הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקות חלבון דל לקטוז

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
שלום לכולם 😃

אז מאז שmyprotien החליטו לשלש את המחירים שלהם בערך, יש למישהו פתרון לאבקות דלות לקטוז במחיר סביר?
להזמין ב300-350 שקל ל2.5 קילו שראיתי שעולה היום יוצא בערך 5 שקל למנה, שזה מטורף וכמעט כמו לקנות כבר משקאות/מעדנים בסופר, אז אני מתלבט באמת מה לעשות, האם להזמין ומאיפה.
אשמח לשמוע אם מצאתם משהו מומלץ, או תחליף אחר 😃

אבקת חלבון אייזולט (דל לקטוז) תמיד תעלה מעל חלבון מי גבינה כי היא עוברת עוד תהליכים שמייקרים את תהליך הייצור. מחיר חומר הגלם התייקר משמעותית בעולם כי מחיר החלב הגולמי התייקר בעשרות אחוזים וכך איתו גם המחיר של אבקת החלבון מכל סוג

קח חלבון סויה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-02-03-15-11-04-510-edit_com.fatburn.easy.exercises.jpg
    Screenshot_2023-02-03-15-11-04-510-edit_com.fatburn.easy.exercises.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 32
אם מדובר בסוגייה בריאותית, תשקיע.
אם מדובר בסוגייה פרסומית, כי "דל לקטוז" נחשב בריא יותר. אל תתייחס ללקטוז ותקנה מה שהכי משתלם לך.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה עם אבקות שמכילות לקטוז? יש לך רגישות לסוכר חלב?

אם כן, מאוד קל לטפל בזה:
לקחת אנזימים בגדול לא פותר לחלוטין את הבעיה, ובמקומות שאפשר להימנע מלצרוך לקטוז אני מעדיף להימנע (למרות שאני משתמש בכדורים דומים).
גם כלכלית זה כבר מוריד את ההפרש קצת בין דל לקטוז לרגיל, ומוריד קצת כדאיות..

אני אשקול אם לקנות איזו באמת, או לשלב את זה איכשהו עם סויה כדי להפחית עלויות.
תודה רבה !

מה זה משנה שזה מוריד את ההפרש בין דל לקטוז לרגיל? אמרת שאתה לוקח כדורים, אז כנראה מבחינתך זה חובה בריאותית לקנות ללא לקטוז.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה שזה מוריד את ההפרש בין דל לקטוז לרגיל? אמרת שאתה לוקח כדורים, אז כנראה מבחינתך זה חובה בריאותית לקנות ללא לקטוז.
בגדול, ממה שאני מכיר גם אם לוקחים אינזימים עדיין יש סוגי רגישויות מסוימות שזה לא מיטיב להם. יכול להיות שהלקטוז פחות "יפריע" אבל עדיין יפריע/יגרום איזושהי אי נוחות (אם צורכים הרבה).
בנוסף, זה שיקול כלכלי.. מה יותר זול, דל לקטוז בלי כדורים, או המחיר של עם לקטוז ועם הכדורים.

חלבון Hydrolysed או Isolate עולה פי 3-5 מחלבון WPC, לכן תמיד חלבון WPC עם כדורי לקטאז יהיה זול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית