הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה שעלתה לי

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
אני חשבתי על משהו,מתאמן ממוצע(טבעי) על נטראלי בתפריט.
הוא אוהב ממתקים,גאנק פוד.....
עכשיו השאלה היא מה עדיף,יום אחד בשבוע הוא יאכל ממתקים,גאנק פוד.... בשווי של 2000 קלוריות או לאכול במשך 4 ימים בשבוע כל יום ממתק\גאנק פוד בשווי של 500 קלוריות(כל יום 500 קלוריות ל-4 ימים מגיע ל-2000 קלוריות)? מה עדיף מבחינה של פיתוח גוף? ומה עדיף מבחינה בריאותית?
בעיקרון השאלה היא מה עדיף,לעשות ציט גדול מאוד ומרוכז ביום אחד או לחלק את הציט לכמה ימים?

לא זה ולא זה
לאכול כמות כזו (סך קלורי) של ג'אנק פוד אינה טובה
תסכם את זה במנת צ'יט אחת לשבוע (300-400 קלוריות) וזהו

• פותח/ת השרשור
לא זה ולא זה
אוקיי תודה אני אצמצם את זה.
ואני מתכוון מטאפורית בוא נגיד שבן אדם עושה כזה דבר עם ה2000 קלוריות... מה יהיה יותר "נכון" מבחינה בריאותית ומה יהיה יותר נכון מבחינת אפקטיביות של עלייה קטנה יותר בשומן?

אוקיי תודה אני אצמצם את זה.
ואני מתכוון מטאפורית בוא נגיד שבן אדם עושה כזה דבר עם ה2000 קלוריות... מה יהיה יותר "נכון" מבחינה בריאותית ומה יהיה יותר נכון מבחינת אפקטיביות של עלייה קטנה יותר בשומן?
זו שאלה היפותטית שלא ניתן לענות עליה, אלא רק לבדוק ספציפית במבחן התוצאה.
מאחר והבנו שזה לא כדאי, אני לא חושב שגם כדאי להתעמק בהגעה לתשובה ברורה לכך.

• פותח/ת השרשור
זו שאלה היפותטית שלא ניתן לענות עליה, אלא רק לבדוק ספציפית במבחן התוצאה.
מאחר והבנו שזה לא כדאי, אני לא חושב שגם כדאי להתעמק בהגעה לתשובה ברורה לכך.
סבבה תודה רבה דניאל

לא זה ולא זה
אם אתה בחיטוב זה קטסטרופה. תשמור רק לסוף השבוע כי חיטוב זה קשה. אתה חייב לקבל את כל כמות המינרלים הויטמנים השומנים והחלבונים מתפריט של 1500-1700 קלוריות וזה מאוד קשה עם ממתקים.
אם אתה מדבר על מסה אני שייך לאשכולה שקלוריה היא קלוריה אז אין בעיה שתוכל 500 קלוריות משטויות ביום.
אבל תמיד תדאג להגיע לפחות ל -1.8 גרם חלבון על כל קילו מהגוף שלך.

אם אתה בחיטוב זה קטסטרופה. תשמור רק לסוף השבוע כי חיטוב זה קשה. אתה חייב לקבל את כל כמות המינרלים הויטמנים השומנים והחלבונים מתפריט של 1500-1700 קלוריות וזה מאוד קשה עם ממתקים.
אם אתה מדבר על מסה אני שייך לאשכולה שקלוריה היא קלוריה אז אין בעיה שתוכל 500 קלוריות משטויות ביום.
אבל תמיד תדאג להגיע לפחות ל -1.8 גרם חלבון על כל קילו מהגוף שלך.
במאקרו זה נחמד במיקרו זה הרבה מעבר. וכן, יש משמעות למקורות המזון, גם אם הן לא בהשפעה קריטית

אני חשבתי על משהו,מתאמן ממוצע(טבעי) על נטראלי בתפריט.
הוא אוהב ממתקים,גאנק פוד.....
עכשיו השאלה היא מה עדיף,יום אחד בשבוע הוא יאכל ממתקים,גאנק פוד.... בשווי של 2000 קלוריות או לאכול במשך 4 ימים בשבוע כל יום ממתק\גאנק פוד בשווי של 500 קלוריות(כל יום 500 קלוריות ל-4 ימים מגיע ל-2000 קלוריות)? מה עדיף מבחינה של פיתוח גוף? ומה עדיף מבחינה בריאותית?
בעיקרון השאלה היא מה עדיף,לעשות ציט גדול מאוד ומרוכז ביום אחד או לחלק את הציט לכמה ימים?

ממתקים וחטיפים מלאים במלא שומן טראנס שומן רווי.
שהם שומנים לא בריאים.
לכן עדיף להימנע מצריכת מזון לא בריא.
אם זאת, אפשר לעשות ״מנהג״ של ארוחת צ׳יט או חטיף במקרה הזה פעם בשבוע.
מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
ממתקים וחטיפים מלאים במלא שומן טראנס שומן רווי.
שהם שומנים לא בריאים.
לכן עדיף להימנע מצריכת מזון לא בריא.
אם זאת, אפשר לעשות ״מנהג״ של ארוחת צ׳יט או חטיף במקרה הזה פעם בשבוע.
מקווה שעזרתי.
מה שהמהלך הלבן אמר לך על השומן רווי.
ואני מתכוון מה עדיף לעשות,ברור שזה לא טוב אבל זו שאלה היפותטית

במאקרו זה נחמד במיקרו זה הרבה מעבר. וכן, יש משמעות למקורות המזון, גם אם הן לא בהשפעה קריטית
אז אתה טוען שאם אנחנו תאומים זהים ושנינו במסה ונאכל 2 גרם חלבון על כל קילו מהגוף ונתחיל להתאמן באותו זמן ובאותה תכנית אימונים וכו'.
מאגר הפחמימות שלי יגיע מפחמימות פשוטות כגון פירות שוקולד, לחם לבן, גלידות חטיפים וכו'.
ומאגר הפחמימות שלך יגיע מפחמימות מורכבות ושומנים איכותיים כגון שמן זית,חמאת בוטנים, אורז,פסטה,לחם מלא,טחינה.
ושנינו נאכל באותו פלוס קלורי אז אתה תגיע לתוצאות גבוהות משלי באימונים? ואני לא מדבר על הפן הבריאותי.
קצת הקצנתי את הדוגמא, כי ברור שאני אגיע רעב לאימונים ואהיה רעב באופן כללי ויש לי יותר סיכויים להכנס למאזן קלורי גבוהה ממך.

אז אתה טוען שאם אנחנו תאומים זהים ושנינו במסה ונאכל 2 גרם חלבון על כל קילו מהגוף ונתחיל להתאמן באותו זמן ובאותה תכנית אימונים וכו'.
מאגר הפחמימות שלי יגיע מפחמימות פשוטות כגון פירות שוקולד, לחם לבן, גלידות חטיפים וכו'.
ומאגר הפחמימות שלך יגיע מפחמימות מורכבות ושומנים איכותיים כגון שמן זית,חמאת בוטנים, אורז,פסטה,לחם מלא,טחינה.
ושנינו נאכל באותו פלוס קלורי אז אתה תגיע לתוצאות גבוהות משלי באימונים? ואני לא מדבר על הפן הבריאותי.
קצת הקצנתי את הדוגמא, כי ברור שאני אגיע רעב לאימונים ואהיה רעב באופן כללי ויש לי יותר סיכויים להכנס למאזן קלורי גבוהה ממך.
כן יהיה שינוי. עד כמה? לא ניתן לנבא, אבל הידיעה מראש שיש חשיבות כלשהי מקורות המזון אמורה להוות פקטור עבור האדם בקבלת ההחלטות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית