הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול של חברת בלקן

קרם עוגיות

משתמש פעיל
331
43
נק' מוניטין:
-38
331
43
כדורים ורודים של בלקן מישהו ניסה לאחרונה את הדיבול שלהם ? איך הוא ?
רשמתי תקוד באתר והיה רשום שהוא מקורי אבל עם הודעה למטה :

Warning:
This code was checked time so far.
This may mean that the product you're checking probably has been a victim of counterfeiters.

האזהרה רק אומרת שמישהו כבר בדק את הדיבול הזה בעבר (אולי אתה הכנסת את הקוד לבדיקה פעמיים, אולי הדילר שלך).

לגבי באלקן בכלל והדיבול בפרט - יכול להיות שמדובר במוצר טוב. בעבר המוצר שלהם היה טוב. כיום המצב די סותר. רק מבחן התוצאה שלך יוכיח אם היה שם דיבול, או לא

באלקן די מוטלת בספק
אם תיקח את המוניטין שלה עד לפני שנתיים, עוד היה מה לדבר, וגם.. תלוי מאוד את מי היית שואל
איכשהו הם "שרדו" כל מצב עם חומרים שפעם עובדים על הגף ופעם עובדים עלייך
בחברה כמוה שלא מציגה קו אחיד באיכות והדעות כל כך מגוונות (לטוב ולרע) לא הייתי ממהר להשתמש, אפילו לא בדיבול שהוא חומר נפוץ מאוד ופשוט. לך תדע מה תקבל שם...

אני בסייקל נוכחי עם חומרים של זנקו. בין היתר טסט וטרן. אם הטרן שלהם מפגיז כל כך ואני לא נחלש כלל ואף מקבל ממש מוטיבציה בכל אימון, אז מה לגבי חומר פשוט כמו דיבול? לך חפש זנקו אחי לא תצטער

תודה על התשובות אבל למה אין שום מידע ברשת על זנקו ?
חברה חדשה יחסית, לכן אין מידע כל כך.
אני עכשיו על אנאדרול, טרן וסוסטנון שלהם. כבר ארבעה שבועות בסייקל ועליתי 9.3 קילו ( לא הכל שריר כמובן, בעיקר נוזלים מה שמעיד שהאנאדרול לפחות נותן קיק)..
לפני כן הייתי על טרן וסופרדרול שלהם, גם מהם הייתי מרוצה.
לפני זנקו הייתי משתמש בוורמודג. הבדל של שמיים וארץ.
דרך אגב, וורמודג ובאלקן שתיהן ממולדובה. השוק שם בקריסה ככה שלא הייתי נוגע בשום דבר שהגיע או לפחות מתיימר להגיע משם..
תקנה זנקו/מדיטק/אלפה פארמה.. זה מה שאני הייתי בוחר.
אם החוסר מידע באינטרנט לגבי זנקו מטריד אותך אז תקנה מדיטק או אלפא. שתיהן חברות וותיקות, האינטרנט עמוס במידע עליהן.

חברה חדשה שהגיעה לארץ מתאילנד
תן קצת זמן
לדעתי אם תמשיך להיות טובה אז התגובות יהיו בהתאם
אני כמו האחרון לפני חוקר ברשת לגבי מידע , זנקו לא נמצאת בשום איזכור , כמו כן ניסיתי להיכנס לאתרים רלוונטים בתאילנד על מנת לחפש את המוצרים הנל - ללא איזכור .
הייתי שמח אם מישהו יכול לעלות קישור לאיזה שהוא אתר שמכיל מידע כלשהו על החברה , אם מוזכר שם מחירים או מידע שעובר על חוקי הפורום אז אולי רק צילום מסך מציטוט .
אני מודע לבעיתיות של חברות ug לפרסם את מוצריה וכמו כן יודע שאיכות נמדדת עי ניסיון המוצר על לקוחותיה , אבל עם כל הפירגון פה בפורום הייתי מצפה לציטוט או לקישור אחד בנושא.
תודה מראש

אני כמו האחרון לפני חוקר ברשת לגבי מידע , זנקו לא נמצאת בשום איזכור , כמו כן ניסיתי להיכנס לאתרים רלוונטים בתאילנד על מנת לחפש את המוצרים הנל - ללא איזכור .
הייתי שמח אם מישהו יכול לעלות קישור לאיזה שהוא אתר שמכיל מידע כלשהו על החברה , אם מוזכר שם מחירים או מידע שעובר על חוקי הפורום אז אולי רק צילום מסך מציטוט .
אני מודע לבעיתיות של חברות ug לפרסם את מוצריה וכמו כן יודע שאיכות נמדדת עי ניסיון המוצר על לקוחותיה , אבל עם כל הפירגון פה בפורום הייתי מצפה לציטוט או לקישור אחד בנושא.
תודה מראש
לפי השמועות הבנתי שהיא חברת בת של march אם אני לא טועה .ובכלל יודע כמה חברות ug יש בתאילנד לא מוכרות ? שאין להם אתר אינטרנט . זה דבר שולי מצידי כל עוד שיש חומר פעיל והחומר לא כואב סטרילי , מצידי שזה יהיה מגרמניה . זה ידוע שחברות קמות שם כמו פטריות , כשמעבדה חזקה נופלת לא משנה איפה נניח בתאילנד לצורך הדוגמא עובדים שעבדו בחברה x מפרקים את המעבדה לוקחים ציוד ופותחים חברה חדשה ללא אתר אני מאמין שבהמשך הם יקימו אתר לבדיקת זיהוי מוצרים וכו

נערך לאחרונה:
נשמע הגיוני ....
אבל בכל זאת 😕
עזוב אחי אתה נכנס לעומק של עניין , אני יגיד לך משהו יותר מיזה ... ורטקס היא חברת בת של סיירוקס שגם הם למעשה ug שמיוצרת בארץ . אז למה אתה משתמש בורטקס ? הם לא טובים ? רפואי הם לא תיהיה בעניינים עדיין מיוצרים בארץ ועוד דבר יותר חמור , חבר שלי קיבל ויאל של טרן ארוך עם זכוכיות בפנים בטעות הוא הזריק את השמן הקריסטלי ונכנס לבית חולים להוריד את הציסטה שעשה לו הטרן בניתוח . אז לא כל אתר אינטרנט מחייב חברה שהיא טובה מצויינת ורפואית . שלא יאכילו אותך לוקשים אחי

הפכתי את האינטרנט ולא מופיעה שם כזה זנקו גם לא בחול ואפילו בארץ אין כזה.ניראה לי שמישהו פה עשה כמה כאלו בארץ וזהו

עזוב אחי אתה נכנס לעומק של עניין , אני יגיד לך משהו יותר מיזה ... ורטקס היא חברת בת של סיירוקס שגם הם למעשה ug שמיוצרת בארץ . אז למה אתה משתמש בורטקס ? הם לא טובים ? רפואי הם לא תיהיה בעניינים עדיין מיוצרים בארץ ועוד דבר יותר חמור , חבר שלי קיבל ויאל של טרן ארוך עם זכוכיות בפנים בטעות הוא הזריק את השמן הקריסטלי ונכנס לבית חולים להוריד את הציסטה שעשה לו הטרן בניתוח . אז לא כל אתר אינטרנט מחייב חברה שהיא טובה מצויינת ורפואית . שלא יאכילו אותך לוקשים אחי
רק תיקון קטן : עדיין לא מזריק ורטקס !
יש לי בסטוק אבל אני כנראה רגיש לסוג השמן שלהם , כרגע על טסטווירון ופרימו של בלקאן .

תודה מראש
מובן, איך תסביר את בחירתך בבאלקן המהוללת? ועוד פרימו? לאחר שהתנסית בפרימו רפואי?
אה, כן, ועל הדרך גם אנאבר...

"מה שרואים מכאן, לא רואים משם"

הצודק ביותר הוא זה שהחומרים פועלים הלכה למעשה. המקור חשוב, אבל לעיתים מסווה את האמת. כך רבים נוטים לייחס חשיבות יתרה, ולא מוצדקת, למקור "מהימן" כדי להרגיש טוב עם עצמם. בפועל האשליה גדלה כאשר השימוש מתגבר

מובן, איך תסביר את בחירתך בבאלקן המהוללת? ועוד פרימו? לאחר שהתנסית בפרימו רפואי?
אה, כן, ועל הדרך גם אנאבר...

"מה שרואים מכאן, לא רואים משם"

הצודק ביותר הוא זה שהחומרים פועלים הלכה למעשה. המקור חשוב, אבל לעיתים מסווה את האמת. כך רבים נוטים לייחס חשיבות יתרה, ולא מוצדקת, למקור "מהימן" כדי להרגיש טוב עם עצמם. בפועל האשליה גדלה כאשר השימוש מתגבר

מסכים לחלוטין , תראה , פתחתי את הדיון כי אני מנסה להשיג את מקור החברה זנקו על מנת לרכוש מוצרים, חלק מהחיפוש היה ברור ברשת ...לא מצאתי איזכורים כלל ולכן שאלתי.
בכל מקרה לא אשאל פה איפה ומי ...🙄
אמשיך לחפש ....
תודה

מסכים לחלוטין , תראה , פתחתי את הדיון כי אני מנסה להשיג את מקור החברה זנקו על מנת לרכוש מוצרים, חלק מהחיפוש היה ברור ברשת ...לא מצאתי איזכורים כלל ולכן שאלתי.
בכל מקרה לא אשאל פה איפה ומי ...🙄
אמשיך לחפש ....
תודה
התפוצה קטנה בינתיים וגם לי היה די קשה להשיג
אבל המתנתי ומצאתי
מאחר ומדובר בשחקן האטרקטיבי ביותר (זמינות פחות, אבל מינון, מגוון, נוחות) כיום, אז שווה לחכות
אני הייתי דוחה ביצוע סייקל אם זה היה תלוי בי, עד הגעה למקור אמין

התפוצה קטנה בינתיים וגם לי היה די קשה להשיג
אבל המתנתי ומצאתי
מאחר ומדובר בשחקן האטרקטיבי ביותר (זמינות פחות, אבל מינון, מגוון, נוחות) כיום, אז שווה לחכות
אני הייתי דוחה ביצוע סייקל אם זה היה תלוי בי, עד הגעה למקור אמין
יש לי 9 חודשים עד הסייקל הבא ...😭
ככה שיש לי סבלנות.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית