרווח המקובל מבחינת הימים?
שאלה נוספת בגלל שאני אלך על הדקה אז אשתמש בפרובירון כמו שאמרת פעמיים ביום אך השאלה היא מאיזה שבוע להתחיל?
בנוסף האם יש צורך להשתמש גם בדוסטינקס?
אני יודע שאני טיפה פרנואיד או לא יודע איך לקרוא לזה אבל בכל זאת רוצה לעשות את זה כמו שצריך כי זה לא צחוק.
צירפתי פה טבלה של כל הסייקל על מנת לראות שהכל מובן ומתוכנן לפי מה שאמרת.

קבצים מצורפים

• 20160701_064728.jpg
    20160701_064728.jpg
    KB 49.9 · צפיות: 196
נערך לאחרונה:
התכנון בטבלה מדוייק - כל הכבוד על היסודיות והמקצועיות - כך נדרש.
ניתן להשתמש בפרווירון במקביל לשימוש בטסט ודקה, כמו שרשמת בטבלה - כדור בוקר+כדור ערב.
דוסטינקס החזק בהישג יד, כך גם ארימידקס.

כל השאר מסודר.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
התכנון בטבלה מדוייק - כל הכבוד על היסודיות והמקצועיות - כך נדרש.
ניתן להשתמש בפרווירון במקביל לשימוש בטסט ודקה, כמו שרשמת בטבלה - כדור בוקר+כדור ערב.
דוסטינקס החזק בהישג יד, כך גם ארימידקס.

כל השאר מסודר.
בהצלחה.
תודה תודה ושוב פעם תודה אתה לא מבין כמה אתה עוזר לי.
כמובן שאעדכן פה מה קורה איתי.
רק שאלה אחרונה אילו ”נורות אדומות“ אמורות להעיר אותי כדי להשתמש בארימידקס ודוסטינקס. כדי שלא אקח סתם ורק במידת הצורך כמו שאמרת

שבת שלום.

תודה תודה ושוב פעם תודה אתה לא מבין כמה אתה עוזר לי.
כמובן שאעדכן פה מה קורה איתי.
רק שאלה אחרונה אילו ”נורות אדומות“ אמורות להעיר אותי כדי להשתמש בארימידקס ודוסטינקס. כדי שלא אקח סתם ורק במידת הצורך כמו שאמרת

שבת שלום.
כאבים בפטמה ובאיזורה, רגישות למגע ותחושת "גוש", הפרשות מהפטמה.
במקרה כזה, יהיה כדאי לבצע בדיקת דם ולראות מה מקור הבעיה - אסטרוגן גבוה או פרולקטין גבוה. זו הדרך המהימנה ביותר לדעת.

באם אין לך אפשרות בצע בדיקת דם במצב שכזה, אזי מתחילים בפרוטוקול של לקיחת 1 כדור טמוקסיפן בערב, ועוקבים אם הרגישות מופחתת ונעלמת. באם היא נעלמת - ממשיכים לקחת טמוקסיפן 1 או אפילו חצי במשך כל הסייקל. כאן מבינים שהתופעות נגרמו כתוצאה מעלייה חדה באסטרוגן.

אם התופעות לא נעלמות, מסיימים עם הטמוקסיפן ומתחילים עם דוסטינקס. כנראה שפה כן תהיה ירידה ברגישות, ואז תדע שמדובר בעליה בפרולקטין שגרמה לכך.

• פותח/ת השרשור
כאבים בפטמה ובאיזורה, רגישות למגע ותחושת "גוש", הפרשות מהפטמה.
במקרה כזה, יהיה כדאי לבצע בדיקת דם ולראות מה מקור הבעיה - אסטרוגן גבוה או פרולקטין גבוה. זו הדרך המהימנה ביותר לדעת.

באם אין לך אפשרות בצע בדיקת דם במצב שכזה, אזי מתחילים בפרוטוקול של לקיחת 1 כדור טמוקסיפן בערב, ועוקבים אם הרגישות מופחתת ונעלמת. באם היא נעלמת - ממשיכים לקחת טמוקסיפן 1 או אפילו חצי במשך כל הסייקל. כאן מבינים שהתופעות נגרמו כתוצאה מעלייה חדה באסטרוגן.

אם התופעות לא נעלמות, מסיימים עם הטמוקסיפן ומתחילים עם דוסטינקס. כנראה שפה כן תהיה ירידה ברגישות, ואז תדע שמדובר בעליה בפרולקטין שגרמה לכך.
אוקיי הבנתי אבל האם התכוונת לארימידקס במקום טמוקסיפן או שזה לא חשוב?
שאלה נוספת
אני יכול לשים את היד על דקה ארוך באמפולות של alpha pharma
מה דעתך?

אוקיי הבנתי אבל האם התכוונת לארימידקס במקום טמוקסיפן או שזה לא חשוב?
שאלה נוספת
אני יכול לשים את היד על דקה ארוך באמפולות של alpha pharma
מה דעתך?
אם טמוקסי לא עוזר, יכול מאוד להיות שמדובר בפרולקטין גבוה, ולכן, במקביל ללקיחת טמוקסי, תיקח דוסטינקס. אם הרגישות יורדת אזי זה אכן היה מפרולקטין, ולכן בוודאות ניתן להפסיק עם טמוקסיפן. כמובן ויש להמשיך עם דוסטינקס לכל אורך הסייקל.

אלפה פארמה מקורי זה חומר מאוד טוב וכדאי להשתמש בו. הבעיה היא זמינות לא גבוהה וגם מקורות מפוקפקים
כבר אמרתי לך על זנקו - המה גם שאין לה שום זיופים בשוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית