עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שהשלד אמרלא נוגעים עם הרגל (קיצר תעשה יותר לאט אחי, אתה כנראה עובד לא טוב)
הרעיון זה לא לגעת בסולם בכלל ולעבוד על היכולת המוטורית בין הראש לגוף מה שנקרא בימינו קואורדינציה. כשאתה מצליח רצוף 5 פעמים תעלה קצב בנתיים תעבוד לאט. מבטיח לך שבתקופה שאימנו אותי לדברים האלה ספציפית להקשיב ולעשות זו הדרך הכי טובה להשתפר.
אבל זה מה שאני מנסה לומר שהסולם זז בקלות (נגיד יש סולמות שאי אפשר להרחיק את המקלות אחד מהשני). ברור שכל סולם אם תגע בו הוא יתפלפאם אתה נוגע ברמה כזאת שכל הסולם עף אתה סתם משתולל בלי שום קשר לדרילים
אתה מצליח להבין את עצמך? מה זה "יתפלפ"?אבל זה מה שאני מנסה לומר שהסולם זז בקלות (נגיד יש סולמות שאי אפשר להרחיק את המקלות אחד מהשני). ברור שכל סולם אם תגע בו הוא יתפלפ
אתה מצליח להבין אותי?
להתפלפ זה מילה מוכרת אחי תחפש באבן שושןאתה מצליח להבין את עצמך? מה זה "יתפלפ"?
העניין הוא שאנחנו 4 אנשים על הסולם, ככה שתמיד מישהו עומד לגעת בו(ובוא נגיד שאני המוכשר יותר)במקום לחפש איפה הסולם בעייתי תשתדל יותר ותוריד קצב
אני לא מבין מה העניין למה אנשים אומרים a ועונים להם פה על b. סך הכל שאלתי איך עושים את זה כי אני יודע בוודאות שזה קיים כי אין לי כח לסדר את הסולם כל פעםאתה יכול לשים יתדות בקצוות של הסולם ואז הוא לא יזוז אבל כמו שאמר השלד זה יהרוס חלק גדול מהפואנטה של התרגיל
הפתרון שבאמת יעזור לך להשתפר הוא הפתרון שכבר הציעו לך...
אני לא מבין מה העניין למה אנשים אומרים a ועונים להם פה על b. סך הכל שאלתי איך עושים את זה כי אני יודע בוודאות שזה קיים כי אין לי כח לסדר את הסולם כל פעם
אל תדאגו, כשדורכים על הסולם שומעים