עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם פחמימות מירקות (עגבניה, מלפפון , גמבה, קולורבי, בצל) אמורות להיספר כמו כל פחמימה (אורז, לחם , פריכיות וכו׳) בתפריט ?
ז״א יכול להיות מצב של 100 גרם פחמימה ביום מבלי לאכול אורז, לחם , פסטה, פריכיות וכדומה...
כן, מקציב לי פלפל אדום אחד ליום וחצי בצל. בימים שבארוחת ערב אני לא אוכל בכלל פחמימה אני מוסיף לחזה עוף בצל שלם בגריל, ממש מתפנק הא 😃ככל שכמות הקלוריות הכללית שלך נמוכה, ובפרט כמות הפחמימה, יש חשיבות לספירת הקלוריות מירקות.
אגב, לבצל, למשל ואף לפלפל צהוב/אדום, יש כמות לא מעטה, יחסית לירק, של פחמימות ל-100 גרם מוצר.
אני אוכל כמובן, דיברתי על גמבה ובצל כי אלה הירקות שדניאל הזכירתאכל 5-6 ירקות ביום מצבעים שונים ואל
כל עוד שאתה לא אוכל 10 בצלים הכל בסדר.אני אוכל כמובן, דיברתי על גמבה ובצל כי אלה הירקות שדניאל הזכיר
הכל טוב ויפה, אבל אתה מתעלם ממה שרשמתי מקודם למעלה - בהינתן תפריט בכמות קלוריות נמוכה בכלל, ופחמימה בפרט, כן יש חשיבות לכמות הקלוריות שבאות מירקות (גם אם זה אומר שאכלת 10-20 גרם פחמימה מירקות - זה נחשב).כל עוד שאתה לא אוכל 10 בצלים הכל בסדר.
אם אתה אוכל 5-6 ירקות ביום מצבעים שונים לא אמורה להיות בעיה, גם אם אחד מהם זה גזר\גמבה
אין סיבה לא לספור.האם פחמימות מירקות (עגבניה, מלפפון , גמבה, קולורבי, בצל) אמורות להיספר כמו כל פחמימה (אורז, לחם , פריכיות וכו׳) בתפריט ?
איך הולך לך החיטוב ? , התחלת לסבול או עדיין ברגוע ?אין סיבה לא לספור.
חוץ מחסה, שאם אני לא טועה הוא מזון שרק העיכול שלו מצריך מהגוף יותר אנרגיה ממה שהמזון מכיל
אני מסיים שבוע 10 כבר, בטח שסובל 😃איך הולך לך החיטוב ? , התחלת לסבול או עדיין ברגוע ?
כמה עוד נשאר לך עד ליעד ? ,דרך אגב מהו היעד ?אני מסיים שבוע 10 כבר, בטח שסובל
אין לי הערכה מדוייקת, מאמין שסביב ה 14% אני אסיים את החיטוב.כמה עוד נשאר לך עד ליעד ? ,דרך אגב מהו היעד ?
בקיצור חיים מהעמסה להעמסה ...אין לי הערכה מדוייקת, מאמין שסביב ה 14% אני אסיים את החיטוב.
כמה זמן?
אולי עוד שלושה חודשים.
דרך אגב, אתה מודד א.ש עם קליפר או עם המכשיר האלקטרוני שעומדים עליו יחפים ?מאמין שסביב ה 14% אני אסיים את החיטוב.
אני סיימתי עם עליות המסה הגדולות.. צברתי מספיק מסה ב 22 קג שעליתי במסה האחרונה 😃בקיצור חיים מהעמסה להעמסה ...
שיהיה בהצלחה, אל תשכח שבסוף כל חיטוב יש מסה שבה אוכלים יופי יופי 😃
מודד א.ש עם המראהדרך אגב, אתה מודד א.ש עם קליפר או עם המכשיר האלקטרוני שעומדים עליו יחפים ?
האמת שגם אני, מעולם לא מדדתי עם מכשיר כלשהו, המדד זה כמה בולטות הקוביות, אין לי מושג כמה אחוז זה אבל אסתטית זה מה שחשוב ליודד א.ש עם המראה
גם אם תעלה 8 קילו בתקופת מסה של 4-6 חודשים אתה תאכל טוב ולא תהיה רעב אפילו לדקה, עם כזאת עלייה גם החיטוב יהיה יותר קליל אבל כנראה שהעלייה במשקלים ובמסה לא תהיה כמו העלייה של ה-22 קילואני סיימתי עם עליות המסה הגדולות.. צברתי מספיק מסה ב 22 קג שעליתי במסה האחרונה
זה התכנון.. אני לא דואג לגביי העלייה במשקלים 😃גם אם תעלה 8 קילו בתקופת מסה של 4-6 חודשים אתה תאכל טוב ולא תהיה רעב אפילו לדקה