הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים המלצות החדשות מבחינת תזונה לספורטאים

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
כמה חלבון וכמה פחמימות: ההמלצות החדשות לגוף שרירי

המאמר הגיע אמנם מהאתר המפוקפק Ynet. אך הכותב ,לשם שינוי, הוסיף רפרנס!!!
(מופיע למטה בשביל מי שרוצה לדלג על כל הבולשיט).

האם אנשים סוף סוף מתקרבים להבנה שבשביל ללהתפתח צריך טיפה יותר חלבון מ 0.8 גרל לקילו?!

להצהרת העמדה המלאה של האקדמיה לתזונה ודיאטה (Academy of Nutrition and Dietetics - AND), הדיאטנים של קנדה (Dietitians of Canada - DC), והקולג' האמריקאי לרפואת ספורט (American College of Sports Medicine - ACSM) על תזונה לספורטאים:

Nutrition and Athletic Performance 2016 He.pdf

תוספי תזונה המוכחים כיעילים לשיפור ביצועים:

קפאין קריאטין, ביתא אלנין, ניטרטים וסודיום ביקרבונט.
לא ברור איך הם קשורים.

תוספי תזונה המומלצים לתפקוד בריאותי:

חסר בתוספים הבאים נמצא קשור לירידה ביכולת הגופנית: ברזל, ויטמין D, סידן, אומגה 3, מולטי ויטמין ומינרל.

חסר במולטי ויטמין?..

• פותח/ת השרשור
תוספי תזונה המוכחים כיעילים לשיפור ביצועים:

לא ברור איך הם קשורים.

תוספי תזונה המומלצים לתפקוד בריאותי:

חסר בתוספים הבאים נמצא קשור לירידה ביכולת הגופנית: ברזל, ויטמין D, סידן, אומגה 3, מולטי ויטמין ומינרל.

חסר במולטי ויטמין?..
חחח, כמה צחקו עליו בגלל זה.
אבל עזוב, תקרא את הרפרנס

שון פורטל הוא בסדר גמור ,אבל עם איך שהתחום משתנה המאמר הזה כבר לא מעודכן ,רק עכשיו התפרסם מחקר שהראה שהויטמינים C וE פוגעים בפיתוח גוף כשהם נלקחים בסביבת האימון. זה היה אצל זקנים אבל זה לא משנה כי לרדיקלים חופשיים יש חלק חשוב בהעברת האותות גם להיפרטרופיה וגם לשיפור הכושר האירובי לאחר האימון אז הגיוני שנוגדי חמצון פוגעים בתוצאות. סוף סוף התפנתי אז אני יכול להתחיל לסכם לפורום מחקרים ,נתחיל עם זה.

אין לי מושג מה ניטרטים אבל סודיום יכול להיות יעיל באימוני נפח ארוכים.
עכשיו שאני חושב על זה... תמיד אחרי סט כבד ראשון אני מאבד המון מלחים.. ואולי זה רעיון לא רע לתסף בזה
(כמו שתיספתי בתחרות)

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג מה ניטרטים אבל סודיום יכול להיות יעיל באימוני נפח ארוכים.
עכשיו שאני חושב על זה... תמיד אחרי סט כבד ראשון אני מאבד המון מלחים.. ואולי זה רעיון לא רע לתסף בזה
(כמו שתיספתי בתחרות)
תיספת מלחים בתחרות? בכדורים או בשתיה? (סקרנות בעלמא...)

אגב בטא אלנין ממש עוזר. התחלתי להשתמש בו לפני כחודשיים וזה כמו קריאטין של הריאות, הוא ממש עוזר לנשום טוב ועמוק, שמתי לב שאני מסוגל לרוץ יותר, לעשות יותר חזרות, אתה מרוכז יותר בגלל הקטע עם החמצן וגם לא יקר, מומלץ מכל הבחינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית