עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זה יום כן יום לא, אז אתה מזריק 350mg שבועי. זה שווה ערך ל-500mg טסט אנתת שבועי (כמו בסייקל בסיסי)הזרקתי יום כן יום לא 100 מ״ג סך הכל 300 לשבוע ועשיתי תבדיקת דם אחרי הזריקה ה8 שזה בערך שבועיים
אני חייב שרק אחרי בערך 10 ימים הרגשתי עלייה בהרגשה ולפי מה שידוע לי פרופיונאט אמור לעבוד תוך כמה ימים,תקנו אותי אם אני טועה...
יש קשר בין יתר הערכים שציינתי לטסט טוטאל. אם הטסט פרי גבוה סימן שיש ביטוי חזק יותר לטסט טוטאל מבחינת פעילות, ולהיפך. אם לא יקבל טסט פרי לבדיקה, אז יש משוואה שממנה אפשר למדוד אותו על ידי הזנת Albumin, SHBG או Free Androgen Index.ומה תדע על טיב החומר אם יהיו את הערכים האלה ?
לא טענתי אחרת, אמרתי שיש עוד מדדים שכדאי לבדוק כדי להיות בטוחים בוודאותעצם העבודה שהטסט כאן גבוה פי 4 מהערך המירבי מראה שהחומר עובד כל השאר אלו תגובות פיזיולוגיות של הגוף לרמות טסט גבוהות מהנורמה.
מצטער אני מעדיף שלא להגיד מה החברה כדי לא להישמע עוד איזה מקדם מכירות או משהו כזה,מה שכן אני כמעט בטוח שזה מיוצר בארץ (ככה הבנתי)אז בא נשמע סוף סוף באיזה חברה מדובר כי לפי הטסט טוטאל יש לך פה משהו שהוא בדוס , שתף אותנו
כל עוד החומר בדוס והסייקל הולך כמו שצריך - זה מה שחשובמצטער אני מעדיף שלא להגיד מה החברה כדי לא להישמע עוד איזה מקדם מכירות או משהו כזה,מה שכן אני כמעט בטוח שזה מיוצר בארץ (ככה הבנתי)
לפי טסט טוטאל רץ לך בדם כמות אפילו גבוהה מ-100 פרופ כל יומייםלאחר הרבה אכזבות מסייקלים(כנראה פייק) שבבדיקות דם לא הניבו תוצאות של אדם בסייקל עשיתי נסיון על עוד חברה אבל הפעם רק טסט סולו,הזרקתי למשך שבועיים 300 מ״ג של טסט פופיונאט ואלה התוצאות השאלה שלי אם זה מספיק גבוה למינון הנ״ל או שגם פה החומר מהול?
הטסט באמת מורגש טוב ובמיוחד באימונים עכשיו שילבתי איתו מסטרון בא נראה אם גם תיהיה התקדמות,לגבי שם החברה כבר ציינתי שאני מעדיף לא להגידלפי טסט טוטאל רץ לך בדם כמות אפילו גבוהה מ-100 פרופ כל יומיים
סה"כ נראה שהחומר עושה את שלו
מה החברה?
התחלתי לשלב מסטרון לפני יומיים יש אפשרות דרך בדיקות דם להעריך אם מדובר בחומר אמיתי?כל עוד החומר בדוס והסייקל הולך כמו שצריך - זה מה שחשוב
לא ממש. אולי אם יש לך מדד של SHBG ואסטרוגן לפני השימוש במאסטרון ולאחריו. שניהם אמורים לרדתהטסט באמת מורגש טוב ובמיוחד באימונים עכשיו שילבתי איתו מסטרון בא נראה אם גם תיהיה התקדמות,לגבי שם החברה כבר ציינתי שאני מעדיף לא להגיד
התחלתי לשלב מסטרון לפני יומיים יש אפשרות דרך בדיקות דם להעריך אם מדובר בחומר אמיתי?
נראה לי מסובך,עדיף לחכות עוד קצת ולראות תוצאות על הגוף,אני פשוט כבר לא מאמין לאף אחד ואפילו שהבדיקות מראות שהחומר אכן פועל אבל לך תדע אם המסטרון הוא לא פרופ עם מדבקה שונהלא ממש. אולי אם יש לך מדד של SHBG ואסטרוגן לפני השימוש במאסטרון ולאחריו. שניהם אמורים לרדת