עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכי טוב. רק שים לב שאכן יצא מבית מרקחת! היו ואולי קיימות קיימות מספר אמפולות מזוייפות של באייר.יש לו גם אפשרות להביא לי באייר רפואי מבית מרקחת זה מספיק טוב לא ?
זה קורה באם נתאמץ יותר או פחות.הבעיה עם רפואי שאתה ממש מוגבל..אם כבר אפשר לשאול לגבי איך אפשר אולי להפחית את צבירת הנוזלים? חוץ מתזונה מאוזנת ,פרווירון?
קראתי קצת בגוגל בפורומים בחו"ל. לא נראה מציאה גדולה. למה להתעסק עם חברות כאלו? יש בארץ חברות טובות שמובאות מחו"ל.מישהו מכיר ??
אחריי גוגל קצר אני מבין שזה חומר זיוף
כן ירדתי מיזה עדיף לשלם עוד קצת וללכת על משהו רפואי אמין 😃קראתי קצת בגוגל בפורומים בחו"ל. לא נראה מציאה גדולה. למה להתעסק עם חברות כאלו? יש בארץ חברות טובות שמובאות מחו"ל.
רפואי יש טסט בלבד. פעם היה גם ננדרולון.כן ירדתי מיזה עדיף לשלם עוד קצת וללכת על משהו רפואי אמין 😃
אולי בגלל שזה סייקל ראשון אני רוצה להתפנק ברפואי אפילו שזה לא זול.. בשביל הראש השקט.. מנסה לעשות את הסייקל הראשון הכי טוב שאפשררפואי יש טסט בלבד. פעם היה גם ננדרולון.
במוקדם או במאוחר תצטרך לפנות לחברות אנדרגראונד, ותראה שגם טסט רפואי זו הוצאה כלכלית לא קטנה. נחמד לנסת בסייקל הראשון, אבל מעבר הייתי דווקא מסתמך על UG טובה ומוכחת. אם חומרים כמו דקה וטרן עובדים, למה שטסט שזה חומר זול ופשוט לא יעבוד?
כן זה הגיוני ומובן. יש לי כמה חברים שבעצם בדיוק התחילו כך - בגלל הזבל שרץ בזמן האחרון פה בארצנו הקטנטונת הם קנו רפואי. ושילמו, שילמו... היום הם עברו לחברות UG אחרות, חלקן אפילו נזכרו כאן בפורום (מדיטק, זנקו) ומדווחים על הרגשה טובה מכל הבחינות.אולי בגלל שזה סייקל ראשון אני רוצה להתפנק ברפואי אפילו שזה לא זול.. בשביל הראש השקט.. מנסה לעשות את הסייקל הראשון הכי טוב שאפשר
ברור אחי אני קורא כבר כמה חודשים בכל העמודים מההתחלה עד הסוף בשביל להבין איך עושים הכי טוב וללמוד מטעויות של אחרים.. בינתיים לקראת סיום חיטוב עם קלן מנס לרדת כמה שאפשר להתחיל סייקל על אחוז שומן נמוך ולמשןך אותו 12 שבועותכן זה הגיוני ומובן. יש לי כמה חברים שבעצם בדיוק התחילו כך - בגלל הזבל שרץ בזמן האחרון פה בארצנו הקטנטונת הם קנו רפואי. ושילמו, שילמו... היום הם עברו לחברות UG אחרות, חלקן אפילו נזכרו כאן בפורום (מדיטק, זנקו) ומדווחים על הרגשה טובה מכל הבחינות.
בכל מקרה בהצלחה בסייקל! תהיה סגור על הכל מכל הבחינות ורק אז תתחיל.
איך נווה פארם ואיגל ?כן זה הגיוני ומובן. יש לי כמה חברים שבעצם בדיוק התחילו כך - בגלל הזבל שרץ בזמן האחרון פה בארצנו הקטנטונת הם קנו רפואי. ושילמו, שילמו... היום הם עברו לחברות UG אחרות, חלקן אפילו נזכרו כאן בפורום (מדיטק, זנקו) ומדווחים על הרגשה טובה מכל הבחינות.
בכל מקרה בהצלחה בסייקל! תהיה סגור על הכל מכל הבחינות ורק אז תתחיל.
(*נובה פארם)ברור אחי אני קורא כבר כמה חודשים בכל העמודים מההתחלה עד הסוף בשביל להבין איך עושים הכי טוב וללמוד מטעויות של אחרים.. בינתיים לקראת סיום חיטוב עם קלן מנס לרדת כמה שאפשר להתחיל סייקל על אחוז שומן נמוך ולמשןך אותו 12 שבועות
איך נווה פארם ואיגל ?
נובה פארם - גוש צ'יסטה בתחתברור אחי אני קורא כבר כמה חודשים בכל העמודים מההתחלה עד הסוף בשביל להבין איך עושים הכי טוב וללמוד מטעויות של אחרים.. בינתיים לקראת סיום חיטוב עם קלן מנס לרדת כמה שאפשר להתחיל סייקל על אחוז שומן נמוך ולמשןך אותו 12 שבועות
איך נווה פארם ואיגל ?
מדובר ביצרן ישראלי מקומי שגם מעביר לחו"ל. אז יש לו אתר אינטרנט... זה הכלהשתמשתי ב2 חברות שלמיטב ידעתי מיוצרות בארץ והם היו מצויינות לא פחות מחברות מחו״ל
UK השתמשתי והיה מצויין ועוד אחת שאני משתמש עכשיו זה nytex labs,שוב שמעתי שזה יצור ישראלי מאנשים לי אין מושג מאיפה זה למרות שראיתי תמונות של החברות הנ״ל באתרים מחו״ל