מידע בדיקות דם וחברות

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
לאחר הרבה אכזבות מסייקלים(כנראה פייק) שבבדיקות דם לא הניבו תוצאות של אדם בסייקל עשיתי נסיון על עוד חברה אבל הפעם רק טסט סולו,הזרקתי למשך שבועיים 300 מ״ג של טסט פופיונאט ואלה התוצאות השאלה שלי אם זה מספיק גבוה למינון הנ״ל או שגם פה החומר מהול?

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 52.8 · צפיות: 254
  • פותח/ת השרשור
אני חייב לציין שאני נמנע מלהגיד את שם החברות מכיוון ששמתי לב בדיונים אחרים כאן שזה מעורר סערה אז אני אומר מראש שאני לא אגיד את שם החברה הנ״ל

• פותח/ת השרשור
הזרקתי יום כן יום לא 100 מ״ג סך הכל 300 לשבוע ועשיתי תבדיקת דם אחרי הזריקה ה8 שזה בערך שבועיים
אני חייב שרק אחרי בערך 10 ימים הרגשתי עלייה בהרגשה ולפי מה שידוע לי פרופיונאט אמור לעבוד תוך כמה ימים,תקנו אותי אם אני טועה...

חוזר בי , יצאתי בלונדינית , לא ראיתי שהשימוש נעשה בפרופיונט ולכן על פי זמן מחצית חיים של האסטר אתה תגיע לרמות יציבות אחרי בערך 4 זריקות כך שהערכים בבדיקות הדם משקפים לדעתי חומר פעיל היטב .

הזרקתי יום כן יום לא 100 מ״ג סך הכל 300 לשבוע ועשיתי תבדיקת דם אחרי הזריקה ה8 שזה בערך שבועיים
אני חייב שרק אחרי בערך 10 ימים הרגשתי עלייה בהרגשה ולפי מה שידוע לי פרופיונאט אמור לעבוד תוך כמה ימים,תקנו אותי אם אני טועה...
אם זה יום כן יום לא, אז אתה מזריק 350mg שבועי. זה שווה ערך ל-500mg טסט אנתת שבועי (כמו בסייקל בסיסי)

הטסט טוטאל נראה הגיוני, אל לא רק הוא המדד החשוב ביותר והבלעדי לאיכות החומר.

האם האסטרוגן עלה? LH ו-FSH משותקים?

אם תוכל לבדוק את הנ"ל וגם טסט פרי, אלבומין, SHBG ו-Free Androgen Index זה אפשר לדעת טוב יותר לגבי איכות החומר.

ומה תדע על טיב החומר אם יהיו את הערכים האלה ?
יש קשר בין יתר הערכים שציינתי לטסט טוטאל. אם הטסט פרי גבוה סימן שיש ביטוי חזק יותר לטסט טוטאל מבחינת פעילות, ולהיפך. אם לא יקבל טסט פרי לבדיקה, אז יש משוואה שממנה אפשר למדוד אותו על ידי הזנת Albumin, SHBG או Free Androgen Index.

כמו כן לרמות אסטרוגן גבוהות יש ייחוס למידת ארומטיציה שנגרמת מכמות טסט מסוימת.

עצם העבודה שהטסט כאן גבוה פי 4 מהערך המירבי מראה שהחומר עובד כל השאר אלו תגובות פיזיולוגיות של הגוף לרמות טסט גבוהות מהנורמה.

• פותח/ת השרשור
אסטרוגן אכן עלה כי אני רגיש לגינו וכבר אחרי שבוע התחלתי לקחת טימוקסיפן,לגבי שאר הבדיקות יש מצב שאני יעשה שוב ואני אעלה

עצם העבודה שהטסט כאן גבוה פי 4 מהערך המירבי מראה שהחומר עובד כל השאר אלו תגובות פיזיולוגיות של הגוף לרמות טסט גבוהות מהנורמה.
לא טענתי אחרת, אמרתי שיש עוד מדדים שכדאי לבדוק כדי להיות בטוחים בוודאות

• פותח/ת השרשור
אז בא נשמע סוף סוף באיזה חברה מדובר כי לפי הטסט טוטאל יש לך פה משהו שהוא בדוס , שתף אותנו
מצטער אני מעדיף שלא להגיד מה החברה כדי לא להישמע עוד איזה מקדם מכירות או משהו כזה,מה שכן אני כמעט בטוח שזה מיוצר בארץ (ככה הבנתי)

מצטער אני מעדיף שלא להגיד מה החברה כדי לא להישמע עוד איזה מקדם מכירות או משהו כזה,מה שכן אני כמעט בטוח שזה מיוצר בארץ (ככה הבנתי)
כל עוד החומר בדוס והסייקל הולך כמו שצריך - זה מה שחשוב

לאחר הרבה אכזבות מסייקלים(כנראה פייק) שבבדיקות דם לא הניבו תוצאות של אדם בסייקל עשיתי נסיון על עוד חברה אבל הפעם רק טסט סולו,הזרקתי למשך שבועיים 300 מ״ג של טסט פופיונאט ואלה התוצאות השאלה שלי אם זה מספיק גבוה למינון הנ״ל או שגם פה החומר מהול?
לפי טסט טוטאל רץ לך בדם כמות אפילו גבוהה מ-100 פרופ כל יומיים
סה"כ נראה שהחומר עושה את שלו
מה החברה?

• פותח/ת השרשור
לפי טסט טוטאל רץ לך בדם כמות אפילו גבוהה מ-100 פרופ כל יומיים
סה"כ נראה שהחומר עושה את שלו
מה החברה?
הטסט באמת מורגש טוב ובמיוחד באימונים עכשיו שילבתי איתו מסטרון בא נראה אם גם תיהיה התקדמות,לגבי שם החברה כבר ציינתי שאני מעדיף לא להגיד
כל עוד החומר בדוס והסייקל הולך כמו שצריך - זה מה שחשוב
התחלתי לשלב מסטרון לפני יומיים יש אפשרות דרך בדיקות דם להעריך אם מדובר בחומר אמיתי?

הטסט באמת מורגש טוב ובמיוחד באימונים עכשיו שילבתי איתו מסטרון בא נראה אם גם תיהיה התקדמות,לגבי שם החברה כבר ציינתי שאני מעדיף לא להגיד

התחלתי לשלב מסטרון לפני יומיים יש אפשרות דרך בדיקות דם להעריך אם מדובר בחומר אמיתי?
לא ממש. אולי אם יש לך מדד של SHBG ואסטרוגן לפני השימוש במאסטרון ולאחריו. שניהם אמורים לרדת

• פותח/ת השרשור
לא ממש. אולי אם יש לך מדד של SHBG ואסטרוגן לפני השימוש במאסטרון ולאחריו. שניהם אמורים לרדת
נראה לי מסובך,עדיף לחכות עוד קצת ולראות תוצאות על הגוף,אני פשוט כבר לא מאמין לאף אחד ואפילו שהבדיקות מראות שהחומר אכן פועל אבל לך תדע אם המסטרון הוא לא פרופ עם מדבקה שונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית