עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ג) התוכניות בנויה לAB 4 פעמים בשבוע, תבדוק אם יש וריאציה ל3, אם כן אז תעשה אותה, אם לא אז תעשה מה שבא לך אבל זאת כבר לא תהיה התוכנית של לייל.
למה אתה נטפל עליו.דווקא לייל רשם שאין בעיה לבצע את התוכנית 3 פעמים בשבוע במתכונת של ABABAB, ואף אמר שזה יכול להיות יעיל יותר. אבל כנראה אתה יודע יותר טוב ממנו, למרות שזו התוכנית שלו.
למה אתה נטפל עליו.
חוץ מזה אני לא רואה איך אתה סותר את התגובה שלו.
א) אפשר אבל תלוי איך תתכנן את האימון.
ב) כן
ג) התוכניות בנויה לAB 4 פעמים בשבוע, תבדוק אם יש וריאציה ל3, אם כן אז תעשה אותה, אם לא אז תעשה מה שבא לך אבל זאת כבר לא תהיה התוכנית של לייל.
דווקא לייל רשם שאין בעיה לבצע את התוכנית 3 פעמים בשבוע במתכונת של ABABAB, ואף אמר שזה יכול להיות יעיל יותר. אבל כנראה אתה יודע יותר טוב ממנו, למרות שזו התוכנית שלו.
אם לייל רשם אז לייל רשם, טעיתי, מה לעשות שאני לא מושלם כמוך?דווקא לייל רשם שאין בעיה לבצע את התוכנית 3 פעמים בשבוע במתכונת של ABABAB, ואף אמר שזה יכול להיות יעיל יותר. אבל כנראה אתה יודע יותר טוב ממנו, למרות שזו התוכנית שלו.
אם לייל רשם אז לייל רשם, טעיתי, מה לעשות שאני לא מושלם כמוך?
... למה שאני אתווכח? כבר אמרתי שטעיתי... חוץ מזה מלכתחילה אמרתי שאם יש וריאציה ל3 פעמים בשבוע שיעשה 😵מתוך הפורטל:
ביצוע התוכנית בתדירות של 3 פעמים בשבוע:
מתאמן שאין באפשרותו להתאמן ארבע פעמים בשבוע יכול לבצע את התוכנית במתכונת של שלוש פעמים בשבוע.
אפשרות א'
אימון ראשון, שבוע ראשון- פלג גוף עליון
אימון שני, שבוע ראשון- פלג גוף תחתון
אימון שלישי , שבוע ראשון- פלג גוף עליון
אימון ראשון, שבוע שני- פלג גוף תחתן
אימון שני, שבוע שני- פלג גוף עליון
אימון שלישי, שבוע שני- פלג גוף תחתון
וכן הלאה…
אפשרות ב'
אימון ראשון- פלג גוף עליון
אימון שני- פלג גוף תחתון
אימון שלישי- אימון לכל הגוף כאשר נקצץ מכל אימון את מספר הסטים בחצי.
לדוגמה:
סקוואט 2X6-8
דד ליפט רומני 2X6-8
לחיצת רגלים במכונה 1X10-12
כפיפת ברכיים 1X10-12
לחיצת חזה 2X6-8
חתירה 2X6-8
לחיצת חזה בשיפוע\ לחיצת כתפיים עם מוט 1X10-12
מתח\ פולי עליון 1X10-12
אתה מוזמן להתווכח עם מישל ואזולאי שכתבו את המאמר.
... למה שאני אתווכח? כבר אמרתי שטעיתי... חוץ מזה מלכתחילה אמרתי שאם יש וריאציה ל3 פעמים בשבוע שיעשה 😵
דווקא לייל רשם שאין בעיה לבצע את התוכנית 3 פעמים בשבוע במתכונת של ABABAB, ואף אמר שזה יכול להיות יעיל יותר. אבל כנראה אתה יודע יותר טוב ממנו, למרות שזו התוכנית שלו.