הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוצאות בדיקת דם

danielif

משתמש מתחיל
51
1
נק' מוניטין:
1
51
1
אבקש את עזרתם אולי התייחסות מצד יניב
באמת רק מי שמבין,תודה
זה מה שגורם לי להיות עייף תמיד?
וגם חוסר התקדמות מבחינת פיתוח גוף ומשקלי עבודה ?
אשמח לתגובה גם מדניאל

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 252.7 · צפיות: 296
  • פותח/ת השרשור
שוב אני מודה לך על התשובות
בטח אני ארצה להיכנס לסייקל נוסף מה שאני שואל זה האם שווה לנסות לאזן דברים?
הרי יש מקצעונים שכל הזמן מסיים ומתחילים אתה רוצה להגיד לי שהם מאזנים ואז מתחילים שוב סייקל ?

שוב אני מודה לך על התשובות
בטח אני ארצה להיכנס לסייקל נוסף מה שאני שואל זה האם שווה לנסות לאזן דברים?
הרי יש מקצעונים שכל הזמן מסיים ומתחילים אתה רוצה להגיד לי שהם מאזנים ואז מתחילים שוב סייקל ?
הם לא, אבל המטרות שלהן אחרות משל מתאמן וסייקליסט ממוצע. אצלהם יש יעד מסויים תמידי ולכן הבריאות היא לא במעלה הראשונה.

לרוב הם נמצאים על חומרים לכל אורך השנה, ו"מתנקים" רק על ידי ירידה למינוני טסט שמתאימים להם לשמירה על מאסת שריר נטו, ללא שום התקדמות או שינוי. אצלהם הפוריות כבר כמובן שלא משחקת עניין, שלא נדבר על סיכונים רבים לפגיעות כוללניות במערכו תרבות.

גם לבחור שמבצע סייקל אחד או שניים בשנה, לא תמיד המדדים יחזרו לנורמה לאחר PCT, וגם לא תמיד ההרגשה בזמן שלא משתמשים בחומרים תהיה אידיאלית. בעצם, ככל שנוטים לבצע שימוש ממושך יותר, בתדירות גבוהה יותר ובמינונים גבוהים יותר בחומרים, כך פוטנציאל החזרה להתאוששות באופן טבעי או אחרי ביצוע פרוטוקולים ייעודיים (PCT מותאם) נמוכה יותר.

צריך לבצע הערכת סיכונים כאשר משתמשים בחומרים. תמיד חשוב לדעת שהתאוששות יכולה להיות לא רק פונקציה של שימוש נכון, אלא גם עניין גנטי. סדר העדיפות יקבע למשתמש, וגם לפי מטרותיו, את מידת ה"הקרבה" והרצון להתקדם.

דעתי האישית היא, שאדם שמחפש קפיצת מדרגה הגיונית ומשתמש בחומרים, צריך לקחת בחשבון את הסיכון הבריאותי וכן לשקול את המצב הבריאותי, תוצאות בדיקות הדם, אורח החיים הכללי והיכן הוא רואה את עצמו בעתיד הקרוב-רחוק. אולי היום למישהו "לא אכפת" מפוריות, אבל מה יהיה בעוד X שנים? או למשל הרעות בריאותיות אחרות, המצטברות, בין היתר, כמו ירידה ביחס הכולסטרול או הצטברות פאלק שומני בעורקים, הגדלת הפרוסטטה וכיוצ"ב.

בשורה התחתונה, שימוש בסטרואידים אינו מיטיב לבריאות. נכון, זה נגזרת של הרבה משתנים - תלויים ולא תלויי - אך בסוף היום יש לתת את הדעת באופן הגיוני, מושכל, גלוי ואובייקטיבי, למול המטרות האישיות והריאליות שאדם צריך להציב בפניו

• פותח/ת השרשור
כן יודע לי.תודה על התשובה. הסיכון כלול גם טסט ?
כי כידוע זה תמיד חסר לנו.
לא מתכנן יותר מידי. פעמיים בשנה

• פותח/ת השרשור
דניאל זאת אומרת כל אחד אשר עשה שימוש אפילו פעם אחת בחומרים. יצא לpct חצי שנה לאחר מכן הטסט שלו יהיה בריצפה ? וגם הגיל בטח פקטור

דניאל זאת אומרת כל אחד אשר עשה שימוש אפילו פעם אחת בחומרים. יצא לpct חצי שנה לאחר מכן הטסט שלו יהיה בריצפה ? וגם הגיל בטח פקטור
ממש לא, איך הבנת כך?
אני אומר שיש תופעות שחולפות ויש שמצטברות. גם זה אינדיבידואלי

• פותח/ת השרשור
יש מצב שהמצב לא היה טוב עוד לפני שנים
פשוט לא עשיתי בדיקות
וגם אולי חוסר מזל שככה נפגעתי לאחר סייקל אחד
אתם חייבים לשמוע. יצאתי לא מזמן מהרופא משפחה שהוא הרופא שלי בערך 27 שנים.
הכל בסדר הכל יחסית בנורמה זה מה שהוא אמר
הבלוטה מתפקדת והטסט שלך אולי קצת ירד זהו. נתן לי בדיקות דם כלליות שאלך לעשות אותם בהקדם

יש מצב שהמצב לא היה טוב עוד לפני שנים
פשוט לא עשיתי בדיקות
וגם אולי חוסר מזל שככה נפגעתי לאחר סייקל אחד
אתם חייבים לשמוע. יצאתי לא מזמן מהרופא משפחה שהוא הרופא שלי בערך 27 שנים.
הכל בסדר הכל יחסית בנורמה זה מה שהוא אמר
הבלוטה מתפקדת והטסט שלך אולי קצת ירד זהו. נתן לי בדיקות דם כלליות שאלך לעשות אותם בהקדם
בקש בירור הורמונלי
תתעקש מולו
תסביר שזה חשוב ויש לך נסיגה ביכולות ספורטיביות, ליבידו דועך וכד'
שאתה רוצה לבדוק לעומק ולשלול גורמים פיזיולוגיים
זה אמור לשכנע אותו

התבלבלתי עם אשכול אחר
תבקש תפקודי כבד, כלייה, ויטמינים ומינרלים, פרופיל שומנים מלא וכולסטרול, ספירת דם כללית ומבדלת, אסטרוגן, פרוגסטרון

• פותח/ת השרשור
דניאל או מישהו שמבין בבקשה
איך אני מוריד רמת קורטיזול היא מאוד גבוהה ונראה לי שהיא דיי מקור הצרות שלי לצערי

• פותח/ת השרשור
דניאל הנה המשך בדיקות דם שנעשו היום

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 71.8 · צפיות: 172
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 63.5 · צפיות: 169
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 76.1 · צפיות: 190
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 76.7 · צפיות: 155
לא מבין גדול,
אבל בזמנו אני סבלתי מאותם תופעות שאתה מתאר, התחלתי לקחת ויטמין D, ויטמין B12, אבץ ואומגה 3 לתקופה של חודש
והמצב השתפר פלאים...
נזכרתי בזה כי רואים בבדיקות כמה הויטמין D שלך נמוך, אגב יש גם קשר בין טסט נמוך לבין ויטמין D נמוך:
http://www.israelbody.org/הקשר-בין-ויטמין-D-וספורט

תרגיש טוב מלך !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית