עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אישית אני ממליץ לך ללכת לקאנטרים ומכונים פרטים, מכוון שיש אין כמעט לחץ להביא אימונים אישיים תוכל להתרגל לנושא בקלות ומשם ולפתח יכולת מכירה וידע על איך לתפקד בתור מאמן (זאת אומרת איך לסדר את סטודיו וכאלה) , לאחר מכך תוכל להישתלב בחברות הגדולות ולהשיג יותר אימונים אישיים , משמע יותר כסף . יש גם את הקטע הזה שהרבה רשתות מעדיפים מישהו עם ניסיון , אבל אני אישית מכיר לפחות חמישה אנשים שחירטטו להם ועברו בהצלחה.
בכללי זאת עבודה מאוד קלה ושלא מצריכה הרבה יכולת חוץ מלהביט ולהעיר מדיי פעם למתאמנים , ואולי לשמור עליהם בנץ (מה שיכול להיות אחלה חתירה אם אתה מיתעסק עם הקהל הנכון) .
עוד עצה שלי זה שתשים לב למי כדאיי לך להעיר לעזור , אם מתאמן מעיר לך בחזרה ולא מוכן להקשיב אל תנדנד לו זה יכול להזיק רק לך וזה ביזבוז האנרגיה שלך לחינם .
לבסוף אני ממליץ לך לעשות בנושא בתור עבודה צדדית ולא לתלות את כול העתיד כלכלי שלך בזה , תלמד משהו ,
רשת - פוטנציאל כלשהו לאימונים אישיים (גבוה/נמוך בתלות במקום) וכנראה דרישות ברמה כזאת או אחרת.
חד"כ קטן - פוטנציאל נמוך עד לא קיים לאימונים אישיים, כמעט ואין דרישות, בהרבה מקומות אפשר לשחק במחשב/ללמוד במשמרת.
סטודיו - נטו אימונים אישיים, הכי הרבה פוטנציאל כספי, בהרבה מקרים מתנהל כמו בית זונות מבחינת מקצועיות ומצריך ממך למכור את הנשמה שלך במובן הזה.
נהלים והתנהלות הם פחות רשתיים ויותר מקומיים ברמת הסניף, אז זה מאוד תלויע באיזה סניף של הרשת.תודה על התשובה המפורטת.
מבחינת הרשתות, ידוע לך על רשתות יותר/פחות מומלצות? (הולמס, גו אקטיב וכו)