הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לקטוז - כמו סוכר לבן פשוט?

Snir_y

משתמש קבוע
1,894
0
נק' מוניטין:
215
1,894
0
רציתי לדעת, כאשר צורכים לקטוז - כלומר מוצרי חלב (יוגורט, חלב ניגר, אבקות חלב, קוטג' וכדומה..) נגרמת עלייה ברמות הסוכר בדם כמו שצורכים סוכר שולחני פשוט רגיל?

למעשה אשאל ככה: יש עדיפות לצרוך פחמימות מורכבות על פשוטות כאשר מדובר בעלייה במסה בהקשר של יחס העליה בשומן:שריר?

נערך לאחרונה:
רציתי לדעת, כאשר צורכים לקטוז - כלומר מוצרי חלב (יוגורט, חלב ניגר, אבקות חלב, קוטג' וכדומה..) נגרמת עלייה ברמות הסוכר בדם כמו שצורכים סוכר שולחני פשוט רגיל?

למעשה אשאל ככה: יש עדיפות לצרוך פחמימות מורכבות על פשוטות כאשר מדובר בעלייה במסה בהקשר של יחס העליה בשומן:שריר?
לקטוז הוא ממש לא כמו סוכר לבן, הנה הסיבה שתזונאים ממליצים להימנע ממנו:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7878&highlight=%F1%E5%EB%F8+%E4%E0%EE%FA+%E4%EE%F8%E4

• פותח/ת השרשור
להמנע מסוכר לבן או מלקטוז?

בשורה התחתונה אין שום בעיה עם לקטוז? לא צריך לצרוך אותו עם איזה מקור שומני או משהו כזה כדי להוריד את התגובה האינסולינית שלו? וניתן לצרוך אותו בחופשיות?
פשוט אני צמחוני והמקור לחלבון העיקרי שלי זה מוצרי חלב.. אם לא היחיד.

נו אז זה לא כאילו שיש לך ברירה בכל מקרה.
מה הבעיה בתגובה אינסולינית ללקטוז? זה כולה אמצעי לויסות רמות הסוכר בדם.

להמנע מסוכר לבן או מלקטוז?

בשורה התחתונה אין שום בעיה עם לקטוז? לא צריך לצרוך אותו עם איזה מקור שומני או משהו כזה כדי להוריד את התגובה האינסולינית שלו? וניתן לצרוך אותו בחופשיות?
פשוט אני צמחוני והמקור לחלבון העיקרי שלי זה מוצרי חלב.. אם לא היחיד.
ברור שמסוכר, ותפסיק להיות צמחוני יא חתיכת sensitive pussywussy

• פותח/ת השרשור
זה כבר הרבה זמן שאני צמחוני..לא רואה את זה משתנה בקרוב.

סתם פשוט יצא לי לחשוב על זה אולי זה מקפיץ את רמות הסוכר בדם כמו סוכר רגיל.. כנראה שבגלל השם שלו סוכר חלב.

250px-Graffiti_TA.JPG

אני לא מבין, איך אתה צמחוני ועדיין שותה חלב? מה ההגיון? אסור לאכול פרות כי זה לא אתי אבל להכניס אותן למכשירים ולאנוס אותן לתת חלב עם משאבות שקורעות להם את העתינים זה בסדר ?
ללקטוז יש תגובה אינסולינית כמו לגלוקוז בערך, זה עדיף בהרבה על סוכר לבן.

המטרה הראשונית הושגה, עכשיו המטרה השנייה, לגרום לך לאכול בשר כמו גבר ולא כמו כוסית בת 14.

אני חושב שאתה צמחוני כי היית (ואולי עדיין) פאקינג אנורקס - ואנורקסים אוכלים בעיקר סלט.

אז אתה פשוט לא ממש זוכר מזה לאכול בשר.

• פותח/ת השרשור
המטרה הראשונית הושגה, עכשיו המטרה השנייה, לגרום לך לאכול בשר כמו גבר ולא כמו כוסית בת 14.

מה הייתה המטרה הראשונה אם אפשר לדעת?

ופשוט מפסח האחרון הפסקתי לאכול בשר ופשוט לא היה חסר לי.. מצאתי תחליפים ואני מרגיש בסדר עם זה.. בבדיקות דם לא חסרים הרבה דברים מעבר לאנמיה קלה.. אבל זה גם היה לפני שהפסקתי לאכול בשר.

מה הייתה המטרה הראשונה אם אפשר לדעת?

ופשוט מפסח האחרון הפסקתי לאכול בשר ופשוט לא היה חסר לי.. מצאתי תחליפים ואני מרגיש בסדר עם זה.. בבדיקות דם לא חסרים הרבה דברים מעבר לאנמיה קלה.. אבל זה גם היה לפני שהפסקתי לאכול בשר.
המטרה הראשונית הייתה להסביר לך שסוכר לבן ולקטוז הם שני דברים שונים לגמרי. תאכל בשר, והרבה.

:🙁

לפותח האשכול:
הרשה לי לצטט את ריפ הזקן:
Okay, have you ever been around chickens? They are stupid, uncooperative, inconvenient, ill-tempered creatures. They get what they deserve. Fuck chickens.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית