הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום

itzik121

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אז ככה
אני בן 15 וחצי והנתונים שלי דיי סבבה אני חושב ואני רוצה להתקדם, לא יודע עדיין אם אני רוצה לעסוק בזה אבל אני נורא אוהב את זה.
סקוואט- 100x3
בנץ- 90x2
דדליפט-110x2
התאמנתי עם אחי הגדול בעבר בן 25, מאמן כושר שלימד אותי הכל אז הטכניקה שלי דיי בסדר.
אז אני רוצה לדעת איך אני יכול לגדול ולהתקדם? אני מרגיש שאני גדל לאט מידי אבל האימונים נהיים חזקים יותר ויותר שדרך אגב אלה תכניות שבניתי בעצמי לפי מה שאני מרגיש שטוב לי ונוח לי ומפרק לי את הצורה מבחינה טובה.

אם אתה רוצה לגדול ולהתקדם תקרא את "המדריך השלם לעליה במסת שריר" יש כאן בנעוצים למעלה. תרכיב לך תפריט ותבחר תכנית ורוץ עם זה.
אלה תכניות שבניתי בעצמי לפי מה שאני מרגיש שטוב לי ונוח לי ומפרק לי את הצורה מבחינה טובה.
ההרגשה שלך באימון/אחרי אימון זה לא מדד ליעילות האימון. התקדמות זה המדד.

ולהבא כשאתה פותח שרשור תן כותרת אינפורמטיבית שמרמזת על תוכן השרשור ולא "שלום"

כלל:
התחושה האישית שלך וההרגשה שלך בסוף האימון ש"פירקו" לך את הצורה, היא לא אינדיקציה לאימון יעיל.

לצורך העניין אני יכול לתת לך משקולת של 3 קילו ולהגיד לך לעשות 100 חזרות של כפיפת מרפקים, אחר כך לתת לך לעשות לחיצה עם מוט ריק ל50 חזרות וכו', תהיה בטוח שתרגיש בסוף האימון ש"פירקו" אותך וישרפו לך השרירים, תהיה בטוח גם שככה לא תגיע לשום מקום.

Back
למעלה תחתית