הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 220KG ל8 חזרות

• פותח/ת השרשור
לא מסכים, אבל זו בחירתך. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה.
זכותך לא להסכים, בוודאי שזה מגיע מתוך ניסיון. כשלים בסקוואט לרוב לא קורים בחלק הזה של נעילת הברך ובטח לא אצלי.
בכל מקרה, אם מישהו יגיד שהחזרות האלה לא נחשבות זה מקובל.

כשלים בסקוואט לרוב לא קורים בחלק הזה של נעילת הברך ובטח לא אצלי.
זו לא בדיוק הכוונה שלי. אני מדבר על הצבת העובדה כי באמת ביצעת את כל החזרות האלו.
לדוגמא: בטקסס אתה אמור לבצע בסקוואט 5X5 באימון נפח. על פי התוכנית במידה ואתה מבצע את הנפח אתה אמור להצליח לבצע את החמישיה העצימה ביום השלישי.
לפיכך, אם אתה מבצע את הנפח בצורה כזו *יכול להיות* שאתה לא תצליח לבצע את העצימות ביום השלישי.
שוב, זו רק דעתי, אני לא יודע עד כמה בפועל זה עקרוני.

לא מסכים, אבל זו בחירתך. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה.
גם יוסי קלמנוביץ טוען ככה באחת ההרצאות שלו, טווח התנועה הרלוונטי לשריר הוא עד לפני הנעילה ולכן בסרטון פה הוא כביכול מנצל את טווח התנועה הרלוונטי.

אני אישית נועל ברכיים ואנעל תמיד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זו לא בדיוק הכוונה שלי. אני מדבר על הצבת העובדה כי באמת ביצעת את כל החזרות האלו.
לדוגמא: בטקסס אתה אמור לבצע בסקוואט 5X5 באימון נפח. על פי התוכנית במידה ואתה מבצע את הנפח אתה אמור להצליח לבצע את החמישיה העצימה ביום השלישי.
לפיכך, אם אתה מבצע את הנפח בצורה כזו *יכול להיות* שאתה לא תצליח לבצע את העצימות ביום השלישי.
שוב, זו רק דעתי, אני לא יודע עד כמה בפועל זה עקרוני.
הבנתי את כוונתך, תמיד בעצימות אני מגיע ליעדים (אפשר להגיד שזה מקביל לאימון עצימות של טקסס מתוד)
בשמיניות זה יותר קיצוני ויש חזרות שהיה למוט עוד לאן זוז,
אבל נעילת ברך באופן כללי זה טווח מיותר שאגב לא מזיז את המוט (טווח תנועה לא רלוונטי)
לדוגמה כאן (260 5X5) אני לא נועל את הברך בצורה טובה מבלי לפספס טווח תנועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית