הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בטן תחתונה "כרס"

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
ערב טוב,
אני מעוניין לדעת האם יש סיבות לא קשורות לגנטיקה שבגללן יכולה להיות בטן תחתונה בולטת \ צבירת שומנים בבטן התחתונה.
מעניין אותי האם יש אפשרות שזה נובע מאופן התזונה שהיה לי בעבר? (קראתי בין השאר שיש קשר בין בעיות לחץ דם וכרס?!)
בנוסף, בילדותי עברתי ניתוח כיוון שהיה לי קילה, האם יש אפשרות שיש לי ספאזם מולד בשריר הבטן \ בליטה של האיברים הפנימיים? האם יש דרך לשפר את המצב? האם חיזוק השריר קשור לכך?
בין השאר, קראתי שזו גם יכולה להיות תוצאה של בעיה במעי שבעקבותה יש נפיחות, כמו למשל רגישות לגלוטן, מה הדרך לדעת אם כן והאם יש אפשרות כזו?
שאלה אחרונה בנושא, במקרה ומדובר אך ורק בצבירת שומן איזורית האם יכול לקרות מצב שאחרי שירדתי לאחוז שומן נמוך מאוד - בביצוע המסה שלאחריה אופן התחלקות צבירת השומן תהיה שונה עקב תזונה מאוזנת ובריאה יותר וגירוי שריר מהאימונים יביא לשינוי כלשהו בנטיית הגוף לפזר שומן?

תודה רבה לכל הנרתמים לעזרה במלחמה בכרס.

- שאלה נוספת -
אנדרוגניות......
אם קיימת דרך לשפר את ה"ליבידו" (יצר המיניות), האם קיים קשר כלשהו בין כך לבין עליה סינרגטית של הורמונים אנדרוגניים ולכן עליה במסת שריר וכו'?

נערך לאחרונה:
לא הבנתי הרבה אבל אני אנסה לענות כי לא עונים לך אחרים
לחבר שלי יש משהו מוזר כזה בבטן בגלל שהוא היה לובש בגדים צמודים כאלה כשהוא היה שמן ועכשיו ישלו יותר שומן בבטן התחתונה כזה...
לא נראה לי תיהיה שינוי בחלוקת השומן בגוף כי גנטיקה זה גנטיקה (אולי עם חומרים), אבל יכול להיות ששומן במקום מסויים יראה פחות בגלל שהשריר "יסווה" אותו

מצטער אם לא עניתי מספיק אני פשוט לא יודע הרבה כמו המנהלים

בטן תחתונה זה בכללי אזור שנוטה יותר לצבור שומן אצל הרבה אנשים (אבל מבחינה אנטומית לא קיים שריר כזה).

נערך לאחרונה:
אצל גברים בגלל הטסטוסטרון עיקר השומן מתרכז בבטן ובגב התחתון. ואצל נשים בירכיים והיד האחורית.

בטן תחתונה שומנית ו"נופלת" נוטה להווצר אחרי עליות וירידות קיצוניות במקשל. כלומר, אם היה לך הרבה יו-יו במשקל, או לעיתים תקופות ו/או כמות גדולה של משקל, רוב הסיכויים שהבטן התחתונה הזאת תתחיל להלוט וליפול.

בנוסף, לחץ (סטרס) גם תורם להווצרותה.

ברומילדה , לפי מה שידוע לי ,את לא כלכך צודקת במה שכתבת.

אני מחכה לספר של לייל בנושא, שיעשה לי סדר בכל המחקרים שקראתי (עדיין לא הגעתי לרמה שבה אני מרשה לעצמי להסיק בה מסקנות). אם יהיה משהו להוסיף אז אני אקפיץ את הנושא...

נערך לאחרונה:
בכל זאת נענה לך לבינתיים כדי שלא תרגיש מקופח.

לגבי הרגישות לגלוטן ,זה אפשרי מאוד, חלק לא קטן מהרגישים לגלוטן לא יודעים על כך בכלל, תנסה לא לצרוך מוצרים עם גלוטן ,בלי לקצץ יותר מידי בפחמימות(תתחיל לטחון ספגטי וציפס) ותבדוק אם זה מסתדר.

בד"כ יש לגברים שומן עקשן באזור, אבל השאלה איך הכרס נראית, מדובר בצמיג או בבליטה אחת מקדימה(כרס בירה) או בשניהם?

הבטן יורדת מהר בחיטוב?

אם זה באמת שומן עקשן, חשבת על משחת יוהמביין ?
חיים איתה במשך כל היום(מורחים פעמיים או שלוש ביום) והיא כנראה חודרת לשכבה הקרובה לעור ועוזרת לנייד שומן עקשן מאזורים שבהם השומן קרוב לעור(משחות לא חודרות יותר מ5 סנטימטר ולוקח להן לפעמים ימים לעשות זאת, אבל בהנחה שאתה לא צורך סטרואידים ,אז השומן העקשן בבטן שלך צריך להיות קרוב לעור ולא בין האיברים הפנימיים). בשימוש חיצוני ועל איזור קטן ,לא סביר בעליל שיהיו לה תופעות לוואי ,היא חוקית בארה"ב. פה היא לא מאושרת כך שאפשר להשיגה רק בהזמנות ועם קרובים.

לגבי ההשפעה של אימוני הכוח על התפזרות השומן ,יש סיכוי לא רע שזה משתנה לרעתך במקרה הזה דווקא, אבל אני רק מנחש...

אני אחזור אליך אחרי שקראתי את הספר וסביר שגם את הרפרנסים שלו ואתן לך תשובה ברמה מקצועית ולא מניחושים ומחקרים בודדים כמו עכשיו(אני מקווה שהיא לא תיהיה שונה בהרבה מזאת שעניתי לך).

לגבי הליבידו, אם אתה מזוכיסט ואתה רוצה שינוי לא קטן בריכוז הטסט, תשקול לא לאונן במשך כמה ימים והטסט שלך יקפוץ ,לפחות לטווח הקרוב,(לטווח הרחוק ,יכול להיות שזה הפוך דווקא , בעיקר אם יש לך בת זוג. ראיתי מחקרים שהראו שהטסט מגיב אחרת בתגובה לירידה בקיום יחסי מין מאשר לירידה באוננות. יכול להיות שזה קשר לא פשוט כלכך כמו שהוא נראה ממבט ראשון ולא טרחתי להתעניין בעניין עד הסוף. אני מניח שיש גם בעיה במתודולוגיקה של העניין ,כי לא תמיד קל להשגיח על מישהו שלא יגמור במשך פרק זמן ארוך).

אולי שווה לשקול להאט או לעצור את יחסי המין לפני אימון שיא חשוב פעם ב...

אגב, כל ממריצי הטסט שראיתי עד היום הם ***(בהתבסס על המחקרים).

נערך לאחרונה:
בטן תחתונה שומנית ו"נופלת" נוטה להווצר אחרי עליות וירידות קיצוניות במקשל. כלומר, אם היה לך הרבה יו-יו במשקל, או לעיתים תקופות ו/או כמות גדולה של משקל, רוב הסיכויים שהבטן התחתונה הזאת תתחיל להלוט וליפול.

בנוסף, לחץ (סטרס) גם תורם להווצרותה.

אתה צודק אבל זה בעיקר גנטי, אפשר למצוא הרבה אנשים על אחוזי שומן נמוכים שבחיים שלהם לא עברו חיטובים ויש להם את זה, אבל מאמין שאם הם יורדים לאחוז שומן חד ספרתי זה יכול להעלם.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לעוזרים ובעיקר לך ברק על ההתעמקות.
בקשר לגלוטן, אני באמת אשתדל להמנע למרות שעדיין קשה לומר אבל עדיף שלא.
אגב, ג'לטין מיוצר מחלבון הגלוטן נכון?
איך אוכל לדעת מה מכיל גלוטן ומה לא? (מעבר לכך שרשום על המוצר) למשל, שיבולת שועל? אורז?

באשר לעניין החרמנות, מעניין אותי פשוט אם קיימת תרומה באופן עקיף כלשהו בתיסוף בג'ינסנג, מקה, ג'ינקו בילובה, טריבולוס אשר ידועים כ"מגבירי און"?

לפי המחקרים שראיתי עד היום, הם יעזרו לך רק אם אתה עכבר או שיש לך טסט נמוך ברמה קלינית (אולי זה יעזור לאזולאי ,ראיתי שהוא פתח שאלה בתפוז).

לגבי הג'לטין ,אני אבדוק לך, זה אחד מהדברים שלא התעניינתי בהם כלכך.תמיד אמור להיות כתוב על המוצר...

בכל אופן ,אתה יכול לשאול בפורום תזונה צמחונית\ציליאק בתפוז ,המנהלת, "אלפקה פקה" היא חולת ציליאק (וגם צמחונית) ,אני מניח שהיא מבינה עניין יותר ממני.

לפי המחקרים שראיתי עד היום, הם יעזרו לך רק אם אתה עכבר או שיש לך טסט נמוך ברמה קלינית (אולי זה יעזור לאזולאי ,ראיתי שהוא פתח שאלה בתפוז).

לגבי הג'לטין ,אני אבדוק לך, זה אחד מהדברים שלא התעניינתי בהם כלכך.תמיד אמור להיות כתוב על המוצר...

בכל אופן ,אתה יכול לשאול בפורום תזונה צמחונית\ציליאק בתפוז ,המנהלת, "אלפקה פקה" היא חולת ציליאק (וגם צמחונית) ,אני מניח שהיא מבינה עניין יותר ממני.
שאלתי על זה גם כאן...
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=601
אפשר קצת פירוט על התוספים האלו שהוא ציין?

אני אחפש לך מעט אבסטרקטים על טריבולוס עד מחר, אני לא יכול להמליץ לך על כלום בגלל שאני לא רופא, אבל אני חושב שיש חנויות שמוכרות אותו כתוסף בארץׁ(ואם לא אז בטח bb.com). צריך גם לבדוק אם הכמויות שם מספיקות...

נערך לאחרונה:
אני אחפש לך מעט אבסטרקטים על טריבולוס עד מחר, אני לא יכול להמליץ לך על כלום בגלל שאני לא רופא, אבל אני חושב שיש חנויות שמוכרות אותו כתוסף בארץׁ(ואם לא אז בטח bb.com). צריך גם לבדוק אם הכמויות שם מספיקות...
או קיי ,תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית