הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו.. לא ידעתי איפה לפתוח

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אז יש לי SOME SORT OF GYNO... זה גוש שומן שתקוע בחזה ולא רקמות שד נשיים (פסואודגניקומסטיה/ליפומסטיה) אבל בכל זאת, למי שרוצה לראות ככה בערך זה נראה(תמונה ישנה יחסית):
img

img

והשאלה שלי היא האם יש דרך מסוימת כלשהי להעלים או להפחית את זה או דרך כלשהי לפני שניגשים ישר לשולחן הניתוחים.. כי זה הוצאה כספית לא זולה בכלל (12 אלף פאקינג שקל להוצאת גוש שומן מטומטם)..
תודה רבה לעוזרים (?) 🤮😵

נסה לפתח מסת שריר ולחטב קצת... אין עוד דרך. תוריד מוצרי חלב וגבינה לגמרי ותראה אם זה משפיע עליך (גם סויה) ואל תקפצו עלי שיש מחקרים שאומרים שזה לא קשור כי יש גם מחקרים שאומרים שקשור ולא יקרה כלום אם ינסה

• פותח/ת השרשור
נסה לפתח מסת שריר ולחטב קצת... אין עוד דרך. תוריד מוצרי חלב וגבינה לגמרי ותראה אם זה משפיע עליך (גם סויה) ואל תקפצו עלי שיש מחקרים שאומרים שזה לא קשור כי יש גם מחקרים שאומרים שקשור ולא יקרה כלום אם ינסה
ראיתי שמשה המליץ למישהו לנסות את פרוטוקול השומן העיקש.. נראה אולי אני אנסה את זה מתישהו..
לגביי הלפתח מסת שריר עובד על זה, לחטב קצת.. בשלב מאוחר יותר.. נקווה שמשהו ישתפר או שזה יראה טוב יותר

ראיתי שמשה המליץ למישהו לנסות את פרוטוקול השומן העיקש.. נראה אולי אני אנסה את זה מתישהו..
לגביי הלפתח מסת שריר עובד על זה, לחטב קצת.. בשלב מאוחר יותר.. נקווה שמשהו ישתפר או שזה יראה טוב יותר
מה אתה עושה כרגע?
SS / FBW / AB ?

אתה בטוח שלא מדובר בג'ינו? גם אם כן זה לא נראה חמור...אבל,אם זה כן אז לצערי הדרך היחידה זה בעזרת ניתוח

• פותח/ת השרשור
לגבי הפיתוח מסת שריר זה לא ממש קשור גם אם תפתח מסת שריר.זה עדיין יהיה שם, זה בא מזה"יראה יותר טוב"אבל זה בדיוק כמו שמישהו עם חזה "גדול" יראה יותר טוב ממישהו עם חזה שטוח.לך על הפרוטוקול,למרות שהבנתי שאתה ב ss אז כנראה יקח עוד זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית