הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות בלוטוס טובות?

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
אז אחרי עשרות אוזניות חוט שנהרסות על בסיס שבועי החלטתי לעבור לבלוטוס יש המלצות ?

קנה איזה אזניות זולוץ ב5-20 שקל מאיביי. זה לאימון אתה גם ככה לא בפוקוס כל כך על המוזיקה וצריך איכות מדהימה. אצלי זה עושה את העבודה מעולה

Turbine H+ או Turbine T2 או T3

תלוי בתקציב שלך

קנה איזה אזניות זולוץ ב5-20 שקל מאיביי. זה לאימון אתה גם ככה לא בפוקוס כל כך על המוזיקה וצריך איכות מדהימה. אצלי זה עושה את העבודה מעולה
האזניות האלה לא נהרסות אצלך מהר? ואתה מדבר על אוזניות בלותות׳ במחירים כאלה? פשוט זה מה שאני מחפש. אני רוצה רק אוזניות בלוטות׳ בשביל החימום על האלפטיקל והפואם רולר כי החימום די משמעמ אותי וגם ממש לא נוח לעשות פואם רולינג עם אוזניות עם כבל. בקיצור אתה יכול לרשום לי במה אתה משתמש בבקשה? פשוט לא רוצה להזמין משהו יקר אבל גם לא משהו שיהרס אחרי שבוע

האזניות האלה לא נהרסות אצלך מהר? ואתה מדבר על אוזניות בלותות׳ במחירים כאלה? פשוט זה מה שאני מחפש. אני רוצה רק אוזניות בלוטות׳ בשביל החימום על האלפטיקל והפואם רולר כי החימום די משמעמ אותי וגם ממש לא נוח לעשות פואם רולינג עם אוזניות עם כבל. בקיצור אתה יכול לרשום לי במה אתה משתמש בבקשה? פשוט לא רוצה להזמין משהו יקר אבל גם לא משהו שיהרס אחרי שבוע
אלה שקניתי ההטענה בלאי. אם אני מנתק מהמטען לא תהיה סוללה יום אחרי אבל מצד שני רבע שעה טעינה ברכב נותן לי מספיק לכל האימון אז גם אם אני שוכח לשים את זה במטען לפני האימון לא בעיה. חוץ מזה עובד לי אחלה כבר תקופה. לא זוכר דגם ספציפי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית