הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון נטולה ממתיקים

• פותח/ת השרשור Reyel
  • פורסם בתאריך

Reyel

משתמש מתחיל
165
8
נק' מוניטין:
8
165
8
היי,

מכיוון שאני צריך לתסף כל יום, חשבתי שאולי אני צריך למצוא אבקה שמכילה כמה שפחות חומרים מלאכותיים (ממתיקים, מונע התגיישות -צורן/סיליקון)

אז מה אתם אומרים? כדאי לחשוב על זה או שזה דבר שולי וסתם יותר מיקר?
כבר השתמשתי בישראליים, נהנתי מהם ואשמח להמשיך גם מבחינת הטעם וגם מבחינת המחיר, אבל הקטע הזה קצת מבאס.

היי,

מכיוון שאני צריך לתסף כל יום, חשבתי שאולי אני צריך למצוא אבקה שמכילה כמה שפחות חומרים מלאכותיים (ממתיקים, מונע התגיישות -צורן/סיליקון)

אז מה אתם אומרים? כדאי לחשוב על זה או שזה דבר שולי וסתם יותר מיקר?
כבר השתמשתי בישראליים, נהנתי מהם ואשמח להמשיך גם מבחינת הטעם וגם מבחינת המחיר, אבל הקטע הזה קצת מבאס.
לא ישפיע עליך יותר מדי.
נכון להיום אין שום תמיכה להמנע מהממתיקים האלו (בכמויות האלה)

מסכים^
חוץ מזה אם אתה רוצה בלי ממתיקים אתה יכול לקנות חלבון בלי טעם.

אין שום בעיה עם הממתיקים בכמויות האלה, למרות שהייתי נמנע מאבקות עם אספרטם K, כי הוא נחשב מהממתיקים היותר בעיתיים ( שמעתי דברים על זה שהוא גורם אצל הרבה לכאבי ראש כרוניים)

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם הממתיקים בכמויות האלה, למרות שהייתי נמנע מאבקות עם אספרטם K, כי הוא נחשב מהממתיקים היותר בעיתיים ( שמעתי דברים על זה שהוא גורם אצל הרבה לכאבי ראש כרוניים)

מה עם מונע התגיישות? שזה בעצם סיליקון.
ידוע לך משהו על זה?

מה עם מונע התגיישות? שזה בעצם סיליקון.
ידוע לך משהו על זה?
לא בטוח לגבי זה, אבל קח בחשבון שסיליקון זה היסוד הכי נפוץ בטבע

• פותח/ת השרשור
במקום לפתוח נושא חדש אשאל כאן:

ידוע לכם משהו על חברת ansi? יש פשוט מבצע שווה במקום כלשהו על האבקת חלבון שלהם ANSI Pro Series ועל הקריאטין שלהם.
לא מצאתי חוות דעת בביקורות כאן.

במקום לפתוח נושא חדש אשאל כאן:

ידוע לכם משהו על חברת ansi? יש פשוט מבצע שווה במקום כלשהו על האבקת חלבון שלהם ANSI Pro Series ועל הקריאטין שלהם.
לא מצאתי חוות דעת בביקורות כאן.

תעשה חיפוש על החברה

אם אני לא טועה לא היו עליה פידבקים אוהדים במיוחד

• פותח/ת השרשור
תעשה חיפוש על החברה

אם אני לא טועה לא היו עליה פידבקים אוהדים במיוחד

הסתכלתי טוב על הקופסא של המוצר, הם מוסיפים לשם bcaa וגלוטמין, אז כנראה יש אמינוספייקינג...

אם אתה ממש חרד, יש לדיימטייז אבקת חלבון ALL NATURAL, ממותקת רק עם סטיביה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממש חרד, יש לדיימטייז אבקת חלבון ALL NATURAL, ממותקת רק עם סטיביה.

יקר לי כעת, בהמשך יותר אתאמץ בקשר לזה.
עזבתי את זה כרגע. התלבטתי בין אקסטרים לפיור. בסוף הזמנתי אקסטרים ואת פיור בהמשך.

בסוף יסתבר לנו שחלבונים ישראלים הכי משתלמים... אם פיור יעשו אבקה עם סטיביה ובלי מונע התגיישות בכלל מצויין.

תודה לכולם!

חלבונים ישראלים תמיד יהיו זולים ומשתלמים בהשוואה לחלבונים מיובאים, כל אחד עושה את השיקולים שלו.

• פותח/ת השרשור
חלבונים ישראלים תמיד יהיו זולים ומשתלמים בהשוואה לחלבונים מיובאים, כל אחד עושה את השיקולים שלו.

מה לעשות... חייל:P:
גם תמיד נחמד לקנות תוצרת הארץ.

Back
למעלה תחתית