עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פמוטידין 2 כדורים ביום למשך 5 ימיםאילו כדורים?
האם אחו תופעות הלוואי היחידות שאתה חש?
האם עשתמשת בעבר בדיבול? או כל אוראלי אחר?
קח את הטיפול בכדוריםפמוטידין 2 כדורים ביום למשך 5 ימים
כן בעבר לקחתי גם אבל ככל הנראה היה זיוף (לב כחול) כמו חומרים אחרים שלקחתי, פשוט הסייקל הזה 2יבלץי תופעות חזקות כמו טסט פלו עם דלקת גרון ביום הרביעי לסייקל, והשבוע כאב בטן.
אני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.קח את הטיפול בכדורים
מבחינת אימונים תוכל להתאמן רק שים לב שאם אתה חלש אז עדיף לוותר
תעקוב אם יש שיפור
אל חשש מבחינת סייקל וחומריםאני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.
בשבועיים האלה עליתי רק 2 קילו, זה נראה לי די קצת ואני חושב שהאוכל פשוט לא מתעכל כמו שצריך?
שוב הכאב בטן סביל אני יותר בכיוון של הסייקל שלא יהרס עקב הדברים האלה.
הסייקל לא ייהרס ככל שזה קשור באפקט הזריקות/כדורים. הראשונים מוחדרים ישירות למחזור הדם והאחרונים עמידים, ועוברים במעבר ראשון/שני בכבד...אני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.
בשבועיים האלה עליתי רק 2 קילו, זה נראה לי די קצת ואני חושב שהאוכל פשוט לא מתעכל כמו שצריך?
התופעות שאתה מדבר עליהם כוללות עוד תופעות ? כגון : עצבים , צרבות , חשק מיני גבוהה . אם כן ייתכן שהדיבול שבירשותך במינון גבוהה ...אני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.
מעבר למה שכתב fire, וכתב נכונה, הקצאת המזון היא דבר מאוד לא נעים ולא אידיאלי לכל אדם (בסייקל או לאו).אני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.