הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו

• פותח/ת השרשור cho631
  • פורסם בתאריך

cho631

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
כבר המון זמן שאני עם ג'ינו וזה פשוט הורס לי את האורח חיים בצורה מטורפת אני כבר 10 שנים לא הורדתי חולצה ליד אנשים , בעבר פחדתי לעשות את הניתוח וכרגע אני לא יכל בגלל הצבא , רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות ? עשיתי חיטוב והגעתי לאחוז שומן שכבר לא אמור להיות חזה כזה והוא בכל זאת נשאר.. הבנתי שיש כדורים או משהו אבל לא הבנתי איך כמה מאיפה לוקחים וכו..
ערכתי עכשיו התמונות ממחישות:

1.60 50 ק"ג אם זה משנה.
תודה מראש לעוזרים

נערך לאחרונה:
כבר המון זמן שאני עם ג'ינו וזה פשוט הורס לי את האורח חיים בצורה מטורפת אני כבר 10 שנים לא הורדתי חולצה ליד אנשים , בעבר פחדתי לעשות את הניתוח וכרגע אני לא יכל בגלל הצבא , רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות ? עשיתי חיטוב והגעתי לאחוז שומן שכבר לא אמור להיות חזה כזה והוא בכל זאת נשאר.. הבנתי שיש כדורים או משהו אבל לא הבנתי איך כמה מאיפה לוקחים וכו..
ערכתי עכשיו התמונות ממחישות:

1.60 50 ק"ג אם זה משנה.
תודה מראש לעוזרים
בוא נגיד קודם כל שהבעיה אצלי חמורה פי 10 משלך..אתה במצב טוב מאוד יחסית למרות שזה מאוד הורס את החיים אני מבין אותך תאמין לי..אני גם כן בדיוק לפני צבא וצריך להוריד אחוזי שומן ואז לעשות את הניתוח..
בקיצור כדורים לא יעזרו לך זה רק דרך ניתוח ואתה יכול להגיד לצבא שאתה רוצה לדחות את זה בגלל הניתוח ושמעתי שיש גם אפשרות בצבא לעשות את זה..בהצלחה

1. אתה אכן לא באחוזי שומן שצריך להיות שומן בחזה. תשכב על הגב, תשים את הידיים מאחורי הראש ותיקח רק יד אחת ותנסה להחזיק את הפיטמה כמו שמוסבר כאן : Pseudogynecomastia: Diagnosis & Treatment Options
האם אתה מרגיש חלק קשה?

2.אין כדורים שמורידים את הבעיה, רק ניתוח יפתור אותה.

בוא נגיד קודם כל שהבעיה אצלי חמורה פי 10 משלך..אתה במצב טוב מאוד יחסית למרות שזה מאוד הורס את החיים אני מבין אותך תאמין לי..אני גם כן בדיוק לפני צבא וצריך להוריד אחוזי שומן ואז לעשות את הניתוח..
בקיצור כדורים לא יעזרו לך זה רק דרך ניתוח ואתה יכול להגיד לצבא שאתה רוצה לדחות את זה בגלל הניתוח ושמעתי שיש גם אפשרות בצבא לעשות את זה..בהצלחה

אצל מי אתה מתכוון לעשות ?

1. אתה אכן לא באחוזי שומן שצריך להיות שומן בחזה. תשכב על הגב, תשים את הידיים מאחורי הראש ותיקח רק יד אחת ותנסה להחזיק את הפיטמה כמו שמוסבר כאן : Pseudogynecomastia: Diagnosis & Treatment Options
האם אתה מרגיש חלק קשה?

ה

• פותח/ת השרשור
האם אתה מרגיש חלק קשה?

אני לא כל כך מרגיש חלק קשה .. כאילו יש חלק ממש ממש קטן אבל רוב האזור מרגיש כמו שומן ..
הייתי פעם ממש שמן הבנתי שזה יכל להיות בגלל זה גם ... אז רק ניתוח אתם אומרים אה ? :(

אני לא כל כך מרגיש חלק קשה .. כאילו יש חלק ממש ממש קטן אבל רוב האזור מרגיש כמו שומן ..
הייתי פעם ממש שמן הבנתי שזה יכל להיות בגלל זה גם ... אז רק ניתוח אתם אומרים אה ? 😭
לצערנו הרב כן אבל תאמין לי שאחרי הניתוח ואחרי ההחלמה אתה תיפטר מזה לתמיד תאמין לי שאני מבין אותך אחי באמת זה דבר שהורס חיים שלמים:🤦‍♂️:🙁😣😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית