הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפוח זקן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
קצת מלוכלך,הייתה נזילת דלק מהקרבורטורים וזה לכלך את המנוע.
קניתי אותו אחרי שהוא עמד יותר משנה,כמה סטרטרים והניע כמו אריה.

קבצים מצורפים

• IMG_20160512_191744.jpg
    IMG_20160512_191744.jpg
    KB 90.3 · צפיות: 176
הראשון זה 750 .
יש לי אחד בלי טסט המון שנים,אני מחכה שעוד שנתיים וחצי יהיה אספנות כדי לא לשלם אגרות,אולי אהפוך אותו לסוג של טראק בייק,הבעיה זה התאמת פרונט של אופנוע כביש וכו.
את הנוכחי אני מתכנן לו קיצוץ משקל אגרסיבי,גלגלי סופר מןטו,מצבר קל,סקאלה וואפור ועוד שטויות,הבעיה שאין פרונטין שמתאימים למשקל הזה,יש לי אחד של crf450 חדש,הוא לא מתאים מבחינת משקל.

רוצה אחיזת כביש גבוהה עם עוצמת בלימה חזקה,אם אגדיל את הדיסקין הנוכחיים הצמיג לא יוכל להחזיק את הבלימה ויחליק.
סופר מוטו הרבה יותר זריז בנוסף,בכל מקרה אשאיר ככה ,אין תקציב,בנתיים על פחית.
בניגוד לדעה הרווחת שזה אופנוע כבד,מישהו ממוטומאניה נראה לי,נכנס עם ביג סטוק למסלול ,גאנטים רגילים וצמיגי דוש,נתן לכל רוכבי הסופרמוטו בראש.
יש למנוע הזה המון מומנט,זה מה שקובע במסלולים,אם אני משקיע בסביבות ה 10 אלף אני יכול להפוך אותו לחיית סופר מוטו עם פחות מ 150 קג .

ברור שללכת לספר לזקן וכו זה מגניב, אבל אפשר לעשות עבודה עם מספריים חדות וקצת סבלנות גם בבית.
בעקרון המוצרים שחובה שיהיה זה מברשת לזקן(לא מסרק) ומספריים חדות.
ועם מכונה לתת רק touch ups באיזור של הלחיים לישר קו וכו, לא לקצץ עם מכונה בזקן בגלל שזה יוצר קצוות מפוצלים.
מאיפה מביאים מברשת לזקן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית