עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש איזה דגם מומלץ?Bluedio חפש באיביי
האזניות האלה לא נהרסות אצלך מהר? ואתה מדבר על אוזניות בלותות׳ במחירים כאלה? פשוט זה מה שאני מחפש. אני רוצה רק אוזניות בלוטות׳ בשביל החימום על האלפטיקל והפואם רולר כי החימום די משמעמ אותי וגם ממש לא נוח לעשות פואם רולינג עם אוזניות עם כבל. בקיצור אתה יכול לרשום לי במה אתה משתמש בבקשה? פשוט לא רוצה להזמין משהו יקר אבל גם לא משהו שיהרס אחרי שבועקנה איזה אזניות זולוץ ב5-20 שקל מאיביי. זה לאימון אתה גם ככה לא בפוקוס כל כך על המוזיקה וצריך איכות מדהימה. אצלי זה עושה את העבודה מעולה
אלה שקניתי ההטענה בלאי. אם אני מנתק מהמטען לא תהיה סוללה יום אחרי אבל מצד שני רבע שעה טעינה ברכב נותן לי מספיק לכל האימון אז גם אם אני שוכח לשים את זה במטען לפני האימון לא בעיה. חוץ מזה עובד לי אחלה כבר תקופה. לא זוכר דגם ספציפי.האזניות האלה לא נהרסות אצלך מהר? ואתה מדבר על אוזניות בלותות׳ במחירים כאלה? פשוט זה מה שאני מחפש. אני רוצה רק אוזניות בלוטות׳ בשביל החימום על האלפטיקל והפואם רולר כי החימום די משמעמ אותי וגם ממש לא נוח לעשות פואם רולינג עם אוזניות עם כבל. בקיצור אתה יכול לרשום לי במה אתה משתמש בבקשה? פשוט לא רוצה להזמין משהו יקר אבל גם לא משהו שיהרס אחרי שבוע