הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל בגיל 18

מצב
השרשור נעול

אגם סולאן

משתמש מתחיל
245
15
נק' מוניטין:
20
245
15
אני מתאמן 5 שנים מגיל 13 בלי הפסקות שוקל 90 על מטר 180 13-14 אחוז שומן רוצה להתחיל סייקל עדין של
טסט במינון trt
בולדנון 400 לשבוע
פרנגיל שבועים אחרי הזריקה הראשונה 500 בשבוע מפוצל לשתי זריקות
Pst רגיל צריך חוות דעת עם כדי או לא סייקל מסה ראיתי שמישהו עשה ושיפר את השייפ שלו יפה אז החלפתי את הפרימו בבולדנון

אהלן,

"סייקל עדין" הוא מונח ערטילאי.
באופן כללי, ביצוע סייקל במינון TRT אינו כדאי כלל, מאחר ולאדם הטבעי הבריא גם ככה יש ייצור טסט במינון +- של TRT, אז למה להכניס את אותו המינון בצורה חיצונית ובכל לשבש מערכות שלמות? (ציר ה-HPTA).

לגבי בולד בסייקל ראשון במינון הזה ובכלל צירוף חומר נוסף לסייקל ראשון - אינו כדאי ואין מקום ממשי.

לגבי ביצוע סייקל בגיל 18 - אני אישית נגד, מפאת הגיל הצעיר והעובדה שמערכות ההורמונליות בגוף עדיין לא יציבות. מעבר לכך, חשוב לצבור ידע תיאורטי לפני התחלת השימוש, ואם לשפוט על פי ההודעה ששאלת כאן, אין לך אותו.

היאזר בסבלנות, למד מהפורום על התחום, המתן לזמן וגיל נוח ורק אז תתשקול האם כדאי לך להתחיל בכלל

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר כבר ללכת על 500 אנטט בשבוע כי אני רוצה להתחיל להשתמש אני מרגיש שכבר אני לא מתקדם טיבעי יותר

אז מה אתה אומר כבר ללכת על 500 אנטט בשבוע כי אני רוצה להתחיל להשתמש אני מרגיש שכבר אני לא מתקדם טיבעי יותר
לא, לא אמליץ לך, בגיל כמו שלך, להתחיל כלל סייקל. אל תכעס; נסה להבין ולהפנים - איני מזלזל וברצוני רק לעזור ולהכווין אותך. דחה את ביצוע הסייקל לשלב מאוחר יותר.

מעבר לכך, אתה אמנם מרגיש שאתה לא מתקדם באופן טבעי, אך בפועל יש לאן תמיד להתקדם טבעית, ובעיקר בגיל שלך, בו ההורמונים במילא גבוהים.

יכול להיות שאתה כרגע לא נמצא במקום אידיאלי מבחינת תזונה, אימונים ומנוחה, ולכן ההתקדמות איטית ואף שולית.

בחן מחדש את כלל הפרמטרים ושפר אותם. המשך להיות טבעי ולהתקדם, גם אם זה לאט עד שתצבור מספיק ידע ותהיה מוכן - הן מבחינת גיל והן מנטלית - לשימוש בחומרים

• פותח/ת השרשור
פשוט אחרי 5 שנים של אימונים אני רוצה לעלות לשלב הבא קראתי די הרבה והפגיעה היא בכל גיל רק בגיל שלי יותר כמה זה משמעותי עם אני יעשה הכל לפי הספר אני יוכל לחזור למצב הקודם?
וגם אני נותן 100 אחוז ונראלי שימצאתי את הפוטנציל הגנטי הטבעי

לא הייתי ממליץ לאף אחד להתחיל להשתמש מתחת לגיל 20-21 ואפילו זה קצת מוקדם מדי, מעבר לזה אמרת שאתה ברמה מתקדמת... מה הם משקלי העבודה שלך בתרגילי בסיס למשל ?

פשוט אחרי 5 שנים של אימונים אני רוצה לעלות לשלב הבא קראתי די הרבה והפגיעה היא בכל גיל רק בגיל שלי יותר כמה זה משמעותי עם אני יעשה הכל לפי הספר אני יוכל לחזור למצב הקודם?
כיצד התפריט שלך נראה? (כמה קלוריות וכמה גרם מכל אב מזון?)
כיצד תוכנית האימונים נראית, ומה משקלי העבודה בתרגילים המרכזיים - סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, מתח/מקבילים עם תוספת משקל?
מה אורח החיים בכללי שלך? בן 18 זה אומר שאוטוטו צבא? או שאתה לא תתגייס?
תעלה תמונות התקדמות שלך מבחינת מראה בשנה-שנתיים אחרונות, זה גם יוסיף להבנה הכללית של המצב

• פותח/ת השרשור
כרגע בחיטוב 200 פחמימה 200 חלבון שומן די נמוך בערך 50 מתאמן ancd סקוואט 85 דדליפט לא ממש עושה בערך 80 בנצ 72.5 בערך 2000 קלוריות איך לי כל כך תמונות
בצבא יהיה לי יותר קשה לשמור על תזונה אבל אני מאמין שאני יסתדר עם האוכל והתזונה

כרגע בחיטוב 200 פחמימה 200 חלבון שומן די נמוך בערך 50 מתאמן ancd סקוואט 85 דדליפט לא ממש עושה בערך 80 בנצ 72.5 בערך 2000 קלוריות איך לי כל כך תמונות

ואתה עוד חושב ש"מיצית את הפוטנציאל הגנטי שלך" ... ?
ברצינות ולא בסרקסטיות, תעשה טובה לעצמך (ולארנק שלך או של אבא) ותקשיב למה שאנשים שמבינים מייעצים לך בחוזקה לעשות...
וסייקל לפני צבא חסר פואנטה דרך אגב... כ"כ הרבה סיבות למה לא לעשות זה פשוט משוגע

• פותח/ת השרשור
ראיתי אנשים שהתחרו בצבא וגם הזריקו
וגם לא אמרתי שאני מתחיל אני רוצה להתחיל בגלל זה אני שואל אתכם עם כדי
אני יכול לחכות אבל 3 שנים ועוד גם שאני לא יודע כמה אני ירוויח מהם אני מקשיב לכם עוד לא התחלתי כלום בגלל זה פתחתי את האשכול הזה עוד משהו כסף זה בטוח לא עינינך וגם צבא

פשוט תפרוש. הגעת לשיא.

אתה רחוק שנות אור מאפילו לא להיות מתאמן מתחיל

אין לך מה לחפש בסייקל

גבר, לך תתאמן ולאכול
עזוב סייקל חראם על הבריאות, כסף, זמן והישגים שהטירונות תבלע לך....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב הבנתי עוד משהו מתי בערך אני יודע שאפשר להתחיל נגיד שאני ישמור על השייפ בצבא אין לי נתונים מספיק מכובדים למתאמן טיבעי?

טוב הבנתי עוד משהו מתי בערך אני יודע שאפשר להתחיל נגיד שאני ישמור על השייפ בצבא אין לי נתונים מספיק מכובדים למתאמן טיבעי?
קודם תגיע לצבא ותראה בכלל מה התנאים שלך
בלי קשר, עם הנתונים שלך כיום אין לך מה לחפש סייקל גם אם היית אחרי צבא ועם כל הזמן והכסף שבעולם

תעלה שלב בזה שתתחיל להתאמן בתוכנית אימונים אמיתית ולא abcdefg

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה וגם מה רע בתוכנית?
ובקשר לצבא אני מאמין שאני יסתדר הסתדרתי בפנימיה והיסתדרתי במצבים קשים עם הורים גירושים כל זה ככה שצבא אני מאמין שאני יסתדר טוב כי אני כבר מורגל

הבנתי תודה וגם מה רע בתוכנית?
ובקשר לצבא אני מאמין שאני יסתדר הסתדרתי בפנימיה והיסתדרתי במצבים קשים עם הורים גירושים כל זה ככה שצבא אני מאמין שאני יסתדר טוב כי אני כבר מורגל
אל תחפש סיבות להצדקת משהו שהוא מראש שגוי ולא יעיל עבורך
יש פרמטרים בסיסים שכדאי שתתמקד בהם לפני בכלל שאתה חושב על חומרים
חומרים היו לפנייך, יהיה איתך ויהיה אחרייך. שום דבר לא בוער והפזיזות מהשטן
תשכיל להתמקד בחשוב ולא במשהו זמני, שלא נדבר על בריאות, כסף, זמן וכדומה שיתבזבזו לחינם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית