הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושבים שהבחור הצעיר הזה על חומרים?

יש מצב שהוא לא טבעי...
שהייתי בארה"ב שמעתי מלא נערים מדברים בכיף בין עצמם על זה שהם לוקחים חומרים..

• פותח/ת השרשור
וואו... 😳
s6000987hj3.jpg

s6001021kh9.jpg

s6001036aq5.jpg

s6001045vc9.jpg

s6001068gb2.jpg

נערך לאחרונה:
עכשיו אני בטוח שהוא לא טבעי, ממש לא נראה כמו ילד בן 15

• פותח/ת השרשור
הוא 16 וחודש אחי... אגב אחי אני מכיר מלא אנשים בגיל הזה (15-16-17) שנראים יותר מבוגרים ממנו... הוא לא כזה נראה "מבוגר"..

שמע איזה אינטרס יש לו לשקר... אם כבר רק לשקר לעצמו... דווקא עכשיו אני נוטה להאמין לו שהוא טבעי...
ראיתי את התגובות שלו והוא כל פעם עומד מאחורי זה שהוא לא על חומרים... והוא כותב תגובות ארוכות כל פעם, תעיף מבט בדיון הענק הזה שלו... הוא אומר שרק בנאדם מפגר יתחיל להשתמש בגיל הזה, ושהוא לא יודע איך אנשים חושבים על זה בכלל כי אין לו גם כסף לזה... אומר שזה נכון שזה קשה להאמין שהוא עשה את השינוי הזה אבל זה האמת... ושהוא מצפה שפה לפחות אלה שבפיתוח הגוף יאמינו לו ולא כמו האנשים בחוץ שרואים בנאדם "גדול" אומרים ישר סטרואידים.
אני אישית מאמין לו... אבל הכל יכול להיות.

מצד אחד,30 קילו בשנה בגיליים 15-16?
מצד שני,תזכרו בשנה הראשונה שלכם,הרוב,לפחות הרזים מאיתנו כמוני,עלו בשנה הראשונה איזה 15 קילו נכון? אבל מצד שני התחלנו גם בתור ילדי חזה ביסייספ,לא מדבר על שינה ותזונה
אם אתה מתחיל עם ידע,מתחיל ישר עם כמויות החלבון והקלוריות שצריך,יושן 8 שעות וישר מתאמן עם סקוואטים דדליפטים ודברים בסגנון
ולכל זה נוסיף קצת גנטיקה,אז וואלה הוא בהחלט יכול להיות טבעי

הוא פאקינג עשה שינוי מטורף,
אני לא מאמין לזה שהוא טבעי
גנטיקה גנטיקה גנטיקה אבל יש גבול.

אוקיי, הוא לא "טבעי". אז?

אתם מתלהבים מאלכסיי לסוקוב, ואני מסופק אם הבחור הצעיר הזה "טבעי".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית