הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קטע מסריח עם הפיטמות

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
אוקיי אז אני 186 על 100 קג, אחוז שומן 20+
הקטע זה בחזה שלפעמים הפטמה מאוד נפוחה עד כדי שמדמה חזה של ילדה בת 17 (?), ולפעמים היא ״מכווצת״ ואיכשהו זה. ממתן את זה. עכשיו אם הטסטרון קשור אז עשיתי בדיקות דם והוא ב״נורמה״ (רמה 10 לא יודע יחידות מידה אם צריך אביא צילום של הבדיקה) וביקשתי משהו להעלאת הטסט ולא נתנו כלום בטענה שהוא בנורמה וזה אחרי פגישה עם אינדקרונולג שנאלצתי להתווכח איתו ובסוף הוא ניצח ולא נתן כלום..
מצרף תמונות

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 36 · צפיות: 318
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 46.6 · צפיות: 311
לא חושב שהפיטמה זה הבעיה שלה. החזה שלך הוא הבעיה ובאופן כללי הגוף. תעשה חיטוב ולאחריו מסה. ברגע שיהיה לך גוף שרירי לא חושב שתיהיה בעיה. ובאופן כללי המצב שלך הוא מצב של הזנחה של הגוף.

כרגע לא הייתי דואג לפיטמה.

לצערי יש לך כמעט בוודאות גנוקמסטיה.

אתה צריך ניתוח.

תעשה חיטוב... תתחיל ממצב נקי.
אם תראה שעדיין יש ג'ינו תצטרך לגשת לרופא ואולי אכן ניתוח בהנחה ומבחינה חיצונית הדבר יפריע לך.

כמו שדרייפוס אמר, די וודאי שיש לך גינקומסטיה (ג'ינו). היה לי את זה בגיל הנעורים (מה שמוזר רק בצד ימין) והיה את מה שאתה מתאר:
לפעמים הפטמה מאוד נפוחה עד כדי שמדמה חזה של ילדה בת 17 (?), ולפעמים היא ״מכווצת״ ואיכשהו זה. ממתן את זה.
בסוף עשיתי ניתוח.
לדעתי כדאי קודם כל לחטב לאחוז שומן נורמלי (אצלך לצערי זה 20++ לא 20+) ואז אם תראה שזה עדיין קיים ומפריע לך תשקול את האופציה לניתוח.
לניתוח יש מלא סיכונים ותופעות לוואי
מאיפה הבאת את זה? מן הסתם בכל ניתוח יש סיכון מסוים אבל הסיכון כאן לא גבוה ממה שידוע לי, כי זה לא ניתוח מסובך. ומבחינת תופעות לוואי אני לא יודע על מה אתה מדבר.
חול מזה שאחר כך לא אוכל להתאמן
חודש-חודשיים לא תוכל להתאמן.
לניתוח יש מלא סיכונים ותופעות לוואי, חול מזה שאחר כך לא אוכל להתאמן
אגב לאיזו עצה אתה מצפה כאן? אם זה ג'ינו אז גם תרופות להעלאת טסט לא יעזרו כאן, למעשה שום דבר חוץ מניתוח לא יעלים אותו אם זה זה.

לניתוח יש מלא סיכונים ותופעות לוואי, חול מזה שאחר כך לא אוכל להתאמן
לא תוכל להתאמן בערך 3 חודשים. וגם תלוי בסוג הניתוח. המלצה שלי היא על כריתת שכבות השומן מסביב לחזה. ישנו ניתוח דומה של המסת שומן אבל לא מומלץ כיוון שיכולה לחזור התופעה של הגינוקומסטיה.

עד שלא תתחטב ממש לא תדע.. תתחיל מחיטוב ושלא יכניסו לך רעיונות לראש על ניתוח.

נראה כמו גניקומסטיה (ג'ינו) בשילוב של אחוז שומן מאוד מאוד גבוה.
ממליץ מאוד להיכנס לשגרת אימונים ותזונה, רק אחרי שתגיע לאחוזים סבירים (סביב 15 להערכתי)
תוכל להיות חכם יותר ולהבין כמה מתוך הגודל של החזה שלך זה בגלל אחוז שומן גבוה וכמה זה בגלל הג'ינו.
לצערי אני חושב שישאר לך ג'ינו רציני וסיכוי די גבוה שתצטרך ניתוח.

Back
למעלה תחתית