עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה אתה בארץ?אהלן,
עד כה ביצעתי סקוואטים באמצעות נעלי ספורט דבר אשר ידוע לי כלא אידיאלי.
למיטב זכרוני יש העדפה לשימוש בנעליים בעלות סוליה שטוחה ואחידה,
סגנון Converse. האם ידוע לכם על מקומות לקניית נעליים מהסוג הזה?
תודה מראש!
אם אני זוכר נכון אמרת שיש חנות בחדרה שמוכרת אולסטאר ב100 שקל, אשמח לדעת איפה 😃מאיפה אתה בארץ?
ת״אמאיפה אתה בארץ?
יש במתחם החדש בכניסה, לא זוכר את השם של החנותאם אני זוכר נכון אמרת שיש חנות בחדרה שמוכרת אולסטאר ב100 שקל, אשמח לדעת איפה 😃
(מצטער שאני נדחף ככה לאשכול)
ממליץ לך בחום לקנות נעלי הרמת משקולות. גם אני קניתי אולסטאר לאחר שהבנתי שנעליים אחרות לא טובות, ואכן זה עזר לי, אבל אחרי שהחלפתי לנעלי הרמת משקלות הרגשתי את ההבדל העצום בינהם לבין האולסטאר, וזה עזר לי גם במשקלים..אהלן,
עד כה ביצעתי סקוואטים באמצעות נעלי ספורט דבר אשר ידוע לי כלא אידיאלי.
למיטב זכרוני יש העדפה לשימוש בנעליים בעלות סוליה שטוחה ואחידה,
סגנון Converse. האם ידוע לכם על מקומות לקניית נעליים מהסוג הזה?
תודה מראש!
ממליץ לך בחום לקנות נעלי הרמת משקולות. גם אני קניתי אולסטאר לאחר שהבנתי שנעליים אחרות לא טובות, ואכן זה עזר לי, אבל אחרי שהחלפתי לנעלי הרמת משקלות הרגשתי את ההבדל העצום בינהם לבין האולסטאר, וזה עזר לי גם במשקלים..
אתה מדבר על הסקוואט נכון?ממליץ לך בחום לקנות נעלי הרמת משקולות. גם אני קניתי אולסטאר לאחר שהבנתי שנעליים אחרות לא טובות, ואכן זה עזר לי, אבל אחרי שהחלפתי לנעלי הרמת משקלות הרגשתי את ההבדל העצום בינהם לבין האולסטאר, וזה עזר לי גם במשקלים..
כן מדבר על סקוואט ופרס.. בדדליפט אני משתמש באולסטאראתה מדבר על הסקוואט נכון?
בדדליפט דווקא נעליים כאלה מקשות.
אני יודע שמוכרים אותם בסאל ספורט.. לגבי חנויות אחרות אין לי מושג..עריכה: שמתי לב לתגובה אחת למעלה, אפשר למצוא בחנויות ספורט על סוגיהן?
כן מדבר על סקוואט ופרס.. בדדליפט אני משתמש באולסטאר
אני יודע שמוכרים אותם בסאל ספורט.. לגבי חנויות אחרות אין לי מושג..
אה הגבוהות דווקא? אוקיי, תודה!אז צד שמאל יש לי
סורי על החפירה אחי, אבל קנית במקום עם מחיר נורמלי? מחיפושים באינטרנטאז צד שמאל יש לי