הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למישהו/י יש שיטה לארגן לוח שעות ללימודים?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אני זוכר שהייתה פונקציה באקסל שעושה את זה, מה שעושים מכניסים את כל הנתונים (שעות של הכיתות, ואילו כיתות יש וכל האפוציות לכך) והמחשב מסדר לך את זה אוטומטית לפי השעות שהזנת + לפי הכיתות הרלוונטיות לפי ה א'-ב...
לדוגמה יש לי 5 כיתות במתמטיקה שאני יכול לבחור, בתוכן יש 10 מועדים לכל כיתה (ז"א שאפשר לבחור גם כאן), המטרה ליצור כמה שפחות חלונות...
לעשות את זה באופן ידני קצת מעפן ולא מסתדר ממש..

עוד דוגמה יותר פרקטית למי שלא הבין, נגיד צריך לקחת את מקצוע ההיסטוריה בחלק מתוכנית הלימוד, במקצוע הזה יש 10-15 נושאים שאפשר לבחור (צריך רק 1), לכל תת נושא יש 5-10 מועדים שונים לתחילת הכיתה (כיתת בוקר, צהריים, ערב, לילה), המטרה ללכת כמה שפחות ימים לבית ספר וכמה שפחות חלונות באמצע.

תודה.

אני מניח שאתה מתכוון לפונקציה שתעשה עבורך אופטימיזציה.
לא בטוח שיש כזאת, כלומר לא 'בלחיצת כפתור'.

נסה אולי עם pivot table, ואם אתה מבין קצת יותר - אז lookups

והכי בטוח, גש לכאן http://www.mabat3.co.il/component/option,com_wrapper/Itemid,26/

יש כאן כמה פורומים לא רעים בכלל (בזמנו כתבתי ועזרתי שם הרבה). תציג את השאלה שלך ותקבל רעיונות טובים די מהר

• פותח/ת השרשור
לא עובד לי.. אני פותח את התוכנה זה רושם לי מסיים משימה, אולי בגלל שיש לי WIN7

אני עושה מערכת עם דף ועיפרון
זה חרא אבל זה מה יש

אה וגם מחק, הוא הכי פעיל בבניית מערכת

• פותח/ת השרשור
אני עושה מערכת עם דף ועיפרון
זה חרא אבל זה מה יש

אה וגם מחק, הוא הכי פעיל בבניית מערכת
ספר לי על זה..
זה מה שעשיתי בסוף.. OLD SCHOOL כנראה עובד כאן הכי טוב....
אל תדאגו, תנו לי כמה קורסים במאקרו ואני בונה משהו למען עתיד ילדינו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית