הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלכות של סייקל ראשון

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
קראתי המון מאמרים וגם כאן בפורום לגבי התחלה של שימוש בחומרים והשלכות, ורציתי באשכול הזה לסגור פינה בנוגע לכמה דברים.

דבר ראשון הבנתי שסייקל ראשון איכותי הוא טסט בלבד, רציתי לדעת מה הסיכויים שיקרו אחד מההשלכות האלה בסייקל?

1. האם הסיכויים גבוהים שיהיו לי פצעים בגב או במקומות אחרים בגוף פתאום? ראיתי כמה מקרים כאלה וזה לא בא בחשבון אצלי.

2. האם יש סיכויים להיות עקר כתוצאה משימוש בחומרים?

3. מה הסיכויים לגדילה של ג'ינו?

4. יש עוד שינויים בגוף כלשהם שלא הזכרתי שיכולים לנבוע?

אתה בטוח שקראת מספיק בעניין? אני יודע בוודאות שתשובות לשאלות ששאלת, ואף דומות להן, נענו מספר פעמים (בין היתר עם על ידי).

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שקראת מספיק בעניין? אני יודע בוודאות שתשובות לשאלות ששאלת, ואף דומות להן, נענו מספר פעמים (בין היתר עם על ידי).

קראתי המון מאמרים וגם חיפשתי כאן בפורום תשובות לשאלות האלה על ידך בעיקר ולא מצאתי, קראתי כל מיני תשובות בנוגע לשאלות כאלה אך אף פעם הם לא היו חד משמעיות בשבילי, אני אשמח מאוד אם תתן לי את התשובות שלך.

קראתי המון מאמרים וגם כאן בפורום לגבי התחלה של שימוש בחומרים והשלכות, ורציתי באשכול הזה לסגור פינה בנוגע לכמה דברים.

דבר ראשון הבנתי שסייקל ראשון איכותי הוא טסט בלבד, רציתי לדעת מה הסיכויים שיקרו אחד מההשלכות האלה בסייקל?

1. האם הסיכויים גבוהים שיהיו לי פצעים בגב או במקומות אחרים בגוף פתאום? ראיתי כמה מקרים כאלה וזה לא בא בחשבון אצלי.

2. האם יש סיכויים להיות עקר כתוצאה משימוש בחומרים?

3. מה הסיכויים לגדילה של ג'ינו?

4. יש עוד שינויים בגוף כלשהם שלא הזכרתי שיכולים לנבוע?
1. הפצעים בגב שאתה מדבר עליהם, היא תופעת לוואי המתרחשת עקב העלייה באנדרוגניות הגוף בזמן הסייקל. הם נקראים גם "אקנה". לחלק מן מהשתמשיך הם יצצו, ולחלק לא. למי שכן יצצו, זה עשוי לקרות בזמן הסייקל או לאחריו. בכל מקרה, כאשר תפסיק להשתמש בחומרים, הפצעים יעלמו לאיטם. כמו כן, ניתן למרוח על האיזור משחות שמייבשות את הפצעים ובכך להקל על המצב.
2. לאחר סייקל אחד "לפי הספר" כולל פרגניל במהלכו ו-PCT להתאוששות, הסיכוי לעקרות הוא מאוד נמוך. ככל שמשך זמן השימוש בחומרים יהיה ארוך יותר, במינונים גבוהים יותר ובחומרים מרובים יותר, כמו לצד אי שימוש בפרגניל וביצוע PCT מתאים, כך יעלה הסיכוי לעקרות - בין אם זמנית או קבועה.
3. קיים סיכוי, אך הוא תלוי בכמה גורמים. חלקם ניתנים לשליטה, כמו אחוז שומן ומינון שנלקח, וחלקם לא, כמו רמה הורמונלית סטנדרטית, יחס ארומטיזציה שהגוף יבצע ובכלל - גנטיקה. לא ניתן לנבא מראש, אך חשוב לדעת שג'ינו לא מופיע בין לילה. קיימים סימנים מקדימים לכך (רגישות בפטמות ואיזור החזה - "עקצוצעים" למיניהם וכדומה), וניתן לטפל מראש, תוך כדי המשל הסייקל.
4. בכלל שימוש בסטרואידים מביא עימו תופעות לוואי. ישנן הרבה תופעות ובעיות פוטצניאליות, אך, שוב, לא כולן תקרנה ולא לא לכולן תהיה כלל משמעות.

ובהמשך לדבריו המדויקים של דניאל אני חייב להוסיף משפט שכבר נאמר פה בפורום מספר פעמים :
מי שלא רוצה בשום אופן להתמודד עם תופעות לוואי מנטילת אנבוליים השיטה היא פשוט לא להשתמש !

• פותח/ת השרשור
ובהמשך לדבריו המדויקים של דניאל אני חייב להוסיף משפט שכבר נאמר פה בפורום מספר פעמים :
מי שלא רוצה בשום אופן להתמודד עם תופעות לוואי מנטילת אנבוליים השיטה היא פשוט לא להשתמש !

נו וזה לא ברור מאליו? אז בשביל מה שואלים ומתייעצים? כדי לדעת עם מה אני ספציפית יכול להתמודד ועם מה לא, זה הכל.

נו וזה לא ברור מאליו? אז בשביל מה שואלים ומתייעצים? כדי לדעת עם מה אני ספציפית יכול להתמודד ועם מה לא, זה הכל.
הרבה זה בתיאוריה. אנשים לעיתים מציבים חסמים לפני שבכלל חוו תופעת לוואי כזו או אחרת. יש הרבה מצבים שהם overrated ויש אחרים שצריכים להתייחס אליהם בכובד ראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית