הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Olympia 2016

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

מי לדעתכם יזכה במקום הראשון במר אולימפיה 2016?

• סה"כ מצביעים
    73
רולי:

13920960_264825340567024_5440267644980605950_n.jpg

ביג ראמי:

13887124_551878244984259_7564358496748218211_n.jpg

וולף בחוץ בגלל בעיות בריאותיות, ברנץ' גם מחוץ לאולימפיה, קאי נשאר עם הקטעים הפילוסופיים שלו על החיים...כנראה שפיל הית' ייקח את התואר שוב, אבל אם רוב המתחרים יגיעו בשייפ שיא אז תהיה רמה מטורפת: נראה שביג ראמי השתפר, לרולי אסור לצאת מכווית אלא רק יומיים לפני התחרות, רודן, מקמיליאן, דקסטר וכמובן קווין לברון - כולם יצליחו לתרום את שלהם בשואו השנה.

וולף בחוץ בגלל בעיות בריאותיות, ברנץ' גם מחוץ לאולימפיה, קאי נשאר עם הקטעים הפילוסופיים שלו על החיים...כנראה שפיל הית' ייקח את התואר שוב, אבל אם רוב המתחרים יגיעו בשייפ שיא אז תהיה רמה מטורפת: נראה שביג ראמי השתפר, לרולי אסור לצאת מכווית אלא רק יומיים לפני התחרות, רודן, מקמיליאן, דקסטר וכמובן קווין לברון - כולם יצליחו לתרום את שלהם בשואו השנה.
למה רולי בכווית לעזאזל? ולמה אסור לא לצאת מי שם?
או שלא הבנתי את ההקשר?

למה רולי בכווית לעזאזל? ולמה אסור לא לצאת מי שם?
או שלא הבנתי את ההקשר?

לא הבנת את ההקשר. הרי את השייפ הכי טוב שלו השנה הוא הראה אחרי שהות של זמן מסוים בכווית, אז רשמתי בקטע טוב, שלא ייצא משם עד התחרות (כך יבוא שוב מוכן)...

לא הבנת את ההקשר. הרי את השייפ הכי טוב שלו השנה הוא הראה אחרי שהות של זמן מסוים בכווית, אז רשמתי בקטע טוב, שלא ייצא משם עד התחרות (כך יבוא שוב מוכן)...
אני עדיין מופתע שהוא שם, מה יש לו לעשות שם חח

• פותח/ת השרשור
Branch Warren כנראה לא ישתתף השנה בתחרות מפאת חוסר נקודות.
באמתחתו רק 2 תחרויות, במרץ האחרון הוא השתתף ב- Levrone Pro Classic וסיים שלישי וב- Arnold Classic USA הוא סיים במקום החמישי - שני הנצחונות הללו הביאו לו 8 נקודות בסך הכל, כאשר רק חמשת המתחרים עם הכי הרבה נקודות מגיעים לבמה להתחרות עם הגדולים.

Warren בן 41 וייתכן ועכשיו זה הזמן להתרכז במיזמים ריווחים יותר, כמו תוספות מזון, ביגוד וכדומה.

ניתן לראות את רשימת המשתתפים בקטגוריות המרכזיות, כולל הנקודות, בקישור הבא: http://www.evolutionofbodybuilding....ybuilding-physique-fitness-figure-and-bikini/

טופ 5 שלי
פיל
דקסטר
סאדריק מקמיליאן
שון רודן
ביג ראמי

פיל היט(לצערי הפוליטיקה כנראה שוב תכריע)
קאי גרין(במידה ויתחרה)
דקסטר גקסון
רולי וינקלר
שון רודן

מקווה שאני טועה בקשר לפיל ואחד מהשלושה שמתחתיו יזכו..

• פותח/ת השרשור
Phil Heath מפרט את התזונה שבועות לפני התחרות אין הפתעות: הרבה דגים, חלבוני ביצה, סטייקים ואורז לבן ובקושי ירקות.

רק עוד שבועיים!

מישהו הצליח להבין למה קאי גרין לא משתתף השנה?

מעניין אותי רק סדריק וגרין. כל השאר עוד בובות בתחרות שהתוצאות שלו קנויות מראש. יש למישהו ספק שפיל יקח? אז מה הטעם לדבר על החולשה של וולפ או על YOUNG BUCK בלי "שריר בוגר"..
Bonac, William - Netherlands
DeAsha, Nathan - United Kingdom
Elssbiay, Mamdouh - Egypt
Greene, Kai - USA
Heath, Phil - USA
Jackson, Dexter - USA
Kuclo, Steve - USA
Lenartowicz, Josh - Australia
Levrone, Kevin - USA
Martinez, Victor - Dominican Republic
McCarver, Dallas - USA
McMillan, Cedric - USA
Osladil, Lukas - Czech Republic
Pakulski, Ben - Canada
Rhoden, Shawn - USA
Williams, Akim - USA
Winklaar, Roelly - Curacao
Wolf, Dennis - Germany

לברון ומרטינז עבר זמנם. וולף ופולוסקי מסודרים עם ליין של תוספי תזונה ולא שואפים למק 1. נשאר לחכות להפתעה מהמצרי(מק 2?) אבל בתאכלס אם אתם מכירים דעות של מפתחי גוף בנפרד(ואת התוכניות שלהם לדוגמא MI40)- כבר לא אכפת לאנשים מי יקח. האימונים של סדריק הפתיעו אותי לטובה- בגלל זה אני מעדיף מישהו שבוחר עבודה קשה וטיול בטבע מאשר צרכנות ואגו כמו אצל פיל.
התמונות מטעות, באולימפיה שעברה פיל חצה את הקו הלבן בתחרות אז המצלמות תפסו אותו יותר. תיאטרון בובות :ם

דווקא דקסטר יכול להפתיע הוא נראה מצוין למרות שכנראה פיל יקח

• פותח/ת השרשור
Iris Kyle, זוכת Ms. Olympia משנת 2006 עד 2014 (10 נצחונות בסך הכל כאשר 9 נצחונות רצוף!), בסט של קליפים בהם היא מתאמנת ולא יותר מידי מדברת. מרשים ביותר.

הנה הפרק האחרון שלה מלפני יומיים, בה היא מאמנת ידיים. מומלץ לצפות בשאר הסרטונים בערוץ שלה.

• פותח/ת השרשור
14232997_1295087033859581_6179247974107535842_n.jpg

• פותח/ת השרשור
רשימת המתחרים בקטגוריות המובילות לפי אתר Flex.

2016olympia_officiallist_212.jpg
2016olympia_officiallist_bik.jpg
2016olympia_officiallist_cp.jpg
2016olympia_officiallist_fig.jpg
2016olympia_officiallist_fit.jpg
2016olympia_officiallist_mbb.jpg
2016olympia_officiallist_mp1.jpg

Back
למעלה תחתית