הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות מעבדה של המון חברות אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Titan
  • פורסם בתאריך
@Moshe, תכריע

קשה לי להאמין שלביפיאי יש סטייה כזו גדולה. כלומר ברור שיש סטייה, אבל בכמות הזו? מוזר ומחשיד.

נתחיל מזה שחברת dischem, זו כיבכול שעשתה את בדיקת המעבדה מוכרת מוצרים בעצמה ככה שאובייקטיביות כבר אין פה (היא גם לא מוכרת את כל המוצרים שכביכול נכשלו בבדיקות מעבדה). יש להם את מותג הבית שלהם שנקרא 32Gi שאותו הם כנראה רוצים לקדם.

דבר שני, פרסמו פה סה"כ טבלה בלי שום הסבר. מה הן שיטות המדידה? מי היא המעבדה שבדקה את זה? האם היא מוסכמת בתקן ISO? מה היא סטיית המעבדה? מה הם מספרי האצווה/תוקף/טעם של כל בדיקה? האם החבילה הגיעה סגורה הרמטית ונפתחה ע"י המעבדה עצמה?

אם המעבדה לא עם תקן ISO 17025 או משהו שדומה לכך, הבדיקות שאותה מעבדה מייצרת לא שוות שום דבר:
ISO\IEC 17025 – ויקיפדיה

בקיצור, לא להאמין לכל בולשיט שמפרסמים באינטרנט 😃

בלי קשר, נראה לכם שחברת כרומדקס העולמית תשים את המדבקה שלה על BPI כשהם לא מכילים בדיוק את מה שכתוב על התווית? חברת BPI זה כמו פיצוחים בפיצוציה מבחינה כספית או כל דבר אחר. לכרומדקס (המעבדה צד ג' שבודקת את המוצר) יש חוזי ענק עם הממשל בארה"ב. יש להם פטנטים ששווים מאות מיליוני דולרים ככה שאין להם שום אינטרס לשים את השם שלהם על מוצר כושל.

אני גם לא מאמין לזה. זו בסך הכל בדיקה חסרת ביסוס שהופצה באינטרנט על ידי גורם לא מוכר שמנסה לקדם את האינטרסים האישיים שלו בשקר.

אוסיף ואומר שזה אבסורד כמה קל לעשות מניפולציות קטנות ולסחוף קהל שלם.
מכיון שאני מתעסק ביבוא וביצור מוצרים בארץ אתן דוגמא למצב העגום שיש אצלינו וכל מי שרוצה מוזמן לנסות - קחו שקית ניילון עם פס סגירה תמלאו שם בפנים גיינר של נניח חברת האקסטרים גשו למעבדה נניח אמינולאב או מה שמתחשק לכם, עכשיו כשאתם יודעים שיש לכם גיינר בשקית שם אל תגלו לאף אחד. כשאתם מוסרים את המוצר תרשמו בדף מוצר ״אבקת מי גבינה Bpi whey hd״
תבקשו לדבר עם המעבדה הבודקת ולהוסיף איזה סעיף שבא לכם שהיה כתוב על טופס הבדיקה
נפרדים מ 800 ש״ח (תלוי בסוג הבדיקה) לאחר 14 ימי עסקים תקבלו טופס תוצאות בדיקה מעבדה לכאורה במוצר Bpi whey HD
אחרי שתהיו מאוד שמחים לגלות בתור מתחרה של חברת Bpi שזה עבר חלק בשלב הראשון-הפיצו בכל קבוצת וואטצאפ אפשרית, הרי לקוחות לא שואלים שאלות שצריך לשאול וחבל. בשלב שני הפיצו בפייסבוק וכל רשת חברתית. והינה לפניכם מדריך תהרוס למתחרה שלך ב 2 שלבים.
זה מזכיר לי אנשים שקרובים אלי אומרים לי קראתי מחקר, אני אומר וואלה ? אז אם קראת מחקר זה הופך את זה לנכון ? אם כן הרשה לי לשאול אותך:

1. מי מממן את המחקר ?
2. מה הגוף שמניעה את הפרויקט ?
3. כמה אנשים היו במחקר ?
4. כמה זמן נערך המחקר ?

אחרי שאני שואל אנשים את השאלות האלו לרוב הם מתחילים אבל אחי זה ynet היה שם פרופסורים וזה
וואלה שוב אני שואל, אז פרופסור לא רוצה כמה ג׳ובוט מהצד ?
ברגע שתתחילו לחקור כל מחקר לעומק תגלו פתאום שברוב המקרים היה אינטרס כלכלי כל שהו לתאגיד/ חברה או איש עסקים כזה או אחר. ברור שלא כל במחקרים כאלו אבל המחקרים מהסוג -

פרחי באך עוזרים בהכל בחיים נבדק מחקרית

הם מחקרי חארטה הכי גדולים, אז רגע לפני שמסיקים מסקנות לגבי כל דבר, תבדקו, מי עשה את הבדיקות מעבדה ? נו כן זה היה שקוף חברה מתחרה ל Bpi
מניע - כסף
מוזר לא החזיקו במגוון שלהם אף פעם Bpi
יש להם יצור משלהם אז מה נעשה בוא נפרסם חארטה ברוב המוצרים יש סטייה והכל חרא ורק המוצר שלנו עבר בהצלחה והינה קיבלתם תוצאות בדיקה מעבדה
איך שבדיוק הבעל אינטרס כיוון אותכם.

יש כל כל הרבה להרחיב על איך מבצעים בדיקות מעבדה שכל זה עושה לי חשק להכין סירטון, אז כנראה שאסכם בכך: בכל תעשייה שיש תחרות יש המון טריקים איך להתחרות, יש גופים מסוימים שבוחרים לעורר סערה בכוס מים, יש שפונים גם לגורמי עולם תחתון ואין גבולות בתחרויות עיסקיות.
אתם בתור הצרכנים צריכים להיות יותר חכמים ופשוט לשאול מי לפאקינג כל הארוחות ירצה סתם כך בטובתכם שהוא אפילו מוכן להשקיע בפרויקט כל כך גדול מי מוכן מכיסו הפרטי לממן בדיקות מעבדה בעשרות אלפי דולרים (מעל 70 בדיקות הם טוענים) ? צדיקי חלבון ? ארגון לנפגעי החלבון ? לא נראה לי, טוב נו, צדיקים עדיין אין, אבל ממתחרים שלא יודעים מה היא תחרות עיסקית בריאה תמיד יש, לכלוכים קיימים בכל תחרות עיסקית יש כאלו שלוקחים זאת צעד קדימה.
שהיה לכולם שבוע טוב !
אריק יונתן - יבואן רשמי Bpi israel

תגובת היבואן בעמוד הרשמי.

החברות שפורסמו יכולות לתבוע את הצורה של הגורם המפרסם את השקרים האלה לא? כמות כזאת של שקרים מזמן לא ראיתי במיוחד על חברות שיש להן שם עולמי.

נתחיל מזה שחברת dischem, זו כיבכול שעשתה את בדיקת המעבדה מוכרת מוצרים בעצמה ככה שאובייקטיביות כבר אין פה (היא גם לא מוכרת את כל המוצרים שכביכול נכשלו בבדיקות מעבדה). יש להם את מותג הבית שלהם שנקרא 32Gi שאותו הם כנראה רוצים לקדם.

דבר שני, פרסמו פה סה"כ טבלה בלי שום הסבר. מה הן שיטות המדידה? מי היא המעבדה שבדקה את זה? האם היא מוסכמת בתקן ISO? מה היא סטיית המעבדה? מה הם מספרי האצווה/תוקף/טעם של כל בדיקה? האם החבילה הגיעה סגורה הרמטית ונפתחה ע"י המעבדה עצמה?

אם המעבדה לא עם תקן ISO 17025 או משהו שדומה לכך, הבדיקות שאותה מעבדה מייצרת לא שוות שום דבר:
ISO\IEC 17025 – ויקיפדיה

בקיצור, לא להאמין לכל בולשיט שמפרסמים באינטרנט 😃

בלי קשר, נראה לכם שחברת כרומדקס העולמית תשים את המדבקה שלה על BPI כשהם לא מכילים בדיוק את מה שכתוב על התווית? חברת BPI זה כמו פיצוחים בפיצוציה מבחינה כספית או כל דבר אחר. לכרומדקס (המעבדה צד ג' שבודקת את המוצר) יש חוזי ענק עם הממשל בארה"ב. יש להם פטנטים ששווים מאות מיליוני דולרים ככה שאין להם שום אינטרס לשים את השם שלהם על מוצר כושל.
חברה ששווה מאות מליוני דולרים לא נסחרת ב3 דולר למניה

חברה ששווה מאות מליוני דולרים לא נסחרת ב3 דולר למניה

מאיפה השטות הזאת?
מעבר לעובדה שהחברה אכן שווה ~ 150M$ אין בעיה שמניה תיסחר ב 3 דולר והחברה שווה פי מיליארד (למשל).
אם צריך רמז איך זה יתכן, תבקש.

הגיעו הבדיקות מעבדה
לפני שמחלקים את הסחורה, תמיד מכניסים 2 פחי חלבון לבדיקה.
במהלך השבוע אקבל אישור ממנהלת המעבדה לפרסום.
מי שרוצה לבדוק בכל מעבדה שיפנה בפרטי.

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 184.2 · צפיות: 205
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית