הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל בין מסה לחיטוב

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
זה כבר לא סייקל ראשון שלי במשך ה15 שנה עשיתי עד היום אפשר להגיד לפחות 10 סייקלים .ניסיתי כבר. בסייקלים:טרן ארוך,טרן קצר,סוסטנון,טסט אננטט,בולדנון ווינסטרול כדורים,אנדרול ודיבול.
השאלה שלי היא כזאת אני מחר מסיים 8 שבועות של בולדנון עם אננטט כאשר לפני נסייקל הייתי על זריקה של סוסטנון פעם בשבוע 125 מ'ל למשך 8 שבועות ולפני סייקל טרן קצר עם סוסטנון.
עכשיו ככה חשבתי להמשיך את הסייקל עד 10 שבועות. אנימיודע שמומלץ בולדנון 12 או 16 שבועות אבל חשבתי להמשיך את ה8 שבועות הנוספים עם טרן ארוך וסוסטנון או שממליצים להשאר אותו דבר רק להוסיך טרן ארוך 400 לשבוע?

לא מובן.
לסיים את כלל הסייקל לאחר 10 שבועות?
לסיים לאחר 16 שבועות?
להוריד בולד ולהוסיף טרן?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי אחרי 10 שבועות של אננטט ובולדנון האם להוסיף גם טרן ארוך למשך 8 שבועות נוספים או להפסיק עם הבולדנון ולהמשיך רק עם טרן ואננטט?

לא כך, ולא כך.

אין שום ערך מוסף בהרצת סייקל לכל כך הרבה זמן במצטבר (18 שבועות), וגם הכנסה של טרן במקביל או במקום הבולדנון, לא תגרום לסייקל להיות מוצלח ככל שיתקדם.

סיים את הסייקל כפי שהוא: בשבוע ה11 סיים עם הבולדנון; בשבוע 12 סיים עם הטסט. התחל PCT לאחר 20 ימים מתום הזריקה האחרונה של הטסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית