הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2016

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

מי לדעתכם יזכה במקום הראשון במר אולימפיה 2016?

• סה"כ מצביעים
    73
נתנו לו להעלות על הבמה רק מתוך כבוד.. בכל זאת הוא כמעט בן 60.
אגב רולי נראה מדהים, לא מבין למה מעריכים אותו במקומות נמוכים. לדעתי נכנס לחמישייה, בקלות.

נתנו לו להעלות על הבמה רק מתוך כבוד.. בכל זאת הוא כמעט בן 60.
אגב רולי נראה מדהים, לא מבין למה מעריכים אותו במקומות נמוכים. לדעתי נכנס לחמישייה, בקלות.

בן 52.

רולי וינקלר באמת מדהים עד שזה מגיע לבטן ואגן שפשוט הורס הכל,דקסטר זה אותו דקסטר שכולנו מכירים אבל לפיל היט אין מתחרים!

באמת לברון עשה בדיחה שהוא עלה לבמה כשהוא נראה ככה .. הרגליים שלו זוועה

כל אלה שזלזלו בקווין לברון אתם פשוט לא הבנתם את כל המטרה של לעלות על במה במעמד כזה מטורף. הבנאדם בא להראות שלמרות גילו (52) ולמרות שלא התחרה 13 שנה ולמרות שהיו לו במהלך ההכנה כמה פציעות שהוא לא סיפר אליהם עד אחרי התחרות (היו לו בעיות בברך שמאל אם אני לא טועה בגלל זה הוא לא הצליח לעשות סקוואט ולכן הרגליים שלו לא היו ברמה גבוהה,כמו גם הייתה לו פציעה בשרירי החזה) הבנאדם לא ויתר ועדיין ניסה להגיע לשייפ הכי טוב שהיה אפשר עם כל המגבלות האלו . אז במקום לשפוט אותו למה הוא עשה את זה פשוט תעריכו אותו ותנו לו את הכבוד שמגיע לו . הוא בעצמו אמר בכמה רעיונות שעשו איתו שהוא בסה"כ רוצה לעלות על הבמה לתת הכל ולהציג את כל מה שיש לו והמיקום מבחינתו זה רק מספר .

הוא בעצמו אמר בכמה רעיונות שעשו איתו שהוא בסה"כ רוצה לעלות על הבמה לתת הכל ולהציג את כל מה שיש לו והמיקום מבחינתו זה רק מספר .

הוא דוקא אמר שהוא החליט להתחרות בשביל להיות ראשון.
אפשר לראות את זה מתי שהוא הודיע רשמית שהוא הולך להתחרות.
דיבר על זה שהוא תחרותי מאוד ושהוא בא בשביל לזכות.

מסכים איתך שהמטרה הייתה לנסות ולזכות באמת , אבל לאחר שהוא התחיל להתאמן אני מאמין שהוא הבין שהוא לא יצליח להגיע לרמות הכי גבוהות בפרק זמן כזה קצר . אני מאמין שאם הוא ימשיך להתאמן ולהשקיע את כל מה שיש לו הוא יצליח להגיע לרמה גבוהה מאוד ואולי להגיע לאולימפיה שנה הבאה ( אני אישית מקווה שהוא ימשיך להתאמן , מעניין יהיה לראות אותו שנה הבאה)

כל אלה שזלזלו בקווין לברון אתם פשוט לא הבנתם את כל המטרה של לעלות על במה במעמד כזה מטורף. הבנאדם בא להראות שלמרות גילו (52) ולמרות שלא התחרה 13 שנה ולמרות שהיו לו במהלך ההכנה כמה פציעות שהוא לא סיפר אליהם עד אחרי התחרות (היו לו בעיות בברך שמאל אם אני לא טועה בגלל זה הוא לא הצליח לעשות סקוואט ולכן הרגליים שלו לא היו ברמה גבוהה,כמו גם הייתה לו פציעה בשרירי החזה) הבנאדם לא ויתר ועדיין ניסה להגיע לשייפ הכי טוב שהיה אפשר עם כל המגבלות האלו . אז במקום לשפוט אותו למה הוא עשה את זה פשוט תעריכו אותו ותנו לו את הכבוד שמגיע לו . הוא בעצמו אמר בכמה רעיונות שעשו איתו שהוא בסה"כ רוצה לעלות על הבמה לתת הכל ולהציג את כל מה שיש לו והמיקום מבחינתו זה רק מספר .
הוא לא היה ראוי לעמוד על הבמה,התחרות הזאת כבר לא לרמה שלו עם כל הכבוד שהוא בן 52 והוא עבר פציעות זה לא מעניין אף אחד,זה כמו שאנדי בולטון יעלה להתחרות מול אדי הול בדדליפט
הוא עשה את זה נטו בשביל קידום החברת תוספים שלו

Back
למעלה תחתית