הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Anterior pelvic tilt, סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור Guy209
  • פורסם בתאריך

Guy209

משתמש מתחיל
247
98
נק' מוניטין:
123
247
98
לאחרונה הבחנתי כי יש לי Anterior pelvic tilt (אני עובד על זה כדי לנסות ולפתור את הבעיה).
כשאני מבצע סקוואט ודדליפט הגב התחתון שלי נמצא במנח דומה להיפראקסטנשן (שזה בעצם המנח הטבעי שלו בעקבות הבעיה) ולא ישר לחלוטין.
האם זה יכול להוות בעיה? כי זה בעצם המנח הטבעי של הגב התחתון שלי, והוא לא באמת בהיפראקסטנשן (כלומר הוא רק במנח שבו שלאנשים רגילים היה היפראקסטנשן) ...
תודה.

בדדליפט זה פחות בעייתי, אם כי השאיפה היא תמיד לגב ניטראלי ולא מוקשת יתר על המידה.
בסקוואט אתה צריך לעבוד על זה כדי לפתור את הבעיה. גם בפרס.

בדדליפט זה פחות בעייתי, אם כי השאיפה היא תמיד לגב ניטראלי ולא מוקשת יתר על המידה.
בסקוואט אתה צריך לעבוד על זה כדי לפתור את הבעיה. גם בפרס.

הייתי מנסח את מה שאמרת אחרת.
"פחות בעייתי" גורם לזה להשמע לא רע.

היפר אקסטנשן מפריע לשימוש נכון בשרירי הבטן ומחלק את נטל העומס בצורה פחות מאופטימלית.
בדדליפט זה יכול להוריד עומס מהישבן, שזה חבל כי הוא יעבור לגב תחתון והמסטרינגס.

הייתי מנסח את מה שאמרת אחרת.
"פחות בעייתי" גורם לזה להשמע לא רע.

היפר אקסטנשן מפריע לשימוש נכון בשרירי הבטן ומחלק את נטל העומס בצורה פחות מאופטימלית.
בדדליפט זה יכול להוריד עומס מהישבן, שזה חבל כי הוא יעבור לגב תחתון והמסטרינגס.
תודה. הייתי עצלן . 🙄
בעיקר כי אני כמעט בטוח שהוא לא נמצא באובר אקסטנשן בזמן החזרה בדדליפט.

זו אכן בעיה אם אתה שומר על הסיבוב הקדמי במהלך ההרמה, אבל אם אתה מתחיל שם ובנקודה די מוקדמת מגיע למנח נייטרלי - זה קורה ללא מעט אנשים וזה לא בעייתי כל כך.

לאחרונה הבחנתי כי יש לי Anterior pelvic tilt (אני עובד על זה כדי לנסות ולפתור את הבעיה).
כשאני מבצע סקוואט ודדליפט הגב התחתון שלי נמצא במנח דומה להיפראקסטנשן (שזה בעצם המנח הטבעי שלו בעקבות הבעיה) ולא ישר לחלוטין.
האם זה יכול להוות בעיה? כי זה בעצם המנח הטבעי של הגב התחתון שלי, והוא לא באמת בהיפראקסטנשן (כלומר הוא רק במנח שבו שלאנשים רגילים היה היפראקסטנשן) ...
תודה.
כל הדיון התיאורטי הוא נחמד בהכל אבל מאחר ואני לא מכיר אותך אני לא מאמין גדול באבחנה עצמית.
צלם, תעלה סרטון ותן לנו להחליט מה קורה שם

בדדליפט זה פחות בעייתי
למה עם משקל יותר גדול שעובר דרך הגב עם מומנט יותר גדול, זה פחות בעייתי?

בדדליפט זה יכול להוריד עומס מהישבן, שזה חבל כי הוא יעבור לגב תחתון
איך הגב התחתון, שאינו פושט ירך, יכול לקחת מעבודת פשיטת הירך של הישבן?

כל הדיון התיאורטי הוא נחמד בהכל אבל מאחר ואני לא מכיר אותך אני לא מאמין גדול באבחנה עצמית.
צלם, תעלה סרטון ותן לנו להחליט מה קורה שם
מסכים לגמרי.
המון פעמים אנשים חושבים שהם רואים משהו והם לא / רואים משהו ומפרשים אותו לא נכון.
לא יודע אם זה המקרה כאן, אבל בהחלט צריך לקבל וידאו כדי לתת חוות דעת רצינית.

בכל מקרה, לא, פשיטת יתר זה לא תקין, ואם זה המנח הניטרלי שלך אז זו לא פשיטת יתר, אבל בהיעדר מקרי קיצון, המנח הניטרלי של הגב שלך בסטאפ של הדדליפט נראה מבחוץ כגב ישר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית