הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2016

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

מי לדעתכם יזכה במקום הראשון במר אולימפיה 2016?

• סה"כ מצביעים
    73
באופן אישי אני מהמר על דקסטר

היטלר על הקאמבק של לברון

• פותח/ת השרשור
יום לפני התחרות, מסיבות עיתונאים, חתימה על פוסטרים, מפגש עם אוהדים וקבלת מספר לתחרות.
כל התמונות מאתר Flex.

ES_20160914_0007.png
ES_20160914_0010.png
ES_20160914_0013.png
ES_20160914_0014.png
ES_20160914_0016.png
ES_20160914_0020.png
ES_20160914_0021.png
ES_20160914_0024.png
ES_20160914_0091 (1).png

לברון לא נכנס לטופ 10
רולי וינקלר בהחלט הפתעת השנה
ואין לאף אחד סיכוי לדגדג את פיל היט שכנראה ישבור את שיא הזכיות ברצף עד 2020
מתי הטופ 10 במוצש לפנות בוקר(שעון שלנו)?

מה אומרים? שקווין לברון נראה כמו פארודיה על פיתוח גוף,אם נותנים לו להיכנס ל16 זה בדיחה

מה אומרים? שקווין לברון נראה כמו פארודיה על פיתוח גוף,אם נותנים לו להיכנס ל16 זה בדיחה

לא היית נסחף עד כדי כך, צריך לקחת את הדברים בפרופורציות. הבן אדם בן 50 ואגדה בספורט הזה ותכל"ס עשה שייפ מטורף לגילו ולא רק, ויש לו עוד יום של העמסה לפניו. לא חושב שייכנס לטופ 10 וכל המהלך הזה הוא בעיקר צד שיווקי, שהרי יש תוספי תזונה שעל שמו שהוא רוצה לדקם וכו'. בכל מקרה, הבאתו של לברון הוא טוב לאולימפיה כולה שבשנים האחרונות איבדה קצת עניין...

בגלל שהוא רוצה לקדם את העסקים שלו זה בדיחה לא הבנת? הוא לא מתקרב לרמה של האולימפיה וזה יהפוך את התחרות לבדיחה,אחי זה מר אולימפיה זה לא במה לחובבנים,עם כל הכבוד ויש כבוד לקווין לברון האגדי שבגיל 52 עשה סוג של קאמבק,זה עדיין לא הבמה שלו ויש מתחרים צעירים לא מוכרים בכלל שמשאירים עליו אבק,הוא קטן לא דחוס והוא איבד פרופורציות מה שלא משאיר ממנו זכר למה שהוא היה,בקיצור הכל פוליטיקה

קטן, לא דחוס?????
מה זה דחוס?
הוא יותר פרופרציונלי מרוב החברה על הבמה הזאת .
כולל מר אולימפיה הנוכחי.

לברון בא לשואו ולהוכיח שהוא יכול לדרוך על במה שוב. לא מעבר לכך, וגם הוא ציחקק על העניין כשנשאל באופן ישיר. לקדם או לא לקדם שיווק אישי, זה לא אכפת. לדעתי ההצטרפות שלו מוסיפה משהו טוב השנה, גם אם זה אומר על חשבון איכות. כמובן שלדעתי לא יגיע לטופ10 וגם לא חושב שהוא עצמו מכוון לשם. לזכותו גם יאמר שהוא ריאלי ודי צנוע. אחלה לברון אחרי הכל

דקסטר נראה מפחיד

הבן אדם התכונן לאולמפיה 6 חודשים בעוד אחרים כבר עמוק בפנים.
הייתי נותן לו עוד שנה והוא יוכל להתחרות ברמה.

קצת כבוד ללברוני. (לא לברון)

בונא רולי פשוט מטורף וגם בונאק:

EzVy8TzTULg.jpg

fVy7k5wL2Bg.jpg

7P4nP0M6HTo.jpg

_oRI4TDtnz8.jpg

כל מי שהגיב כאן וזרק מילה אחת טובה על לברון אין לו מושג בפיתוח גוף,הייתי נותן לו להתחרות במאסארס 50+ בנאבא ישראל,לא משנה כמה זמן ואיך הוא התכונן הוא פשוט נראה זוועה ואין שום פרופורציה בשיט! מה זה דחוס? תסתכלו את וינקלר ובנאק בתמונה זה דחוס ולא רפוס,לברון רפוס קטן ואיבד כמעט כל פרופורציה של שריר בגוף,בהצלחה בחברת תוספים....
תמשיכו לעשות מעצמכם בדיחה,לא שאני בא לזלזל במישהו אבל למאור זרדז או יוני האנה היה מקום על הבמה יותר ממנו

קבצים מצורפים

• IMG_0534.JPG
    IMG_0534.JPG
    KB 90.4 · צפיות: 290
Back
למעלה תחתית