הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חברכ extra power

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
מישהו מכיר את הטסט של חברת ug extra power ?
מה אומרים עליה ?הדילר אומר אם אני הולך על רפואי ללכת bayer ואם ug אז extra power .
עוד שאלה .לפרגניל יש זיופים ?בסדר להזריק לשריר ובישבן ?(מקום ההזרקה של הטסט)

1. מדובר בחברת UG חדשה בשוק (רק השם) אך היצרן ותיק. עדיין אין מספיק חוות דעת נייטרליות ומהימנות, בכדי להעריך את טיב החברה.
2. טסט רפואי של באייר שרינג הוא הטוב ביותר, אך כמובן יקר. באם יצא מבית מרקחת ווידאת זאת - אין טוב ממנו.
3. פרגניל היא גם תרופה שחייב לרכוש מבית מרקחת. אין זיופים שלה אך קיימים פגי תוקף שלעיתים מגיעים לדילרים. כמו כן יש חברות UG שמייצרות פרגניל אך הדבר כמובן לא מומלץ.

• פותח/ת השרשור
1. מדובר בחברת UG חדשה בשוק (רק השם) אך היצרן ותיק. עדיין אין מספיק חוות דעת נייטרליות ומהימנות, בכדי להעריך את טיב החברה.
2. טסט רפואי של באייר שרינג הוא הטוב ביותר, אך כמובן יקר. באם יצא מבית מרקחת ווידאת זאת - אין טוב ממנו.
3. פרגניל היא גם תרופה שחייב לרכוש מבית מרקחת. אין זיופים שלה אך קיימים פגי תוקף שלעיתים מגיעים לדילרים. כמו כן יש חברות UG שמייצרות פרגניל אך הדבר כמובן לא מומלץ.

התכנון הקרוב הוא סייקל מסה ראשון קלאסי ..
אני חייל כרגע ויש לי קצת בעיות כספיות ולא אוכל להרשות לעצמי לרכוש רפואי וכנראה דאשתמש בחברת הug הזו
מה בקשר להזרקה תוך שרירית של פרגניל במקום הזרקת הטסט ?

התכנון הקרוב הוא סייקל מסה ראשון קלאסי ..
אני חייל כרגע ויש לי קצת בעיות כספיות ולא אוכל להרשות לעצמי לרכוש רפואי וכנראה דאשתמש בחברת הug הזו
מה בקשר להזרקה תוך שרירית של פרגניל במקום הזרקת הטסט ?
אם אתה בצבא ובאמת כלל הגורמים מסביב מאפשרים לך להריץ סייקל בצורה אידיאלית (תזונה, אימונים, מנוחה, הזרקה באופן דיסקרטי וכד'), אזי אפשר לבצע סייקל. אחרת, וכפי שכבר רשמתי כמה פעמים בנושאים דומים, דחה את ביצוע הסייקל למועד אחר - גם אם זה אומר לאחר השחרור מהצבא.

באשר לדילר שלך וחברת ה-UG הספציפית. שוב, אין מניעה משימוש בה וההוצאה הכספית לטסט רפואי היא אכן משמעותית למול כל UG כזה או אחר שיוצא לך. עם זאת, מאחר ומדוב בחברה חדשה (שוב, רק בשם, לא ביצרן), כדאי להמתין ולקבל חוות דעת נוספות, בדגש על נייטרליות (לא מדילרים עצמם או כל מיני מקדמי מכירות מעולם פיתוח הגוף), בכדי לאמוד את מידת הכדאיות של שימוש בחברה. סייקל ראשון הוא בעצם הפתיח לבאות, ו"נפילה" על חומר מזוייף או מדולל תהווה משבר לעתיד.

אם בידך הסבלנות וגם המקורות לא מצומצמים, המתן וחפש יותר לעומק.
מתגובות כאן בפורום של משתמשים באופן כללי (נייטלי ומהימן), יש מספר חברות שנכון להיות מאוד כדאי להריצן:
זנקו
מדיטק
תאייגר
אלפה פארמה

בקשר להזרקת הפרגניל - הזרק אך ורק לאיזור תת-שומני, משמע איזור הטבור ומסביבו. אל תערבב פרגניל וטסט באותו מזרק וכמובן שלא להזריק את הפרגניל לשריר. טסט לשריר, פרגניל לאיזור הטבור.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בצבא ובאמת כלל הגורמים מסביב מאפשרים לך להריץ סייקל בצורה אידיאלית (תזונה, אימונים, מנוחה, הזרקה באופן דיסקרטי וכד'), אזי אפשר לבצע סייקל. אחרת, וכפי שכבר רשמתי כמה פעמים בנושאים דומים, דחה את ביצוע הסייקל למועד אחר - גם אם זה אומר לאחר השחרור מהצבא.

באשר לדילר שלך וחברת ה-UG הספציפית. שוב, אין מניעה משימוש בה וההוצאה הכספית לטסט רפואי היא אכן משמעותית למול כל UG כזה או אחר שיוצא לך. עם זאת, מאחר ומדוב בחברה חדשה (שוב, רק בשם, לא ביצרן), כדאי להמתין ולקבל חוות דעת נוספות, בדגש על נייטרליות (לא מדילרים עצמם או כל מיני מקדמי מכירות מעולם פיתוח הגוף), בכדי לאמוד את מידת הכדאיות של שימוש בחברה. סייקל ראשון הוא בעצם הפתיח לבאות, ו"נפילה" על חומר מזוייף או מדולל תהווה משבר לעתיד.

אם בידך הסבלנות וגם המקורות לא מצומצמים, המתן וחפש יותר לעומק.
מתגובות כאן בפורום של משתמשים באופן כללי (נייטלי ומהימן), יש מספר חברות שנכון להיות מאוד כדאי להריצן:
זנקו
מדיטק
תאייגר
אלפה פארמה

בקשר להזרקת הפרגניל - הזרק אך ורק לאיזור תת-שומני, משמע איזור הטבור ומסביבו. אל תערבב פרגניל וטסט באותו מזרק וכמובן שלא להזריק את הפרגניל לשריר. טסט לשריר, פרגניל לאיזור הטבור.
מה הכוונה במשבר לעתיד ?
איך אני יודע אם החומר מדולל או מזוייף ?
בגדול אני סומך על הדילר אבל אשמח לדעת להבדיל .
האם יש רעילות גדולה יותר בחומר לא רפואי?

מה הכוונה במשבר לעתיד ?
בתור משתמש ראשוני ומתחיל, יהיה לך קצת בעייתי לזהות את איכות החומר. עם זאת, סייקל ראשון בסיסי של טסט יתן לך עליה בכוח, מאסה, אינטנסיביות, מצב רוח טוב, עליה בליבידו והתאוששות טובה. כמו כן תרגיש קשיח ודחוס במידת מה יותר ממה שהרגשת באופן טבעי. זה המדד הרגשתי לכך. במדד הביולוגי, רמות הטסט בדם תהיינה גבוהות עד פי 3 מהנורמה, האסטרוגן יעלה מעל לנורמה עקב המרת הטסט העודף אליו, הורמוני המין LH ו-FSH יהיו מתחת לנורמה ואף שואפים ל-0, עקב השבתה זמנית של ציר ה-HPTA. את זאת תוכל לבדות ולאמת בבדיקות דם כחודש מתחילת הסייקל.

רעילות של חומר היא יותר הכוונה למידת הסטריליות שלו. איך שלא נתסכל על זה, חומר רפואי יהיה תמיד סטרילי יותר מחומר UG. עם זאת, ישנן לא מעט חברות UG איכותיות (ציינתי בהודעה הקודמת) שמצטיינות בסטריליות גבוהה ומספקת. זנקו, למשל, משתמשים בכלי עיקור איכותי ומתקדם השם Autoclave כך שהמצב טוב גם בקרב ה-UG.

• פותח/ת השרשור
בתור משתמש ראשוני ומתחיל, יהיה לך קצת בעייתי לזהות את איכות החומר. עם זאת, סייקל ראשון בסיסי של טסט יתן לך עליה בכוח, מאסה, אינטנסיביות, מצב רוח טוב, עליה בליבידו והתאוששות טובה. כמו כן תרגיש קשיח ודחוס במידת מה יותר ממה שהרגשת באופן טבעי. זה המדד הרגשתי לכך. במדד הביולוגי, רמות הטסט בדם תהיינה גבוהות עד פי 3 מהנורמה, האסטרוגן יעלה מעל לנורמה עקב המרת הטסט העודף אליו, הורמוני המין LH ו-FSH יהיו מתחת לנורמה ואף שואפים ל-0, עקב השבתה זמנית של ציר ה-HPTA. את זאת תוכל לבדות ולאמת בבדיקות דם כחודש מתחילת הסייקל.

רעילות של חומר היא יותר הכוונה למידת הסטריליות שלו. איך שלא נתסכל על זה, חומר רפואי יהיה תמיד סטרילי יותר מחומר UG. עם זאת, ישנן לא מעט חברות UG איכותיות (ציינתי בהודעה הקודמת) שמצטיינות בסטריליות גבוהה ומספקת. זנקו, למשל, משתמשים בכלי עיקור איכותי ומתקדם השם Autoclave כך שהמצב טוב גם בקרב ה-UG.

כאחד שסובל מגינו .להשתמש בחוסם אסטרוגן?

החברה הזאת היא המיץ של הזבל ומי שמכין אותה צריך לשבת בכלא על כמעט גרימות מוות ברשלנות של לפחות 3 אנשים שאני מכיר כולל אותי,אותו ״דילר״ שממליץ לך על זה הוא חתיכת חלאה שרעב לבצע כסף...עד כאן חוות דעתי

מה הכוונה במשבר לעתיד ?
אין "רעילות" אך בוודאי שחומר שהוא UG נעשה בתנאים שאינם זהים לרפואי.
מצד שני, מרבית החומרים האנבוליים לא מיוצרים ונפוצים ע"י חברות תרופות ידועות.
אם לחתוך, כרגע ZENCO נראית כמו החברה היחידה בשוק ה- ug שראוי (למעשה אפילו כדאי) להצטייד במוצרים שלה. החברה מציגה חומרים בדוס הנכון ואין דילולים במגוון שלמעשה היא היחידה שמספקת (סופרדרול, מישהו?).
רוב הזמן היו 2-3 UG מתחרות שנתנו מוצרים סבירים. כרגע מסיבות שונות ומשונות (לפחות לחלקכם... 😉) אין הרבה חברות מוצלחות בשוק...

(אלה שמכירים בוודאי יודעים שהעצה שלי golden...)

אין "רעילות" אך בוודאי שחומר שהוא UG נעשה בתנאים שאינם זהים לרפואי.
מצד שני, מרבית החומרים האנבוליים לא מיוצרים ונפוצים ע"י חברות תרופות ידועות.
אם לחתוך, כרגע ZENCO נראית כמו החברה היחידה בשוק ה- ug שראוי (למעשה אפילו כדאי) להצטייד במוצרים שלה. יצרן שקיים בשוק כבר שנים, אין דילולים (מתוך אידאולוגיה - ידע אישי) ומגוון חומרים שלמעשה היא היחידה שמספקת.
רוב הזמן היו 2-3 UG מתחרות שנתנו מוצרים סבירים. כרגע מסיבות שונות ומשונות (לפחות לחלקכם... 😉) אין הרבה חברות מוצלחות בשוק...

(אלה שמכירים בוודאי יודעים שהעצה שלי golden...)

מה שהוא אמר ^

חוץ מהרעילות או יותר נכון כל מיני דברים שמוצאים עצמם בשמן שלא אמורים להיות שם.

תום לא יודע איך אתה מתחייב שאין רעילות גבוהה יותר כשאתה לא באמת יודע מה נמצא בו... זה יכול להיות אפילו שאריות מתכתיות מבישול בסיר עם ציפוי מתקלף. לך תדע אולי ערבבו אותו עם כפית חלודה, בישלו אותו בטמפ' גבוהה מדיי ועוד שלל דברים - אני לא סגור כמוך על עניין הרעילות.

רפואי זה רפואי וUG זה UG - אני יותר מבטוח שאם נבדוק נגלה כמה דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית