הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על נעליים

Duality

משתמש קבוע
1,277
574
נק' מוניטין:
772
1,277
574
אני יודע שזה נושא מאוד חרוש, אבל אני כנראה מתכנן לקנות נעליים לליפטינג. אין לי דרישות מיוחדות אני פשוט מחפש משהו לא יקר, הייתי מתאמן עם נעליים שטוחות והחלפתי לאחרונה לואנס, אבל הואנס משפשפות לי את האיזור האחורי של הרגל ונהיה לי שם פצע פתוח שכל הזמן מדמם אז אני רוצה נעליים ייעודיות לליפטינג. אני לא מחפש נעל אולימפית עם הגבהה או משהו כזה, שמעתי הרבה המלצות על סאבו ואשמח לשמוע מה הדעה על הנעל הזו.

אולסטאר עושות את העבודה אם אתה מחפש בלי הגבהה.

עם הגבהה הייתי הולך על ה Romaleos של נייק (אין לי ניסיון אישי איתם, נעליים מדהימות)

• פותח/ת השרשור
אולסטאר עושות את העבודה אם אתה מחפש בלי הגבהה.

עם הגבהה הייתי הולך על ה Romaleos של נייק (אין לי ניסיון אישי איתם, נעליים מדהימות)
לגבי אולסטאר אני יודע, השאלה היא אם כבר יהיה עדיף לי להשקיע בנעל שמיועדת לתחום כי מבחינת המחיר אני מניח שזה יהיה זהה אפילו

יש לך את המטקון של נייק שיכולות גם לשמש אותך לשאר האימונים ואפילו לקרדיו ועל הדרך הן גם יפות

• פותח/ת השרשור
תלוי בך , אני מעדיף סוליה שטוחה
אז כל הנעליים שמיועדות להרמת משקולות עם הגבהה לפי מה שאני רואה? השאלה אם זה יפריע לדוגמא בדדליפט
יש לך את המטקון של נייק שיכולות גם לשמש אותך לשאר האימונים ואפילו לקרדיו ועל הדרך הן גם יפות
כן גם את המטקון יצא לי לראות למרות שהן יקרות בגלל שזה נייק, אני אחכה לעוד הצעות אבל

נייק מטקון או שאר נעלי הקרוספיט לרוב עושות את העבודה, אם אתה מחפש נעל שטוחה.
על הראשונות חושב שיש מבצעים מדי פעם או מציאות בחנות עודפים שלהם. אם אני לא טועה קניתי את שלי ב-250 שקל.

אז כל הנעליים שמיועדות להרמת משקולות עם הגבהה לפי מה שאני רואה? השאלה אם זה יפריע לדוגמא בדדליפט

כן גם את המטקון יצא לי לראות למרות שהן יקרות בגלל שזה נייק, אני אחכה לעוד הצעות אבל

אז יש לך את אלה שיותר זולות לעומת המטקון שעולות כ 500 ש"ח
Nike Air Max Alpha Trainer 4 Men's Training Shoe. Nike IL

אם אתה מחפש משהו יותר זול אז זה רק אולסטאר, אבל אין מה להשוות מבחינת נוחות

• פותח/ת השרשור
נייק מטקון או שאר נעלי הקרוספיט לרוב עושות את העבודה, אם אתה מחפש נעל שטוחה.
על הראשונות חושב שיש מבצעים מדי פעם או מציאות בחנות עודפים שלהם. אם אני לא טועה קניתי את שלי ב-250 שקל.
דגם ספציפי שאתה ממליץ עליו?
אז יש לך את אלה שיותר זולות לעומת המטקון שעולות כ 500 ש"ח
Nike Air Max Alpha Trainer 4 Men's Training Shoe. Nike IL

אם אתה מחפש משהו יותר זול אז זה רק אולסטאר, אבל אין מה להשוות מבחינת נוחות
הן נחשבות לשטוחות?

דגם ספציפי שאתה ממליץ עליו?
לא מכיר כ"כ דגמים מעולם הקרוספיט, פשוט יודע שהם פחות או יותר שטוחים ומתאימים לליפטינג. לי יש את נייק מטקון 3 והן די סבבה.
קניתי אותן בחנות עודפים בירושלים.

1. נעליי מטקון זה הנעלים שאני משתמש כבר תקופה ארוכה אבל .....

הם מגביההות את הרגל חד משמעית - מבקש סליחה מכל מי שהמליץ לך עליהם - אתם טועים ובגדול תוציאו את המדרס שלהם ותבינו כמה הגבהה יש

2. הכי נוח להתאמן יחף

3. אם אתה רוצה את הנעל האולטימטיבי תקנה את המותג " vevo Barefoot "
יכול להיות שזה הנעל הטובה בעולם שמדמה הליכה ללא נעליים. היא אומנם לא יפה כמו המטקון אבל זה נעל קטלנית לדד ליפט/סקוואט במידה ויש לך מוביליטי טוב בקרסול וטען לך צורך בהגבהה בעקב

כמו כן היא בכלל טובה ונוחה לכל ספורט ולא תגביל אותך רק ליפטינג

נמכרת רק בתא בחנות אחת בנמל איפה שהוא לדעתי או תקנה באינטרנט

משהו כמו 350-650 שקל תלוי בדגם / יש ישנים במבצע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית