הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
בניתי לעצמי תוכנית רציתי לשאול את דעתכם

סקוואט 4 סטים 5 חזרות

דדליפט 2 סטים 5 חזרות

פרס 3 סטים 6 חזרות

לחיצת חזה כנגד מוט 3 סטים 6 חזרות

מקבילים 3 סטים 8 חזרות + תוספת משקל

מתח 3 סטים 8 – 10 חזרות + תוספת משקל

AxAxAxx​

פעמיים אירובי במהלך השבוע בעצימות קלה - בינונית 45 דקות

אתם חושבים שאני צריך תרגילים לידיים גם או שלא?

נתונים

גובה 1.84

משקל 74

אני לא רוצה לעשות SS כי אני יודע שאני לא יתמיד עם התזונה והשינה....

מחר אני יעלה תמונות שלי ותגידו לי מה אתם ממליצים שאני יעשה חיטוב או מסה...

נערך לאחרונה:
שתי הערות/הארות:

- זה די הרבה סטים לאימון אחד לטעמי
- אתה כבר מטפל יופי בידיים באימון שהגדרת לעצמך

אתה לא רוצה לעשות SS כי אתה חושב שלא תוכל להתמיד עם התזונה והשינה ורוצה לעשות במקום תוכנית עם נפח יותר גדול שתצריך ממך יותר יכולת התאוששות? מה אני אגיד, שיהיה לך בהצלחה.

תעשה FBW עם פחות נפח, 3 סטים של סקוואט כבד פעמיים בשבוע ו2-3 סטים של דדליפט כבד פעם בשבוע עם 3 סטים של סקוואט קל באותו אימון.

פרס ובנץ' פרס אל תעשה באותו אימון או שתעשה אימון עם 3 סטים של בנץ' כבד ו2 סטים של פרס קל וההפך באימון הבא, מקבילים אין טעם לעשות באותו אימון.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז שיפצתי קצת וזה מה יצא תגידו לי עכשיו מה אתם חושבים

AXBXAXX
BXAXBXX
A
סקוואט 4X5
מילטרי פרס 3X6
מתח 3X8-10
בנץ' קל - 2X10
מקבילים - 2X6 אני לא יכול לוותר על התרגיל הזה אני ממש אוהב אותו!!! חחחחחחח......

B
דדליפט 3X5
מילטרי פרס קל - 2X10
בנץ' 3X6
סקוואט קל - 3X10
מתח 3X8-10
מקבילים 2X6

עכשיו יותר טוב?
אין פה ידיים בכלל כי היד קידמית עובדת מספיק נראה לי במתח ויד אחורית עובדת במקבילים בבנץ' ובפרס....

נערך לאחרונה:
אני לא רואה איך התוכנית הזו תדרוש ממך פחות מאשר SS.
אתה עושה יותר סטים בסקוואט ובדדליפט, משלב חזה וכתפיים באותו האימון ועושה מתח ביחד עם דדליפט.
אם תעבוד במשקלים נמוכים יותר מהיכולת שלך, הרי שלא תגרה מספיק את השרירים ואת מערכת העצבים ולכן תתקדם לאט יותר ממה שתוכל ב- SS ואם תעבוד במשקלים מירביים עבורך, הרי שההתאוששות תהיה הרבה יותר קשה מאשר ב- SS (כי הנפח גבוה יותר) ולכן תתקע מהר מאוד. בכל מקרה אתה מפסיד.

לא יודע מה עשיתם מSS, כאילו שצריך כל היום לשבת על התחת ולפרק מקררים. מה שבטוח - התוכנית הזאתי הרבה יותר "קשה" מSS אם אתה מתכוון להוסיף משקל כל אימון. ועוד להוסיף לזה אירובי...

אוקיי אז שיפצתי קצת וזה מה יצא תגידו לי עכשיו מה אתם חושבים

AXBXAXX
BXAXBXX
A
סקוואט 3X5
מילטרי פרס 3X6
מתח 3X8-10
מקבילים - 2X6 אני לא יכול לוותר על התרגיל הזה אני ממש אוהב אותו!!! חחחחחחח......

B
סקוואט קל -3X8 80%-RM8
בנץ' 3X6
דדליפט 3x5 60%-80%-100%
מתח 3X8-10

עכשיו יותר טוב?
אין פה ידיים בכלל כי היד קידמית עובדת מספיק נראה לי במתח ויד אחורית עובדת במקבילים בבנץ' ובפרס....
סידרתי לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית