הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטביוטיקה בסייקל?

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
היי חברה
אני כרגע בשבוע שלישי של טסט 600 דקה 300 בשבוע ודיבול 5 כדורים ביום.
קיבלתי כאב בטן ושלשולים רעים מיום שישי, קראתי שזה יכול מהדיבול.
הביאו לי כדורים לקיבה, מה לעשות עם הסייקל?

אילו כדורים?
האם אחו תופעות הלוואי היחידות שאתה חש?
האם עשתמשת בעבר בדיבול? או כל אוראלי אחר?

• פותח/ת השרשור
אילו כדורים?
האם אחו תופעות הלוואי היחידות שאתה חש?
האם עשתמשת בעבר בדיבול? או כל אוראלי אחר?
פמוטידין 2 כדורים ביום למשך 5 ימים
כן בעבר לקחתי גם אבל ככל הנראה היה זיוף (לב כחול) כמו חומרים אחרים שלקחתי, פשוט הסייקל הזה 2יבלץי תופעות חזקות כמו טסט פלו עם דלקת גרון ביום הרביעי לסייקל, והשבוע כאב בטן.

פמוטידין 2 כדורים ביום למשך 5 ימים
כן בעבר לקחתי גם אבל ככל הנראה היה זיוף (לב כחול) כמו חומרים אחרים שלקחתי, פשוט הסייקל הזה 2יבלץי תופעות חזקות כמו טסט פלו עם דלקת גרון ביום הרביעי לסייקל, והשבוע כאב בטן.
קח את הטיפול בכדורים
מבחינת אימונים תוכל להתאמן רק שים לב שאם אתה חלש אז עדיף לוותר
תעקוב אם יש שיפור

• פותח/ת השרשור
קח את הטיפול בכדורים
מבחינת אימונים תוכל להתאמן רק שים לב שאם אתה חלש אז עדיף לוותר
תעקוב אם יש שיפור
אני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.
בשבועיים האלה עליתי רק 2 קילו, זה נראה לי די קצת ואני חושב שהאוכל פשוט לא מתעכל כמו שצריך?
שוב הכאב בטן סביל אני יותר בכיוון של הסייקל שלא יהרס עקב הדברים האלה.

אני לא חלש, רק מפחד שהסייקל יהרס לי בגלל הכאבים בטן וסורי על הגועל אבל אני גם משלשל אחרי כל ארוחה.
בשבועיים האלה עליתי רק 2 קילו, זה נראה לי די קצת ואני חושב שהאוכל פשוט לא מתעכל כמו שצריך?
אל חשש מבחינת סייקל וחומרים
הטיפול אמור לעזור אם אכן מדובר בסימפטומים הללו

הסייקל לא ייהרס ככל שזה קשור באפקט הזריקות/כדורים. הראשונים מוחדרים ישירות למחזור הדם והאחרונים עמידים, ועוברים במעבר ראשון/שני בכבד...
בנימה אישית, שימוש בסטרואידים שאמור להניב תוצרים הוא ארוך טווח. אין טעם להתחיל סייקל ולהשלימו אם לא נעשה שימוש נוסף

התופעות שאתה מדבר עליהם כוללות עוד תופעות ? כגון : עצבים , צרבות , חשק מיני גבוהה . אם כן ייתכן שהדיבול שבירשותך במינון גבוהה ...

מעבר למה שכתב fire, וכתב נכונה, הקצאת המזון היא דבר מאוד לא נעים ולא אידיאלי לכל אדם (בסייקל או לאו).
עם זאת, התופעות הלו עלולות לקרות ואכן קרו.
באם הטיפול לא יעזור, יכול להיות שהדיבול מאוד מכביד עלייך, ולכן שקול להורידו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית