נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
3 סטים, קוואדס מפוצצים דם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לתקתק חזרות, טווח תנועה די זניח שבטח לא מהווה נקודה חלשה.למה אתה לא נועל את הברכיים בחלק מהחזרות?
לא מסכים, אבל זו בחירתך. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה.טווח תנועה די זניח שבטח לא מהווה נקודה חלשה.
זכותך לא להסכים, בוודאי שזה מגיע מתוך ניסיון. כשלים בסקוואט לרוב לא קורים בחלק הזה של נעילת הברך ובטח לא אצלי.לא מסכים, אבל זו בחירתך. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה.
זו לא בדיוק הכוונה שלי. אני מדבר על הצבת העובדה כי באמת ביצעת את כל החזרות האלו.כשלים בסקוואט לרוב לא קורים בחלק הזה של נעילת הברך ובטח לא אצלי.
לתלהקוואדס מפוצצים דם
גם יוסי קלמנוביץ טוען ככה באחת ההרצאות שלו, טווח התנועה הרלוונטי לשריר הוא עד לפני הנעילה ולכן בסרטון פה הוא כביכול מנצל את טווח התנועה הרלוונטי.לא מסכים, אבל זו בחירתך. אני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה.
הבנתי את כוונתך, תמיד בעצימות אני מגיע ליעדים (אפשר להגיד שזה מקביל לאימון עצימות של טקסס מתוד)זו לא בדיוק הכוונה שלי. אני מדבר על הצבת העובדה כי באמת ביצעת את כל החזרות האלו.
לדוגמא: בטקסס אתה אמור לבצע בסקוואט 5X5 באימון נפח. על פי התוכנית במידה ואתה מבצע את הנפח אתה אמור להצליח לבצע את החמישיה העצימה ביום השלישי.
לפיכך, אם אתה מבצע את הנפח בצורה כזו *יכול להיות* שאתה לא תצליח לבצע את העצימות ביום השלישי.
שוב, זו רק דעתי, אני לא יודע עד כמה בפועל זה עקרוני.
הוא בילדר, עובד TUT 😆😆למה אתה לא נועל את הברכיים בחלק מהחזרות?