ייעוץ צרבות בסייקל טרן

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
פעם שנייה שאני משלב טרן בסייקל וניכר שהחומר legit. מה שכן, גם בפעם הראשונה וגם כעת, יש לי צרבות נוראיות. עם סיום הסייקל הראשון בו שילבתי טרן חלפו הצרבות, ואני מעריך שכך יהיה גם עם סיום הסייקל הנוכחי. יש דרך כלשהי להתמודד עם צרבות מעין אלו? (כרגע אני "נילחם" בזה עם סודה קרה).

לא אופייני מה שאתה מתאר. בכל מקרה תוכל לנסות לקחת תרופה OTC נגד צרבות. שלב וראה אם יש שינוי

תוכל לציין ברנד? אני חושב שכל הפורום ישמח לקבל חוו״ד על חברות שונות במיוחד אם הן legit

פעם שנייה שאני משלב טרן בסייקל וניכר שהחומר legit. מה שכן, גם בפעם הראשונה וגם כעת, יש לי צרבות נוראיות. עם סיום הסייקל הראשון בו שילבתי טרן חלפו הצרבות, ואני מעריך שכך יהיה גם עם סיום הסייקל הנוכחי. יש דרך כלשהי להתמודד עם צרבות מעין אלו? (כרגע אני "נילחם" בזה עם סודה קרה).
קח אומפדקס מסופרפארם

• פותח/ת השרשור
קח אומפדקס מסופרפארם
תודה, מסתבר שזה לא צרבת, משום מה התאבון שלי ירד ואני פשוט מתקשה לאכול את הכמות הנדרשת. אני נילחם עם האוכל ומנצח, אבל זה מלווה בהעלאות גירה ובאופן כללי תחושה לא נעימה. קראתי קצת ברשת, ולצד אלו שטרן מגביר להם את התיאבון, ישנם כאלה שעם טרן יורד להם התיאבון. מה גם שלהיות רוב היום בחוץ בחום של באר שבע לא תורם למערכת העיכול. בינתיים מתמודדים.

תודה, מסתבר שזה לא צרבת, משום מה התאבון שלי ירד ואני פשוט מתקשה לאכול את הכמות הנדרשת. אני נילחם עם האוכל ומנצח, אבל זה מלווה בהעלאות גירה ובאופן כללי תחושה לא נעימה. קראתי קצת ברשת, ולצד אלו שטרן מגביר להם את התיאבון, ישנם כאלה שעם טרן יורד להם התיאבון. מה גם שלהיות רוב היום בחוץ בחום של באר שבע לא תורם למערכת העיכול. בינתיים מתמודדים.
גם לי זה קורה מה שאתה מתאר..
אני עכשיו על טרן אנאדרול וסוסטנון וכל ארוחה זה סבל מחדש.
אפילו אם יש תיאבון טרם הארוחה, אחרי שני ביסים מרגיש כבר שלא מסוגל להכניס כלום לפה.
מוריד עם מים כל ביס ולוקח גם אומפרזול זה קצת עוזר.
יכול להיות שאצלי זה בגלל האנאדרול שמעמיס על הכבד ומשפיע על התיאבון.. אבל כנראה שגם הטרן תורם לעניין..

חוסר תיאבון עשוי להיגרם גם שלא משימו בחומרים
האם בעבר, בזמן לקיחת טרן, חווית הרגשה דומה?
מה עוד מכיל הסייקל, ובאילו מינונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית