עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הרצתי מאסטרון של זנקו והמדדים הללו ירדו בבדיקת הדם, בעיקר ה-SHBG שירד אל תחת לנורמה. זה מעיד על כך שיש מאסטרון ולא חומר אחר.נראה לי מסובך,עדיף לחכות עוד קצת ולראות תוצאות על הגוף,אני פשוט כבר לא מאמין לאף אחד ואפילו שהבדיקות מראות שהחומר אכן פועל אבל לך תדע אם המסטרון הוא לא פרופ עם מדבקה שונה
עצה שלי אם אתה רוצה לבדוק לעומק אתה יכול ללא עלות כספית לבדוק לא במעבדה או משהו כזה , פשוט תוריד תמסטרון ותמשיך עם הפרופ באותו מינון למשך חודש ואחרי חודש תבדוק שוב את הערכים : test total lh fsh אסטרוגן וכו ' ואז תראה את ההבדלים במדדים אם משהו ישתנה .נראה לי מסובך,עדיף לחכות עוד קצת ולראות תוצאות על הגוף,אני פשוט כבר לא מאמין לאף אחד ואפילו שהבדיקות מראות שהחומר אכן פועל אבל לך תדע אם המסטרון הוא לא פרופ עם מדבקה שונה
אני מעדיף לראות על הגוף כי יש לי אינדיקציה לגבי מסטרון מנסיונות קודמים,גם הבנתי מכמה חברים שהבחור שמוכר את זה אמין מאוד ולמרות שאני נכוותי מספר פעמים אני הפעם אתן צ׳אנסאני הרצתי מאסטרון של זנקו והמדדים הללו ירדו בבדיקת הדם, בעיקר ה-SHBG שירד אל תחת לנורמה. זה מעיד על כך שיש מאסטרון ולא חומר אחר.
כמובן שויזואלית תהווה אינדיקציה מעולה. אבל לעיתים זה הופך להיות אפוף יותר, בעיקר עם משלבים מספר חומרים רב, או כאלו בעלי תכונות משותפותאני מעדיף לראות על הגוף כי יש לי אינדיקציה לגבי מסטרון מנסיונות קודמים,גם הבנתי מכמה חברים שהבחור שמוכר את זה אמין מאוד ולמרות שאני נכוותי מספר פעמים אני הפעם אתן צ׳אנס
מסטרון יש לו תכונה ייחודית שלא ממש דומה לחומרים אחרים למעט בולדנון ופה קל מאוד לזהות מאחר ובולדנון זה חומר ארוך מאודכמובן שויזואלית תהווה אינדיקציה מעולה. אבל לעיתים זה הופך להיות אפוף יותר, בעיקר עם משלבים מספר חומרים רב, או כאלו בעלי תכונות משותפות
לא דיברת על השוואת הרשמים שמאסטרון נותן לאלו של בולדנוןמסטרון יש לו תכונה ייחודית שלא ממש דומה לחומרים אחרים למעט בולדנון ופה קל מאוד לזהות מאחר ובולדנון זה חומר ארוך מאוד
מסכים איתךלא דיברת על השוואת הרשמים שמאסטרון נותן לאלו של בולדנון
אמרתי באופן כללי שמאסטרון עלול להיות מושפע ומטושטש מגורמים אחרים בסייקל, למשל שילוב שלו עם טרן או וינסטרול (או שניהם), עלול לגרום למשתמש לא לדעת האם הואסקולריות והקשיחות הם מאמסטרון אמיתי, או מהיתר
אתה לא יכול לכתוב חוות דעת באמצע הסייקל או בשבוע 5 מתוך 8. קרא את הכללים.עדכון*
שבוע 5 נכנס לשבוע 6 עלייה של 5 קילו
המסטרון מורגש די טוב הייתי אומר וביום ראשון האחרון שילבתי גם וינסטרול שהפך אותי לסוג של מפוחלץ ברמה של כאבים בשריר
אפשר להגיד שאני די מרוצה
לגבי עוד בדיקות דם אעשה עוד 3 שבועות שאסיים תסייקל
אוקייאתה לא יכול לכתוב חוות דעת באמצע הסייקל או בשבוע 5 מתוך 8. קרא את הכללים.
אתן לך הזדמנות לערוך את ההודעה לבד כדי שלא תמחק. חזור לכתוב בעת סיום הסייקל