הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סולם זריזות

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
לא נוגעים עם הרגל (קיצר תעשה יותר לאט אחי, אתה כנראה עובד לא טוב)

הרעיון זה לא לגעת בסולם בכלל ולעבוד על היכולת המוטורית בין הראש לגוף מה שנקרא בימינו קואורדינציה. כשאתה מצליח רצוף 5 פעמים תעלה קצב בנתיים תעבוד לאט. מבטיח לך שבתקופה שאימנו אותי לדברים האלה ספציפית להקשיב ולעשות זו הדרך הכי טובה להשתפר.

לא נוגעים עם הרגל (קיצר תעשה יותר לאט אחי, אתה כנראה עובד לא טוב)

הרעיון זה לא לגעת בסולם בכלל ולעבוד על היכולת המוטורית בין הראש לגוף מה שנקרא בימינו קואורדינציה. כשאתה מצליח רצוף 5 פעמים תעלה קצב בנתיים תעבוד לאט. מבטיח לך שבתקופה שאימנו אותי לדברים האלה ספציפית להקשיב ולעשות זו הדרך הכי טובה להשתפר.
מה שהשלד אמר

הרעיון הוא לדייק ולא להשתולל ולעשות כאילו.
קיצר כמו שהשלד אמר תתחיל לאט כמו מפגר ולאט לאט אפ תגביר את הקצב, ילדים בארהב מתחילים סולם בגיל 7 אל תאכל סרט שאתה הם בלי להתאמן על זה.

• פותח/ת השרשור
חח, ברור לי שהרעיון זה לא לגעת אבל אין מה לעשות תמיד יהיה פה ושם. העניין הוא שברגע שאני נוגע קצת עם הרגל כל המקל של הסולם ממש זז וצריך לסדר אותו מחדש (מה שלא קורה נגיד עם הסולם של הקבוצה)

אם אתה נוגע ברמה כזאת שכל הסולם עף אתה סתם משתולל בלי שום קשר לדרילים

• פותח/ת השרשור
אם אתה נוגע ברמה כזאת שכל הסולם עף אתה סתם משתולל בלי שום קשר לדרילים
אבל זה מה שאני מנסה לומר שהסולם זז בקלות (נגיד יש סולמות שאי אפשר להרחיק את המקלות אחד מהשני). ברור שכל סולם אם תגע בו הוא יתפלפ
אתה מצליח להבין אותי?

אבל זה מה שאני מנסה לומר שהסולם זז בקלות (נגיד יש סולמות שאי אפשר להרחיק את המקלות אחד מהשני). ברור שכל סולם אם תגע בו הוא יתפלפ
אתה מצליח להבין אותי?
אתה מצליח להבין את עצמך? מה זה "יתפלפ"?

• פותח/ת השרשור
אתה מצליח להבין את עצמך? מה זה "יתפלפ"?
להתפלפ זה מילה מוכרת אחי תחפש באבן שושן
נגיד אני מסדר את הסולם במרחק קבוע של כל מקל אחד מן השני ברגע שאני נוגע במקל הוא זז והמרחקים לא שווים. זה לא קורה בסולם של הקבוצה

אתה יכול לשים יתדות בקצוות של הסולם ואז הוא לא יזוז אבל כמו שאמר השלד זה יהרוס חלק גדול מהפואנטה של התרגיל
הפתרון שבאמת יעזור לך להשתפר הוא הפתרון שכבר הציעו לך...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשים יתדות בקצוות של הסולם ואז הוא לא יזוז אבל כמו שאמר השלד זה יהרוס חלק גדול מהפואנטה של התרגיל
הפתרון שבאמת יעזור לך להשתפר הוא הפתרון שכבר הציעו לך...
אני לא מבין מה העניין למה אנשים אומרים a ועונים להם פה על b. סך הכל שאלתי איך עושים את זה כי אני יודע בוודאות שזה קיים כי אין לי כח לסדר את הסולם כל פעם
אל תדאגו, כשדורכים על הסולם שומעים

אני לא מבין מה העניין למה אנשים אומרים a ועונים להם פה על b. סך הכל שאלתי איך עושים את זה כי אני יודע בוודאות שזה קיים כי אין לי כח לסדר את הסולם כל פעם
אל תדאגו, כשדורכים על הסולם שומעים

תצייר ציור של סולם על הרצפה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית