עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שההמטולוג רשם לי אספירין 100mg/d כבר לפני למעלה מחצי שנה, אולי באמת הגיע הזמן לנסות, לפחות בזמן סייקל.כמו כן, ניתן, ואף כדאי, לשלב אספירין קרטיה בזמני הסייקלים
יכול לעזור גם בהורדת רמות המוגלובין והמטוקריט? בביקור אצל ההמטןלוג לפני כשבוע הרמות היו בקצה הגבול העליון של הנורמה, והצלחתי לשכנע אותו שלא לבצע הקזת דם במקום, אלא לחכות לתחילת ספטמבר (כלומר לסוף הסייקל). אם אספירין יכול לעזור גם בזה אז אכנס כבר היום לבית מרקחת, כאבי הראש לפעמים הם לא נעימים בכלל.בכללי טוב לקחת אספירין בזמן סייקל, לא משנה מה
יכול מעט. שלב אירובי זה חשוב שבעתיים. אם הרמות לא תרדנה לא תהיה מניעה ריאלית מהקזת דםיכול לעזור גם בהורדת רמות המוגלובין והמטוקריט? בביקור אצל ההמטןלוג לפני כשבוע הרמות היו בקצה הגבול העליון של הנורמה, והצלחתי לשכנע אותו שלא לבצע הקזת דם במקום, אלא לחכות לתחילת ספטמבר (כלומר לסוף הסייקל). אם אספירין יכול לעזור גם בזה אז אכנס כבר היום לבית מרקחת, כאבי הראש לפעמים הם לא נעימים בכלל.
זה מה שהיה במירשם, כתוב "מעכב הצמתת טסיות דם". לקחת כחצי שעה לפני ארוחת בוקר?לשלב אספירין קרטיה
קבעתי תור להקזת דם לשבוע הבא, אני מניח שרמות ההמוגלטבין וההמטוקריט לא ירדו מעצמן, ודאי שלא באמצע סייקל, אז אני מעדיף להקדים תרופה למכה. רק שאלה (אני חושב שכבר שאלתי אותך בעבר אבל בכל זאת): הקזת דם באמצע סייקל לא אמורה לפגוע בתוצאות הסייקל, כלומר להפחית את כמות החומר בדם?אם הרמות לא תרדנה לא תהיה מניעה ריאלית מהקזת דם
לא תפגעקבעתי תור להקזת דם לשבוע הבא, אני מניח שרמות ההמוגלטבין וההמטוקריט לא ירדו מעצמן, ודאי שלא באמצע סייקל, אז אני מעדיף להקדים תרופה למכה. רק שאלה (אני חושב שכבר שאלתי אותך בעבר אבל בכל זאת): הקזת דם באמצע סייקל לא אמורה לפגוע בתוצאות הסייקל, כלומר להפחית את כמות החומר בדם?
"הקזת דם"קבעתי תור להקזת דם לשבוע הבא, אני מניח שרמות ההמוגלטבין וההמטוקריט לא ירדו מעצמן, ודאי שלא באמצע סייקל, אז אני מעדיף להקדים תרופה למכה. רק שאלה (אני חושב שכבר שאלתי אותך בעבר אבל בכל זאת): הקזת דם באמצע סייקל לא אמורה לפגוע בתוצאות הסייקל, כלומר להפחית את כמות החומר בדם?
יש קונוטציות שליליות לתרומת דם שנזרקת לפח"הקזת דם"
איזה שם נותנים לזה.
בת'כלס, זה תרומת דם שפשוט משמידים. זה הקזת דם. דקירה קטנה, לשכבה שעה-שעתיים במיטה..לנוח בשאר היום, וזה הכל.
יכול לעזור גם בהורדת רמות המוגלובין והמטוקריט? בביקור אצל ההמטןלוג לפני כשבוע הרמות היו בקצה הגבול העליון של הנורמה, והצלחתי לשכנע אותו שלא לבצע הקזת דם במקום, אלא לחכות לתחילת ספטמבר (כלומר לסוף הסייקל). אם אספירין יכול לעזור גם בזה אז אכנס כבר היום לבית מרקחת, כאבי הראש לפעמים הם לא נעימים בכלל.
כפי שכבר ציינתי, כבר קבעתי תור.גש גש לבצע הקזת דם דבר ראשון, זה חמש דקות ואתה תרגיש יותר טוב
חבר אתה חסרתלוי באיזה רמות המוטוקריט אתה!!
מה הקטע שלך לתרום דם ולהמשיך עם אספירין ולדאוג לבריאות שלך קודם-כל.
אירובי חשוב אבל עם כל הכבוד אם אתה לוקח טרן, כל האירובי שביקום לא יעזור לחיים שלך.
כדאי מאוד עד חובה לשלב אספירין בשימוש עם טרן או דקה.
גש גש לבצע הקזת דם דבר ראשון, זה חמש דקות ואתה תרגיש יותר טוב.