הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יחס בין העובדים במקום עבודה

• פותח/ת השרשור Kakarot
  • פורסם בתאריך

Kakarot

משתמש פעיל
832
730
נק' מוניטין:
1,235
832
730
זה קצת ארוך וחופר אבל זה קצת דחוף לי בעזרה אז ממש תודה מי שעוזר 😃

יש לי עבודה זמנית שמקבלים את השכר בשחור (מציינת שזה מלצרות), אני עובדת שם רק כאשר חברה שלי מבטלת משמרות ולא יותר מזה.
מאז שהתחלתי לעבוד יש שם עובדת שתמיד צריכה להיות בכסאח איתי, לא החלפתי מילים איתה לרע או לטוב אבל פשוט בכוח ניסתה תמיד להוציא אותי רע מול האחראי, כמובן שהאחראי מחבב אותי מבלי להשוויץ אני פשוט עובדת טובה.
היא תמיד דופקת איחורים של שעה-שעה וחצי ,כשהיא במשמרת היא מביאה ללקוחות מבטים מזלזלים כשהם מבקשים להחליף מנה מסיבות כאלה ואחרות ויכולה להביא עוד הרבה דוגמאות ובמילים אחרות?אני עושה עבודה של שניים.
כבר יצא אחרי שסיימתי משמרת והאחראי חילק לי את השכר תמיד האחראי היה סופר x וכשאני חוזרת הביתה אני רואה שיש לי x-50,x-100
תמיד הייתי בטוחה שאני סתם שמעתי לא נכון.
אתמול הייתי במשמרת בוקר וגם העובדת הזאת הייתה(היא עבדה כפולה) ,אחרי שסיימתי הוא ספר וחילק לי את הכסף ונתן סכום x ,ספרתי לעצמי לראות אם זה אותו סכום שאמר וכן. שמתי את הכסף בתיק והתלבשתי והעובדת הזאת נכנסה ועברה בחדר וחיפשה משהו ואז יצאה ,חזרתי הביתה וספרתי שוב וראיתי שנעלמו לי 250 ש"ח.

עכשיו אני לא יודעת ממש מה לעשות ,חשבתי לדבר עם האחראי אבל אין לי ממש הוכחה שהיא לקחה ממני וכבר תקופה שנעלמים לי סכומים פה ושם ,הייתי אומרת שזאת לא היא אבל יצא פעם אחת שקניתי טבק לחברה והוא היה סגור !! השארתי שם בתוך שקית בלוקר אצלי ובאותה משמרת יצאה להפסקות סיגרייה כמה וכמה פעמים וכשסיימתי משמרת והבאתי את הטבק לחברה והיא דפקה לי צעקות אם אני מעשנת ,כי מתברר שהטבק היה כבר פתוח.
אז אני מתלבטת אם להתעמת איתה או לפתוח תיק ,אבל הבנתי שזה מסובך.

זה חמור מאד אם היא גונבת לך, האם יש מצלמות במקום העבודה שתוכלי לראות האם היא גונבת ומתי?

אם לא תנסה לשים מצלמה בעצמך (אפילו עם הפלאפון) תשאירי סכום כסף שלך בכוונה במקום יחסית חשוף ותנסי לצלם אותה גונבת.
זה מרגיז אותי מאד שמישהו עושה כזה דבר

• פותח/ת השרשור
זה חמור מאד אם היא גונבת לך, האם יש מצלמות במקום העבודה שתוכלי לראות האם היא גונבת ומתי?

אם לא תנסה לשים מצלמה בעצמך (אפילו עם הפלאפון) תשאירי סכום כסף שלך בכוונה במקום יחסית חשוף ותנסי לצלם אותה גונבת.
זה מרגיז אותי מאד שמישהו עושה כזה דבר
תספר לי על זה,חזרתי אתמול הביתה וכשראיתי שנעלם לי סכום כסף שהשקעתי מאמץ אני די התעצבנתי.
לפחות החדר כושר הפיג קצת עצבים 😄
ובחדר הלבשה לא ידוע לי שיש מצלמות אבל זה היה חוסך לי הוכחות

תספר לי על זה,חזרתי אתמול הביתה וכשראיתי שנעלם לי סכום כסף שהשקעתי מאמץ אני די התעצבנתי.
לפחות החדר כושר הפיג קצת עצבים 😄
ובחדר הלבשה לא ידוע לי שיש מצלמות אבל זה היה חוסך לי הוכחות

אז כמו שאמרתי תנסי לארגן צילום לאחר מכן תלכי למשטרה ותאמיני לי שהיא תצטער על הרגע שהיא עשתה את זה, את יכולה גם להגיש נגדה תובענה פלילית ולבקש פיצוי אבל זה סיפור אחר

תגשי לאחראי וספרי לו, לאחר מכן אם אין שינוי לגשת אליה ולומר לה שאם היא תמשיך את תגישי תלונה ושהכל מוסרט.

• פותח/ת השרשור
אז כמו שאמרתי תנסי לארגן צילום לאחר מכן תלכי למשטרה ותאמיני לי שהיא תצטער על הרגע שהיא עשתה את זה, את יכולה גם להגיש נגדה תובענה פלילית ולבקש פיצוי אבל זה סיפור אחר
מעדיפה כמה שיותר לא לערב משטרה והשטויות האלו, יש לי מצלמה קטנה חיקוי של גו פרו כזאת וזאת לא בעיה לצלם האמת
השאלה אם יש לזה השלכות
תגשי לאחראי וספרי לו, לאחר מכן אם אין שינוי לגשת אליה ולומר לה שאם היא תמשיך את תגישי תלונה ושהכל מוסרט.
יש לי בערב משמרת אז אני אגש אליו ,יש לי את הפחד הזה שהוא יחשוב שאני מחרטטת או משהו בסגנון כי אין הוכחה ושנית , יחשוב שאני מלכלכת עליה כמו שהיא משמיצה עלי.
נשים שק של נחשים
שלא תחשוב ככה, כל הנשים שאצלי בעבודה בחורות עם ראש על הכתפיים וישרות (כנ''ל גם לגברים שעובדים במקום)
היא פשוט היוצאת דופן.

יש לי בערב משמרת אז אני אגש אליו ,יש לי את הפחד הזה שהוא יחשוב שאני מחרטטת או משהו בסגנון כי אין הוכחה ושנית , יחשוב שאני מלכלכת עליה כמו שהיא משמיצה עלי.
שיחשוב מה שבא לו, תגידי לו שנעלם לך כסף מהארנק ושאת חושדת שזאת היא.
ותשאלי אם יש מצלמות.

ובכללי, את לא יכולה לשמור את הכסף בכיס או משהו מהרגע שאת מקבלת את זה?

לדעתי עדיף קודם לנסות לצלם הוכחה לפני שאת ניגשת לדבר עם האחראי. כי אם תדברי איתו הוא כנראה ידבר איתה והיא מן הסתם תכחיש ואולי גם תפסיק לגנוב ממך ואז לא תהיה לך שום הוכחה.

שימי פצצת צבע בתיק ותתפסי אותה על חם

פתרון פחות קיצוני זה פשוט להביא מנעול

• פותח/ת השרשור
מי משאיר סכום כסף ללא השגחה/מנעול?
אם אתה בא להאשים אותי בעקיפין,אז נתחיל מכך שהלוקרים שיש זה נטו לשים את התיק ולא יותר מזה.
וחוץ מזה שאני שמה את הסכום כסף במקום שצריך ממש לחטט בשביל להוציא ,אלא אם כן יצא לך לפתוח את התיק כמה פעמים ואפשר להוציא בשלוף.
שימי פצצת צבע בתיק ותתפסי אותה על חם

פתרון פחות קיצוני זה פשוט להביא מנעול
אין איפה לנעול במקום עבודה לצערי.
היה גם איזה מצב שכבר ממש רציתי להרים עליה יד מרוב עצבים,לא הרמתי בסוף.
שיחשוב מה שבא לו, תגידי לו שנעלם לך כסף מהארנק ושאת חושדת שזאת היא.
ותשאלי אם יש מצלמות.

ובכללי, את לא יכולה לשמור את הכסף בכיס או משהו מהרגע שאת מקבלת את זה?
הוראה של האחראי זה לבוא בג'ינס\טהים שחורים\כהים . אני וג'ינסים לא הכי מסתדרים ואם כן אז כבר היו מקרים שנפלו לי המפתחות מהכיס,אז טייץ בכלל.
לדעתי עדיף קודם לנסות לצלם הוכחה לפני שאת ניגשת לדבר עם האחראי. כי אם תדברי איתו הוא כנראה ידבר איתה והיא מן הסתם תכחיש ואולי גם תפסיק לגנוב ממך ואז לא תהיה לך שום הוכחה.
אני אגיב לך ולמורן, דיברתי עם המנהל ומסתבר שזה לא מקרה ראשון שהתלוננו שהיא עוקצת 😃
הסברתי לו את כל המצב ושתמיד נעלמו לי סכומים כאלה ואחרים, ובאופן כללי המצב עם העובדת המסוימת,
הוא הבין אותי לחלוטין ובינתיים לפי מה שהבנתי הוא יחזיק אותה בינתיים ,פשוט יקצץ לה את כל המשכורת למינימום וכל מה שהיא עקצה ממני הוא יחזיר לי באופן אישי.שדרך אגב במקור אצלנו זה משכורת מינימום פשוט יוצא עם הטיפים לפעמים 33~25 ש''ח לשעה.
ובנוסף אני אעיף לה סטירה נטו על הגניבה 🤬

אולי יש לה פרוטקציות...
את יכולה לנעול את התיק בכל מקרה, גם לי בעבוד יש לוקרים כאלו, אבל יש מנעול לריצ'רצ'ים של התיק עצמו, לא בעיה לקנות.
ואם האחראי כזה אחלה, והוא טוען שזה לא פעם ראשונה שיש עליה תלונות, אז שיהיה אחראי מספיק כדי לספק מנעולים ללוקרים לעובדים שלו.

אולי זה אותו מקרה כמו של הבחור שאמר כאן שגנבו לו את הנעליים בחדר כושר ? בנאדם שיש לו הפרעה נפשית כלשהי שקשורה לגנבה, נראה לי שזה גם במקרה אצלך.

אצלי גם התחיל עכשיו כסאח שמעצבן אותי ביני לבין המעסיק. עובד שם שנה ו-10 ומעוניין שיפטרו אותי בשביל דמי אבטלה והמעסיק לא מוכן לתת לי מכתב פיטורין. בודק אופציה של תביעה.

אולי זה אותו מקרה כמו של הבחור שאמר כאן שגנבו לו את הנעליים בחדר כושר ? בנאדם שיש לו הפרעה נפשית כלשהי שקשורה לגנבה, נראה לי שזה גם במקרה אצלך.

אצלי גם התחיל עכשיו כסאח שמעצבן אותי ביני לבין המעסיק. עובד שם שנה ו-10 ומעוניין שיפטרו אותי בשביל דמי אבטלה והמעסיק לא מוכן לתת לי מכתב פיטורין. בודק אופציה של תביעה.
זה בדיוק מה שעלה לי לראש
אולי גם לה יש את זה

חח תגיד לי איפה אתה חי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית