הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור avivos
  • פורסם בתאריך

avivos

משתמש מתחיל
113
11
נק' מוניטין:
13
113
11
אז ככה אני מתאמן כבר שנתיים ברצף בלי הפסקות והגעתי כבר לגיל 22
רציתי לקחת את זה שלב אחד קדימה והלכתי למישהו שהכין כמה אנשים לתחרויות פיתוח גוף שהוא במקרה משתמש גם בתוספים

קיבלתי ממנו חוות דעת לגבי מחירים והכל והוא הציע לי תוכנית תזונה אימונים כולל מעקב כל 10 ימים

הסייקל שאני לוקח זה:
דיבול 3 כדורים ביום במשך כל הסייקל(10 שבועות)
טסטוסטרון רפואי 250 פעמיים בשבוע
ולסיום סייקל אם אני לא טועה בכלומיד וכוריגון

תוספים שאני לוקח:
Bcaa
גלוטמין
עמילו פיקטין(אם רשמתי את זה נכון)
קריאטין
אומגה 3
B12
ויטמין c
מולטי ויטמין- אמינו פאק
אבץ
מגנזיום
ויטמין b6

כמובן שחרשתי את האינטרנט ואני ממש רוצה לעבור שלב אחד קדימה
אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם לגבי הסייקל הזה ואם יש תוספים שלא צריך לקחת \שצריך להוסיף אני ממש אשמח

הסייקל לא טוב:
1. דיבול - אין ממש צורך לשלב בסייקל ראשון ובטח שלא ל-10 שבועות
2. כוריגון (HCG)- לוקחים בזמן הסייקל ולא בזמן ה-PCT (הניקוי)
3. PCT יכיל כלומיד וטמוקסיפן

קרא פה את הנעוץ שמסביר מ-א' ועד ת' על סייקל ראשון:
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

בנימה אישית, לא משנה אם האדם הזה הכין מצידי את מר אולימפיה האחרון לבמה. הסייקל שהוא רשם לך לא נכון ולא מתאים. אתה לא צריך אף מישהו "מקצועי" מעבר לעצמך בכדי לדעת מה לעשות.
קרא פה בפורום ולמד לבד:
תוצאות חיפוש ל: סייקל ראשון | LBS - כושר ופיתוח הגוף
תוצאות חיפוש ל: PCT | LBS - כושר ופיתוח הגוף
תוצאות חיפוש ל: פרגניל | LBS - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
הסייקל לא טוב:
1. דיבול - אין ממש צורך לשלב בסייקל ראשון ובטח שלא ל-10 שבועות
2. כוריגון (HCG)- לוקחים בזמן הסייקל ולא בזמן ה-PCT (הניקוי)
3. PCT יכיל כלומיד וטמוקסיפן

קרא פה את הנעוץ שמסביר מ-א' ועד ת' על סייקל ראשון:
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

בנימה אישית, לא משנה אם האדם הזה הכין מצידי את מר אולימפיה האחרון לבמה. הסייקל שהוא רשם לך לא נכון ולא מתאים. אתה לא צריך אף מישהו "מקצועי" מעבר לעצמך בכדי לדעת מה לעשות.
קרא פה בפורום ולמד לבד:
תוצאות חיפוש ל: סייקל ראשון | LBS - כושר ופיתוח הגוף
תוצאות חיפוש ל: PCT | LBS - כושר ופיתוח הגוף
תוצאות חיפוש ל: פרגניל | LBS - כושר ופיתוח הגוף

למה זה בעייתי לשלב את הדיבול בסייקל הראשון?
ואם כן אפשרי כמה זמן אני יכול להשתמש ומתי?

יש לך עוד הרבה לקרוא וללמוד לפני שאתה ניגש לחומרים.. קרא נעוצים החסרת את הפרנגיל

פרנגיל = זה הכוריגון

למה זה בעייתי לשלב את הדיבול בסייקל הראשון?
ואם כן אפשרי כמה זמן אני יכול להשתמש ומתי?

פרנגיל = זה הכוריגון
שימוש ראשוני אי פעם בדיבול יסתכם ב-30mg-40mg (תלוי במשקל הגוף שלך גם) למשך 4 עד 5 שבועות

• פותח/ת השרשור
שימוש ראשוני אי פעם בדיבול יסתכם ב-30mg-40mg (תלוי במשקל הגוף שלך גם) למשך 4 עד 5 שבועות

זאת אומרת שאם אני לוקח את הדיבול אני מתחיל כבר מאותו היום שאני לוקח את הזריקה הראשונה?
או שאני לדוגמא מתחיל לקחת טסט ואז לאחר 3 שבועות אני לוקח דיבול?

זאת אומרת שאם אני לוקח את הדיבול אני מתחיל כבר מאותו היום שאני לוקח את הזריקה הראשונה?
או שאני לדוגמא מתחיל לקחת טסט ואז לאחר 3 שבועות אני לוקח דיבול?
מתחילת הסייקל ועד 4 או 5 שבועות

• פותח/ת השרשור
מתחילת הסייקל ועד 4 או 5 שבועות

זאת אומרת כשאני לוקח סייקל:
*כל מהלך הסייקל לקחת את הויטמינים שרשמתי למעלה
1.שבוע ראשון עד עשירי פעמיים בשבוע טסט
2.דיבול(אם אני יקח) מתחילת הסייקל עד 4-5 שבועות
3.כוריגון מהשבוע ה3 עד ה10
4.אחרי שאני מסיים את הזריקה האחרונה בסייקל אני 5.מחכה 20 ימים, בתום ה20 יום אני לוקח כלומיד וטמוקסיפן

האם אני צודק במה שרשמתי?

זאת אומרת כשאני לוקח סייקל:
*כל מהלך הסייקל לקחת את הויטמינים שרשמתי למעלה
1.שבוע ראשון עד עשירי פעמיים בשבוע טסט
2.דיבול(אם אני יקח) מתחילת הסייקל עד 4-5 שבועות
3.כוריגון מהשבוע ה3 עד ה10
4.אחרי שאני מסיים את הזריקה האחרונה בסייקל אני 5.מחכה 20 ימים, בתום ה20 יום אני לוקח כלומיד וטמוקסיפן

האם אני צודק במה שרשמתי?
3. כוריגון מתחילת שבוע 3 עד סוף שבוע 11
4. כן, בדגש על הפרוטוקול הסטנדרטי של PCT

• פותח/ת השרשור
3. כוריגון מתחילת שבוע 3 עד סוף שבוע 11
4. כן, בדגש על הפרוטוקול הסטנדרטי של PCT

הבנתי אותך
עכשיו לגבי
1.קריאטין כמה אני לוקח במהלך הסייקל ולאיזה תקופה(השאלה לגבי 10 שבועות אם זה יכול לגרום נזק?
2.כלומיד לא כל כך מומלץ , באיזה חומר יש אפשרות להחליף אותו?

דרך אגב תודה מראש לגבי כל העזרה!

הבנתי אותך
עכשיו לגבי
1.קריאטין כמה אני לוקח במהלך הסייקל ולאיזה תקופה(השאלה לגבי 10 שבועות אם זה יכול לגרום נזק?
2.כלומיד לא כל כך מומלץ , באיזה חומר יש אפשרות להחליף אותו?

דרך אגב תודה מראש לגבי כל העזרה!
1. כ-5 גרם מספיקים, גם בסייקל. אין מחקרים מהימנים שהוכיחו חד-משמעית שתיסוף ביותר מ-5 גרם קריאטין בכלל ובזמן סייקל בפרט, יעילים. תוכל להתחיל עם הקריאטין כשבועיים לפני תחילת הסייקל, ואז כשבועיים בתוך הסייקל, כבר רמות הקריאטין בגוף תהיינה בשיאן.
2. איך הבנת זאת? כלומיד (איקאקלומין בשם הגנרי שלו) היא תרופה חיונית והכרחית ל-PCT. אין לוותר על שימוש בה!

• פותח/ת השרשור
1. כ-5 גרם מספיקים, גם בסייקל. אין מחקרים מהימנים שהוכיחו חד-משמעית שתיסוף ביותר מ-5 גרם קריאטין בכלל ובזמן סייקל בפרט, יעילים. תוכל להתחיל עם הקריאטין כשבועיים לפני תחילת הסייקל, ואז כשבועיים בתוך הסייקל, כבר רמות הקריאטין בגוף תהיינה בשיאן.
2. איך הבנת זאת? כלומיד (איקאקלומין בשם הגנרי שלו) היא תרופה חיונית והכרחית ל-PCT. אין לוותר על שימוש בה!

לגבי כל מה שהמלצת לי המאמן שלי היה בעד
בעיקר בתחילת השימוש בשבוע השלישי לכוריגון

לגבי:
1. המאמן שלי הציע להתחיל מ5 גרם קריאטין ביום ולעלות בשביל שאם אני הבנתי אותו נכון הגוף שלי יצליח לעמוד ברמות גבוהות של קריאטין בזכות הטסט, ואז אני מעלה בהדרגה עד ל15 גרם ביום, מה דעתך?
2. הוא המליץ לי לא לקחת כלומיד בגלל שיש לזה הרבה תופעות לוואי והוא הסביר לי שבתור סייקל התחלתי מספיק לי רק לקחת כוריגון כי אני עדיין לא בסייקלים גבוהים שדורשים התערבות של כלומיד, מה דעתך?

לגבי כל מה שהמלצת לי המאמן שלי היה בעד
בעיקר בתחילת השימוש בשבוע השלישי לכוריגון

לגבי:
1. המאמן שלי הציע להתחיל מ5 גרם קריאטין ביום ולעלות בשביל שאם אני הבנתי אותו נכון הגוף שלי יצליח לעמוד ברמות גבוהות של קריאטין בזכות הטסט, ואז אני מעלה בהדרגה עד ל15 גרם ביום, מה דעתך?
2. הוא המליץ לי לא לקחת כלומיד בגלל שיש לזה הרבה תופעות לוואי והוא הסביר לי שבתור סייקל התחלתי מספיק לי רק לקחת כוריגון כי אני עדיין לא בסייקלים גבוהים שדורשים התערבות של כלומיד, מה דעתך?
הוא מטעה אותך. חבל.
1. יש מיס קונספירציה לגבי שימוש באנאבולים. רבים חושבים שככל ורמות האסט בדם עולות, כל הגוף מסוגל להכיל ולנצל יותר קריאטין. בפועל זה לא כך ולכן 5 גרם ליום מספיק.
2. לוקחים כוריגון בזמן הסייקל ועד כשבוע לפני PCT. לא לוקחים אותו בזמן הPCT

• פותח/ת השרשור
הוא מטעה אותך. חבל.
1. יש מיס קונספירציה לגבי שימוש באנאבולים. רבים חושבים שככל ורמות האסט בדם עולות, כל הגוף מסוגל להכיל ולנצל יותר קריאטין. בפועל זה לא כך ולכן 5 גרם ליום מספיק.
2. לוקחים כוריגון בזמן הסייקל ועד כשבוע לפני PCT. לא לוקחים אותו בזמן הPCT

1.לגבי 1 ראיתי אם אני לא טועה פוסט בפורום הזה, אני אבדוק שוב.
2. הוא המליץ לי לסיים את הסייקל עם הכוריגון, לחכות 10 ימים ואז לקחת שוב כוריגון במקום כלומיד

1.לגבי 1 ראיתי אם אני לא טועה פוסט בפורום הזה, אני אבדוק שוב.
2. הוא המליץ לי לסיים את הסייקל עם הכוריגון, לחכות 10 ימים ואז לקחת שוב כוריגון במקום כלומיד
מה שהוא מתאר זו מעין טעות שורשית. טעות שהונצחה בקרב עולם השימוש באנאבוליים, ללא ביסוס מחקרי עדכני ומהימן. לצערי, רבין נוטים לבצע pct כפי שאתה מתאר מדבריו או משהו בסגנון. אין צורך להמציא את הגלגל. כתוב גם בנעוץ ובאדכולות אחרים בדיוק כיצג pct יראה

• פותח/ת השרשור
מה שהוא מתאר זו מעין טעות שורשית. טעות שהונצחה בקרב עולם השימוש באנאבוליים, ללא ביסוס מחקרי עדכני ומהימן. לצערי, רבין נוטים לבצע pct כפי שאתה מתאר מדבריו או משהו בסגנון. אין צורך להמציא את הגלגל. כתוב גם בנעוץ ובאדכולות אחרים בדיוק כיצג pct יראה

רציתי לעדכן אותך לגבי הפוסט הנ״ל
מה דעתך לגבי מה שדיברנו על הקריאטין?

חבל שאתם סתם יורים תשובות מהמותן!

קריאטין הוא אחד התוספים החשובים ביותר שיש במיוחד ובמיוחד בסייקל!! להיפך צריכה גבוהה של קריאטין בסייקל הינה הכרחית בכדי להשיג תוצאות מעולות!!!
כמה דברים שאולי לא ידעתם:

1.בזמן סייקל השריר יכול לספוג הרבה יותר קריאטין מבזמן רגיל וזה בין היתר דרך שחלוף החלבונים המוגבר ושחלוף קריאטין מוגבר!
2. אנאבוליות תלויה מאוד במאגרי הATP בשריר. קריאטין ובכן מעלה את רמות הATP וחיוני במיוחד בסייקל! במידה ורמות הATP יורדות במעט אפילו שום אפקט אנאבולי לא יהיה!!!
3. תהליך של סינטזת חלבון בשריר הינו תהליך הצורך אנרגיה רבה ולכן צריכת קריאטין גבוהה היא דבר חיוני.
4. חלק מתוספת ה"כח" שאתם מרגישים תחת סטרואידים באה בגלל צריכת קריאטין גבוהה יותר בסיבי שריר.
5. טסטוסטרון מגביר את רגישות השריר לתכונות האנאבוליות הבאות מקריאטין.
6. תיסוף של קריאטין מגביר את הפונטנטיות של סטרואידים.
7. יש לצרוך בין 10-15 גר' בזמן סייקל.
8. בסייקל אנו נוטים להתאמן קשה יותר וחזק יותר ולכן השרירים צורכים יותר קריאטין וגם אתם צריכים להכניס יותר!
9. לקריאטין מנגנון פעולה שונה אמנם אך במעט דומה לאינסולין ע"י ייעול מנגנון GLUT-4
10. קריאטין+סטרואידים - יותר תאי לווין + יותר גרעיני תא = יכולת לגדל יותר שריר!!
11. קריאטין גם עוזר בתהליכים שונים במוח כגון זכרון.

אי שימוש בקריאטין בסייקל ברמות גבוהות הינו רעיון טיפשי!! ומי שאומר שזה בזבוז כסף ברור שלא ניסה וביזבז יותר כסף על יותר חומרים לאותה תוצאה.
במקום סתם להגיד נסו להשתמש ב15 גר' קריאטין במהלך הסייקל וספרו לנו איך היה.

והנה קצת על קריאטין :
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1269086
Creatine and the Control of Myosin Synthesis in Differentiating Skeletal Muscle

תגובתו של מי שציטט מוכרת וידועה. הציטוט תורגם מאתר בחו"ל, שהשתמש בלוגיקה בסיסית והסיק שבזמן שימוש באנאבוליים יש ערך מוסף לשימוש בקריאטין מעבר ל-5 גרם ביום. הדבר אינו מוכח מחקרית כלל! כאן הדגש. יש הרבה "לוגיקה" בהרבה תהליכים, אך בפועל ההיגיון לא יכול להוות תחליף למדע מהימן ופרקטי, עד כמה שזה נוח לחשוב כך. מעבר לכך, קרא את כל האשכול, וראה שגם המנהל Mishel27 הגיב בעניין והדגיש את חוסר הביסוס המחקרי לעניין זה.

בנוסף על הדברים שנאמרו רציתי להוסיף שכאשר נכנסים לסייקל רמת ייצור הטסטוסטרון בגוף יורדת כתופעת לוואי של הסטרואידים. בסייקל הוצא לך מינון נמוך מאוד של טסטוסטרון. מינון זה אינו משמש בסיס טוב לסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית